TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 291)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Tak jednoho favorita už bych mělsm4

FUGAZ
    Člen

[quote Palda61][quote Martassisco][b]All:[/b]

...Měl by se set hodnotit pořádně.... 1. výběr písniček... [/quote]

Ano, už jen tím, že někdo na warm up set nasolí 140 bpm uplift, tak pro mě vypadl sm4.

Kamča: minimall set je opravdu jen 1.[/quote]

+1 a +1

deivis
    Člen

Tak s minimalem tady vykřikovalo dost lidí a jak poslouchám samej uplift.. A na začátek to nasolit na 140BPM 🙂

uff … 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Martassisco: ooo děkuju, ale teda jestli je to pravda, tak příště nahraju něco na podporu bezpečný jízdy na silnicích 🙂 ale to je pozvánka na trochu jinou akci 🙂

jinak u mě postoupily do druhýho kola 3-4 sety, hodnotil sem obsah a stavbu setu a kvalitu mixu

[b]palda6:1[/b]

no to je taky pravda, ale pokud se to udělá dobře tak proč ne? Všichni nejdou na akci stím, že se chtějí hodinu rozkoukávat a čekat až přijde další Dj. Když přijdu, tak chci pařit a né tam poslouchat balady sm11, ale je fakt, že když se to na začátek napálí hodně tak to není taky dobře, ale slyšel jsem setík kterej jel 140 a byl spíš pohodový než nějaká palba, ale to je věc i názoru. Každý na to má jiný pohled.
    chce to zlatou střední cestu.

Palda61
    Člen

[quote Martassisco][b]All:[/b]

...Měl by se set hodnotit pořádně.... 1. výběr písniček... [/quote]

Ano, už jen tím, že někdo na warm up set nasolí 140 bpm uplift, tak pro mě vypadl sm4.

Kamča: minimall set je opravdu jen 1.

[b]All:[/b]

Měli by jste si poslechnout sety celý. To že si tam projdete písničky si myslím je na nic. Vybrat písničky do setů je vždycky věc jedna, ale vymyslet to jak je dát do sebe aby se ty písničky nemlátily, byl z toho krásný čistý přechod a nebylo poznat kde jaký song začíná a kde končí je věc druhá. Stejně tak jako mixování doma u počítače a nebo někde v clubu. Doma tomu člověk nedá štávu a povede se mu nudný set ze špatných songů. V clubu na vás dýchá atmoška a nutí vás hrát jinak, lidi na to reagují a vy reaguje te na ně set se vyvýjí hned jinak, takže rozhodování jenom kvůli tomu, kdo jakej song tam dal si myslím není úplně tak dobře. Měl by se set hodnotit pořádně…. 1. výběr písniček 2. způsob přechodů 3. zda je set vytvořem pouze z pustěných písniček s přechodem nebo zda je tam nějaký live mix, mrštnost střídání songů atd. atd. … mělo by se to hotnotit všemi směry…. to je můj názor sm11

[b]Hellman:[/b]

tvůj pozvánkový set je nebezpečnej. Pouštěl jsem si ho v autě a udává ukrutný tempo. Stal se ze mě na chvíli pirát silnic sm15 … ale set je to fakt dobrej.

mike_h
    Člen

Kamca_:ja ti nevim, mnmlalovej set tam je podle mne ale jedinej 🙂

Já taky nebudu poslouchat všechno, i když by to určitě bylo nejspravedlivější. Jenže zatím mám poslechnutý celý pouze jeden set, a kdo ví kdy se dostanu k dalším. Takže to dělám tak že v 1. kole jsem prolítnul všechny sety, tak abych pokud možno slyšel většinu tracků v nich obsažených, a abych získal přehled o stylu a o vývoji. Pro jistotu jsem to opakoval dvakrát. Do 2. kola postoupily 4 sety, které si poslechnu celé.

Kamca_
    Člen

no třeba ty minimal sety (nebo co to je) mě teda nevzaly vůbec … a to sem z nich třeba slyšela jen 5 minut a stačilo mě to … takže ty ani poslouchat nebudu sm3

andre
    Člen

LastHunter +1
    Newman +0,5

Last
    Účastník

Newman: Tak to pak ale neslyšíš vývoj toho setu. Set by se měl pustit celý, protože nikdy nevíš, v jaký minutě ten DJ „vytáhne“ eso z rukávu a nemyslím tím hitovky sm15

Kamca_
    Člen

newman: +1

Newman
    Člen

majklhauske: no já třeba všechny celé určitě poslouchat nebudu, některé sety jdou úplně mimo můj vkus. A i z patnácti minut si dokážu udělat obrázek o tom, jak dotyčný mixuje či jak mi jeho set vyhovuje z hlediska zvolených tracků. Celé si pouštím akorát ty sety, které mě zaujaly od začátku tak, že si můj hlas zaslouží sm16

by me zajímalo jak mužete mít poslechlých 10 setů.. já jsme teprve tak u 5týho 🙂 váš hlas je zodpovedné rozhodnutí.. to nejde jen tak si pustit set a pak ho po 15ti minutách vypnout..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.