TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 291)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Zdravicko soutezici.
    Takze dnes by mela byt teoreticky uzaverka pro nauploadovani setu.
    Zatim je tam vsehovsudy 7 setu, a Lukasovi asi nedosel FTP takze mi hodil odkaz, takze ho taky pocitam. Jeden ucastnik to vzdal takze FUGAZ ma sanci se zapojit, pokud to taky nevzdal a svuj set namichal,
    v jeho pripade ucinim vyjimku a prodluzuji lhutu o 2 dni ale pouze JEMU.
    Takze DEIVIS ma cas do pulnoci. Od ostatnich zda se sety mam, takze je zkusim postupne rozbalit.
    Kdyby se nahodou stalo ze se vyskytne chyba, tak se spojime a opravime.

honnem
    Účastník

sm0sm12

Last
    Účastník

Sákrýš, já myslel, že když je na to 14 dní, že uzávěrka bude v pondělí ve 20:00 🙁
    Mno, pokusím se něco rychle sesmolit, nechával jsem to (kvůli volnýmu celýmu dnu) na zítřek.

Palda61
    Člen

Teda na to, že je poslední den, tak tam toho moc není….

f1d0
    Člen

Zooropa: mail zatím nedorazil, chci se jen zeptat, zda-li je chyba na mé straně, nebo jsi to ještě neposílal

Starf
    Člen

bohuzel se musim vzdat sveho postu, krapet ted nestiham a i kdyz bych 45min nasel, tak sem stravil hodinu nad nastavovanim nahravani a bez uspechu, mam jen nejakou zakladni 5.1 zvukovku, snad do priste uz budu mit neco lepsiho…

prenechavam tedy pozici dalsimu cloveku v poradi

Athro
    Člen

Tak je to tady, konecne priprava na nejvypecenejsi party roku…teda vlastne uz pristiho roku, ale to je fuk 🙂

Chlapci a devcata, snazte se, at to tam pak stoji za to a at nestahuju zbytecne sm15

Kamca_
    Člen

jj, já sem určitě taky pro nezveřejňování jmen ani tracklistů … aspoň to všechny bude nutit si to všechno poslechnout 🙂

zooropa
    Člen

Cus, dneska ty udaje rozeslu, omlouvam se mel jsem perny tyden v praci.

[b]LastHuster: [/b]

no vidíš to. Asi bych měl ty příspěvky číst až do konce.

Last
    Účastník

Martassisco: Těžko může nahrávat přímo v traktoru, když má externí mix 🙂

Jinak, jak to vypadá s těmi maily s údaji na FTP?

[b]Starf: [/b]

tak to zkus přímo v traktoru. Já to taky nahrávám přímo v traktoru. Je to lepší než si komplikovat život cpaním dalšího programu. KLikneš na Rec a dál už se nestaráš. Jen mi to ukládá ve formátu wav tak si to pak ještě musíš převést na Mp3 ale to už je maličkost. (pokud to neumí traktor rovnou. na to jsem ještě nepřišel).

Starf
    Člen

mensi problem, ma nekdo zkusenosti s nahravanim na Macu? nedari se mi nastavit Audacity, hraje mi jeden track v levym uchu a pravej v pravym…

pouzivam Traktor + externi 5.1 zvukovku a mix

Palda61
    Člen

Jo a udělal bych rozhodně anonymní hlasování. Může to pak spoustu věcí ovlivnit :).

honnem
    Účastník

tak co kluci jak to s váma vypadásm3..máme se na co těšit?jsem napnutá jak kšandy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.