TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 291)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

já už mám asi taky vítěze 🙂 ale stejně si je ještě poslechnu jednou … a docela dost mě štve, že na tom Zoomagu nebudu moct bejt sm7

deivis
    Člen

Tak osobně mám jasného vítěze.. 🙂 ani nemusím poslouchat. Jen mě řekněte kterej to je set. Udělám mu také radost 🙂

Flash2001
    Účastník

Sety mam uz taky stazene, poslechnu o vikendusm4

zooropa
    Člen

2 Fugaz – no hele nevim jak to ma Small vymysleny, ale anketa na vybrani warmup DJ bude asi exklusivne jen tady,
    Na nasich strankach se asi pak ukaze jen vitez.

jitrnicz.
    Člen

jsem nevedel ze se to nesmi..tak ja uz to nikdy neudelam sm19

Kamca_
    Člen

tak už taky stahuju 🙂

FUGAZ
    Člen

2 zooropa: koukám na novou reklamu ZooMag4 co se týče webovky, soutěž se bude nacházet i tam?

zooropa
    Člen

Ja osobne mam zatim 3 favority kteri se mi libi velice.
    Jinak za ulozto se omlouvam – ja z nej vzdycky stahoval bez problemu a rychle, tak nevim no, nikdy jsem nikam nic takhle nedaval, tak netusim ktere servery jsou nejlepsi. Ted uz to asi vim.
    Co se tyce Ankety – tak to nevim jak je osefovana proti vice kliknutim. Kazdopadne az ji tam Karel nebo Binary prsknou, tak hlasujte hlasujte, protoze tam podle me dlouho nevydrzi.
    A i kdyby, tak ji urcite ukoncime do konce listopadu.

2 Majklhauske – to se mi libi jako napad. Az bude vyhlasen vitez, doufam ze se tu strhne poradna debata o tech setech.

andre
    Člen

tak už jsem poslechl dva sety (nenapíšu které) a laťka je postavena pěkně vysoko sm3

Johnvas
    Člen

Super, je to tu sm3
    zooropa: díky za ty reuploady, já se z uloz.to nechytám vůbec :o)
    jitrnicz.: tyjo, všeho s mírou hele :o)
    majklhauske: super nápad a přínos pro všechny zúčastněné, díky :o)
    Jinak některé sety, které jsem zatím slyšel, nasadily laťku teda hoodně vysoko sm5

tak již to všechno tahám.. udelám z toho osobní hodnocení které sem pak pastnu ale až to bude skončený bo nehodlám nikoho ovlivnovat na rozhodnutí.. …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jitrnicz.: všechny thready sem promazal a už nespamuj, jasný?!

Palda61
    Člen

jitrnicz.: né, v klidu, jen nemusíš spamovat ať si stáhnou ty sety. Lidi 100% vidí tohle témasm4

jitrnicz.
    Člen

Palda61: ja? ten co vyhraje prece…jinak nemuzu vice k tomu rict..Udelal jsem neco co se ti nelibi?

Palda61
    Člen

jitrnicz.: prosím tě, kterej soutěžící ty jsi? Spamuješ tu jak o život….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.