TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 291)
  • Autor
    Johnvas
    Člen

Jsem taky pro čísla ;o)
    A ještě taky gratuluju všem kvalifikovaným :o) bude to tvrdý boj :oD

small
    Člen

– tak koukam, ze o soutez je velkej zajem, jsem moc zvedavej jak to dopadne sm3 Jak uz bylo receno vyherce obdrzi krom pocty hrat na ZOOMAGu i opravdu hoodne moc vypecenou cenu !

– muzete se tesit na pestrej [b]ZOOMAG 4[/b] a doufam, ze se mi spolecne s Jirkou povede posunout tuhle nasi akcicku opet dal !

small

[url=http://www.zoomag.uvadi.cz][img]http://www.zoomag.uvadi.cz/logo.gif[/img][/url]

Anonymě a proházet pořadí, at nikdo neví čí je čí set sm11. At se poslechnou všechny sety a vyberou spravedlivě vítěze podle vyprodukovaného zvuku a ne podle ksichtu sm0

f1d0
    Člen

jsem pro čísla a stejně tak i pro nezveřejňování tracklistů (vše pak následně zveřejnit až po soutěži)

Last
    Účastník

Ještě bych pořešil uveřejnění tracklistů – to by taky mohlo ovlivnit lidi, aniž by si sety poslechli…

jitrnicz.
    Člen
    Starf
    Člen

majkl: tak jako ja osobne bych hral nejradsi klasicky techno, ale to udelat jako warmup set nevim nevim 🙂

jinak sem pro cisla v ankete

šak jo 🙂 proti tomu nic když vyhraješ rád tě v praze uvidím.;-) i když teda veřím že se uvidíme dřiv než v lednu.. 🙂

deivis
    Člen

[quote majklhauske]sic nesoutežím 🙂 ale taky nárzor příhodím..:)
    rozhodne pod číslama..;-)

i když dj si svůj set pozná a hype probehne stejně... spousty co nebudou vedět to aleson nebude lákat přiklánet se k tomu či druhýmu protože se s ním viděli a vypily tolik a tolik piv..

OT deivis me stačil ten tvuj houle 🙂 jeden track naprosto bozske a jinak sem nic moc zajimavého nenašel.. ale v pohodě.. jak znám zoomag tak opening djje stejne nebudu stíhat ..což tedka ješte nevím jestli je dobře nebo špatně..[/quote]

Necítím se mezi těmito kluky na výhru, nehraji ani vzdáleně trance.. a konečně nahraju nějaký set 🙂 Rozhodně to nebude z PC (traktor atd), ale normalní playery (už mám domluvené půjčení). Prostě klasika jako vždy. Trénuji sice jen jednou týdně, ale pokroky jsou hodně slyšet. Oproti klukům jsem dost amatér, ale aspoň odprezentuji hudbu co se mě líbí a dle mě splňuje podmínky warmup setu a klidně i na takovéto party 🙂
    Obecně když už nic tak budu mít doma nahraný aspoň svůj set jako demo 🙂 Toto mě donutí 🙂 heh

sic nesoutežím 🙂 ale taky nárzor příhodím..:)
    rozhodne pod číslama..;-)

i když dj si svůj set pozná a hype probehne stejně… spousty co nebudou vedět to aleson nebude lákat přiklánet se k tomu či druhýmu protože se s ním viděli a vypily tolik a tolik piv..

OT deivis me stačil ten tvuj houle 🙂 jeden track naprosto bozske a jinak sem nic moc zajimavého nenašel.. ale v pohodě.. jak znám zoomag tak opening djje stejne nebudu stíhat ..což tedka ješte nevím jestli je dobře nebo špatně..

deivis
    Člen

Hellman – bylo napsáno ne 45minutek

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ještě technická, sice nemixuju, ale poslouchat to budu, co nějakou aspoň přibližnou dýlku setu?

Palda61
    Člen

Mě je to jedno, já přemlouvat lidi nebudu :D. Ale možná bych to dal pod číslama.

zooropa
    Člen

Jinak vy kteri soutezite – Napiste mi svuj nazor, jestli chcete dat sve sety do ankety anonymne, nebo jmenovite.
    Prohazel bych poradi a nazval to treba DJ1 DJ2 DJ3 nebo tedy Nickama
    Aby lide hlasovali dle toho co se jim libi a nebyli zaujati podle jmena.

deivis
    Člen

[quote majklhauske]bože .. všichni hrajte tu nudu sm14 minimal (pro deivise techno) je momentálně modní zaležitost .. občas se dá najít neco pěkného a zvukove pestrého.. ale jinak je to proste něco jak trance velkovýroba tech tracků spousty zbytečností co ničím nemohou zaujmout..[/quote]

Dneska jsi čeče chytrej rádio.. Jsem rád, že tak aktivně sleduješ scénu a producenty jako třeba Ahmet Sendil, Daypak&Padberg, Click Box, Johnny D, Ruede Hagelstein, Kolombo, Difi, Alex Young, Tim Green atd..

Já vím ty řekneš že to je na jedno brdo a přitom to dle mě ani neznáš 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.