TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 291)
  • Autor
    zooropa
    Člen

2 jitrnicz – tak mi posli novej mejl. v poho.

Ostatni – zatim klidne zacnete michat a ja hned jak se k tomu dostanu vam poslu na vase mejly info s FTP. Mam toho tenhle tyden nejak moc v praci. Takze nepanikarte, ze vam to hned neprichazi. Kdyz vime konkretne kdo se ucastnite, tak je to jednodussi pak.
    Vyslednej mix prosim udelejte v mp3 128Kb myslim pro tyto ucely postaci, at toho neni Tera.

jitrnicz.
    Člen

zooropa: ahoj, vcera jsem se umistil na desatem miste v soutezi – lukas. Zalozil jsem si novej email ze ktereho jsem posilal a k nemu zapomel heslo:) co s tim?

bože .. všichni hrajte tu nudu sm14 minimal (pro deivise techno) je momentálně modní zaležitost .. občas se dá najít neco pěkného a zvukove pestrého.. ale jinak je to proste něco jak trance velkovýroba tech tracků spousty zbytečností co ničím nemohou zaujmout..

Starf
    Člen

deivis: no ja taky planuju klikani, tak aspon budem dva 🙂

Palda61
    Člen

deivis: ale prd :). Třeba okouzlíš a bude se to všem líbit :). Já osobně stáhnu všechny sety.

deivis
    Člen

Koukám že ze svojí vizí hudby nemám moc šanci na tomto fóru 🙂

f1d0
    Člen

hellman: akorát jsem to tu chtěl napsat, že to jsem já sm0 . (v hlavičce mailu je nastaveno moje jméno a podepsal jsem se jako Filip, každopádně jsem do mailu přidal svoji webovku, aby se dalo poznat, kdo jsem (a v názvu webu je přecijen i moje djské jméno, tak snad bylo poznat, že se hlásim já sm3 ).)

A gratuluji všem, kteří se také kvalifikovali, jak tu bylo výše řečeno, bude to boj na život a na smrtsm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak sem se právě dověděl, že filip mařák je f1d0, takže to bude opravdu tvrdej boj 😀

Last
    Účastník

Gratuluju ostatním… bude to boj na život a na smrt sm15

FUGAZ
    Člen

kolik ti jich vubec prislo?? sm15

deivis
    Člen

Mno pěkně těžká sestava 🙂

zooropa
    Člen

no jestli zbesile refreshovali vsichni kdo mi poslali mejl, tak potez panbu 🙂

Johnvas
    Člen

Fugaz: mně taky ne no :o)
    Tak super sm3

zooropa
    Člen

Fugaz – jestli chces, posli mi mejla stejne, vemu te jako nahradnika, kdyby nekdo set neodeslal – jestli chces. Ale nemuzu nic slibit.

Starf
    Člen

yey, parada 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.