TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sound of Netherlads – 26.6.09, klub Vertigo, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel LOT a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Jsem rád, že se líbí … bylo nás 5a 1/2 nafotil jsem vcelku prd ale pár kousků se snad zas našlo … jedna fotka mi udělala velikou … ale to jsem psal asi všade …

Emilly
    Člen

jj, souhlasím. Pro mě nečekaně vydařená akce. Taky díky za fotky:))

GiGiDAGia
    Člen

Děkujeme za fotečky, nečekal jsem, že by dorazil někdo s pořádným foťákem.

Zdravím všechny co byly, pro mě velice podařená párty, nejen kvůli lidem, ale i hudebně. TOM a Matamaři zahráli skvěle, včetně Going Wrong na přání. Masakr byl „pan Jackson“ 😉

K1aptcha
    Člen
    GiGiDAGia
    Člen

Gizmo: A kterej ty seš ?

Doufám, že se ráno ukážeš 🙂

LOT
    Člen

Tak už dnes večer v klubu Vertigo! Začínáme od 22:00! do té doby můžete od 20:00 poslouchat další díl radioshow Language of Trance na radiu [url=http://www.fun1.cz]Fun 1 Station[/url] – tentokrát s opravdu velmi speciálním hostem – dj a producent z Japonska – NISH!

[img]http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/70/l_cb75abd7d9e844218eccc5dfa48da486.jpg[/img]

Těšíme se na vás večer v klubu Vertigo – Havelská 4, Praha 1!

Gizmo
    Člen

GIGIGIGIGIG THE AG a na loď Před tim nejdeš ??

GiGiDAGia
    Člen

Je jedno, kolik bylo lidí, musíme jít podpořit taky jinou akci něž Pure, aby bylo něco i na podzim 🙂

2Sexy
    Člen

[quote K1aptcha][quote 2Sexy][quote Gizmo][quote 2Sexy]Kde jsou ty časy trance parties ve Vertigu, s Kandim, s Stoneface&Terminal nebo se 7Skies... sm7[/quote]

o tom mluvíš jak o prehistorii ... a ono ani ne půl roku :-)[/quote]

sm0 Nojono, nějak mě poslední dobou štve, že kvalitní klubovky už nejsou, a je jenom Pure.[/quote]

já ještě vzpomínám, jak ale třeba na Daniela Waanroye s Dazzlem a T-O-M přišlo asi jen 10 lidí, zbytek byl na "blbý" (nic proti ní, ale jde mi o ten nepoměr) Laydee Jane a dalších CZ DJs (co už všichni viděli 1000x) v Retru, takže se nedivim, že teď zvou relativně malý jméno (a potřetí už) a prostě tady jdou na jistotu[/quote]

Mne teda prislo, ze na Kandiho a ST bylo dost lidi … vzdyt se tam nedalo tou ulickou u baru ani projit jak bylo narváno…

Voky
    Člen

Gizmo jasně že se ukážeš:)…dáme tam ááftrr

K1aptcha
    Člen

[quote 2Sexy][quote Gizmo][quote 2Sexy]Kde jsou ty časy trance parties ve Vertigu, s Kandim, s Stoneface&Terminal nebo se 7Skies... sm7[/quote]

sm0 Nojono, nějak mě poslední dobou štve, že kvalitní klubovky už nejsou, a je jenom Pure.[/quote]

já ještě vzpomínám, jak ale třeba na Daniela Waanroye s Dazzlem a T-O-M přišlo asi jen 10 lidí, zbytek byl na „blbý“ (nic proti ní, ale jde mi o ten nepoměr) Laydee Jane a dalších CZ DJs (co už všichni viděli 1000x) v Retru, takže se nedivim, že teď zvou relativně malý jméno (a potřetí už) a prostě tady jdou na jistotu

Budu tam

2Sexy
    Člen

[quote Gizmo][quote 2Sexy]Kde jsou ty časy trance parties ve Vertigu, s Kandim, s Stoneface&Terminal nebo se 7Skies... sm7[/quote]

sm0 Nojono, nějak mě poslední dobou štve, že kvalitní klubovky už nejsou, a je jenom Pure.

Gizmo
    Člen

[quote 2Sexy]Kde jsou ty časy trance parties ve Vertigu, s Kandim, s Stoneface&Terminal nebo se 7Skies... sm7[/quote]

o tom mluvíš jak o prehistorii … a ono ani ne půl roku 🙂

2Sexy
    Člen

Kde jsou ty časy trance parties ve Vertigu, s Kandim, s Stoneface&Terminal nebo se 7Skies… sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.