[b]All:[/b]
Měli by jste si poslechnout sety celý. To že si tam projdete písničky si myslím je na nic. Vybrat písničky do setů je vždycky věc jedna, ale vymyslet to jak je dát do sebe aby se ty písničky nemlátily, byl z toho krásný čistý přechod a nebylo poznat kde jaký song začíná a kde končí je věc druhá. Stejně tak jako mixování doma u počítače a nebo někde v clubu. Doma tomu člověk nedá štávu a povede se mu nudný set ze špatných songů. V clubu na vás dýchá atmoška a nutí vás hrát jinak, lidi na to reagují a vy reaguje te na ně set se vyvýjí hned jinak, takže rozhodování jenom kvůli tomu, kdo jakej song tam dal si myslím není úplně tak dobře. Měl by se set hodnotit pořádně…. 1. výběr písniček 2. způsob přechodů 3. zda je set vytvořem pouze z pustěných písniček s přechodem nebo zda je tam nějaký live mix, mrštnost střídání songů atd. atd. … mělo by se to hotnotit všemi směry…. to je můj názor sm11
[b]Hellman:[/b]
tvůj pozvánkový set je nebezpečnej. Pouštěl jsem si ho v autě a udává ukrutný tempo. Stal se ze mě na chvíli pirát silnic sm15 … ale set je to fakt dobrej.