Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4
- Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 12. 2008 v 20:18 #108180
Martassisco
Člento [b]Palda61:[/b]
pokecat snima můžeš v neděli u kafe. Je pravda, že todle je menší párty. Tam prostě se jde pokecat, zachlastat a hudba je jenom nějaký křoví, ale když vememe v úvahu párty větších měřítek, tak tam si jdu zapařit. Pokecat si můžu kdykoliv, ale zapařit na toho dj co hraje můžu jenom hodinu a třeba i jenom párkrát za celý život. Přijdu na akci a když je dobrá muzika tak pařím. Nemusím si dopředu připravovat a promýšlet kroky a kreace.
1. 12. 2008 v 20:09 #108179Palda61
ČlenMartas: ano, ty chceš pařit. Ale pokud jde čistě o prvního DJ, kterej hraje třeba v 8, tak můj názor je, že 90% lidí, co přijdou na tu 8, pařit od začátku nechce a spíš chce pokecat, se všema se pozdravit a mít hudbu v pozadí – a k tomu by měl posloužit volnější výběr tracků. Nebo ty snad přijdeš na akci a hned jdeš na parket? 😛 Já osobně ne. Ale to je můj názor, každej má jinej.
1. 12. 2008 v 20:09 #108178f1d0
ČlenMajkl: díky za hodnocení. je fakt, že s těma trackama je to podle vkusu každého. Tady jsem se očividně moc do vkusu netrefil, holt to se nedá nic dělat sm3
1. 12. 2008 v 20:01 #108177Martassisco
Člento [b]palda61:[/b]
míchal jsem to z písniček, které jsem slyšel některé poprvé v životě a ostatní v remixech, které neznám, tudíš jsem to ted zpětně pracně dohledával, jak se ty songy vůbec jmenujou.
proč ne? copak se před pařením musíš hodinu rozcvičovat? Chci přijít a pařit a nečekat hodinu na to, až přijde další dj, který to může rozjet. Pokud další dj´s jsou dobrý (což stopro jsou, to by jinak nehráli) tak jenom navážou na linii začátku a tu udrží a nebo pozvednou ještě výš. Copak první dj musí zahrát klidněji, aby hlavní dj byl ještě víc viděn? Ale je to věc názoru.
1. 12. 2008 v 19:51 #108173Palda61
ČlenMartas:
No name???Tak jasný, ale nemůžeš očekávat, že set na warm up bude mít tolik energie, že tě to zvedne ze židle ;).
1. 12. 2008 v 19:39 #108169Martassisco
Člen[u][i][b]Martas alias nr.2[/b][/i][/u]
[i]Tracklist:[/i]
01. Vazik – Guduloop (Original Mix)
02. Craze C – Phasolina ( Club Mix) – doplněn jiným songem, aby to nebyla taková nuda v klidné pasáži ( jen nevím už, který to byl )
03. Beam – On Your Mind (Sean Tyas Hard Dub Remix)
04. Richard Durand vs Merlin Mille – Fuckin‘ Repeat (Pavel Krash Mash-up)
05. Marcel Woods – Advanced (DJ Scot Project Remix)
06. Paul Miller Pres. Motion Blur – Take A Look And See (Orginal Mix)
07. Solarstone-Spectrum (Duderstadt Remix)
08. Airbase feat Floria Ambra – Denial (Original Mix)
09. Vazik – Feel It (Original Mix)
10. Talla 2XLC vs. Carl B feat. Katie Marne – Giving Up Giving In (Keep The Fire Burning) (SeanTyas Dub Mix)
11. Decipher – The Meaning Of… (Reyes Take 1 Remix)
12. The Roc Project featuring Tina Arena – Never (Filterheadz Luv Tina Remix) – taky doplněn jiným songem. Zpívá tam sice hezky, ale je to pak moc utahaný
13. No name
14. Filterheadz – Day At The Beach (Original Mix)
15. Eric Prydz – Pjanoo (Indecent Noise Treatment)
16. Super8 & Tab – Elektrato Majklhauske:
– děkuji za 3 hvězdy. je to pro mě čest. Jinak přechody jsou děsný. I mě to občas trhá uši, ale co se dalo dělat. Byl jsem línej si zajet na pořádnou aparaturu a tak jsem to míchal doma na koleni. Na traktorDjstudiu3 za pomocí jenom myši, což stíhat najednou všechno nešlo a stolních repráčků, které při jakém koliv pokusu o bas chraptili. Navíc jsem asi 3/4 songů slyšel při setu poprvé. Mixoval jsem si jen tak, když jsem projížděl písničky, co jsem si to vlastně stáhnul a z toho vzniklo todle a tak jsem to sem lupnul.Přechody děsný, uznávám, ale sázel jsem na to, že set má kouzlo a energii. Většina setů supr. Ještě lépe, všechny si pouštím v autě a jsou supr, přechody skvělý, ba dokonce lepší jak od nějakých profi dj´s, ale zmého hlediska jim chybí jedno – energie. To co mě nenechá někde sedět vklidu a musím jít za každou cenu pařit, i když budu mít zlámanou hnátu a nenechá mě to po celou dobu si na chvilku oddechnout, což se nedá říct o současné TM5. Děs, běs, nuda. Uplift forever. Jen co mě dj trošku rozhýbal songem, tak mě hned posadil nějakou euforií, na kterou jsem nebyl zvědav. Jdu na akci si zapařit a né poslouchat ploužáky, ale mělo to jedno plus. S přítelkyní jsme si prohlédli pořádně celou O2 arénu, koukli do všech koutů a dokonce jsme se i posadili na tribunu a vyzkoušeli, jaký tam vlastně maj sedačky.
btw: autogramy až po reklamách
1. 12. 2008 v 18:01 #108156Palda61
ČlenMajkl: díky za rozbor :). Potěšil sm3.
Jinak já TL asi vyhodil nebo nevím, bo ho nemůžu najít :D. A jsem línej to dělat znovu.. Takže kdyby někdo chtěl TL, ať napíše a já ho udělám.
1. 12. 2008 v 17:58 #108155Flash2001
ÚčastníkPřihodím svoje soukromý pořadí na bednách:
1. Boxi
2. f1d0
3. LastHunterOstatní sety jsou samozřejmě taky hodně kvalitní a čas od času si některý z nich doma pustím.
Při hlasování jsem se (poté, co jsem vše několikrát poslechl) rozhodoval především mezi sety 5 a 8, přičemž těsně jsem dal nakonec přednost osmičce
1. 12. 2008 v 17:54 #108154Johnvas
ČlenPředem díky těm, co pro mě hlasovali, člověku to udělá radost :o) Dále chci pogratulovat vítězi, či teda vítězům…jinak u mě by asi vyhrála pětka.
[b]majklhauske:[/b] Ahoj, bylo to mícháno klasika na playerech + mixpult (důchodci Stanton S-550 a Behringer VMX 300), gramec mám teda taky, ale ten v tom nebyl použit…co se efektů týče, tak tam žádný nejsou, páč ten mixák žádný nemá a v počítači jsem nic nepřidělával ;o) Jinak díky za zhodnocení, to asi nejen za sebe ;o)
[b]
Tracklist setu 10:[/b]
DJ Tatana – Spring Breeze (Martin Roth Summer Style Remix)
Lange – Out Of The Sky (Kyau and Albert Remix)
Mat Zo – Rush (original Mix)
Miko – Muzaik (Marcus Schössow Remix)
Orjan Nilsen – Vivida (Original Mix)
Three Drives – Greece 2000 (Marcel Woods Mash-Up Remix)
Paul van Dyk Feat. Second Sun – Crush (Paul van Dyk Original Mix)
Armin van Buuren – Burned with Desire (Brian Cross Remix)Jo a ještě taky patří dík organizátorům soutěže ;o)
1. 12. 2008 v 17:25 #108149majklhauske
Členjak jsme slibil menší zhodnocení předvedeného..
1 hezký housík současného ražení set celkem sedící bez vyražnejšího výkyvu akorát nedlouhé mixy je to takové to hop sem hop tam .. ****
2 poslechově příjemný, sladěný žal mixem poněkud slabší některé přechody dost tahali za uši konec moc předimenzovaný hitama jinak si není na co stežovat… ***
3 hmm dobrý to setík.. přesne umíchaný.. jenom bych jako warm up dj tak moc nepospíchal.. ale jinak není co vytknout.. tracky vybrané na to aby človeka rozpumpovali a ani to není přehitovkované ale ta rychlost**** ..
4 možná až zase trochu moc pomalé. 🙂 jinak je mix na dobré urovni přechody jsou občas delší a nejaká extra chyba tam také není hudebně občas zajimavý track jinak na rozjezd dobrý i když teda jak jsme psal na začátku hodně pomalý****..
5 mix dobrý bez chyb bohužel me osobně trochu nezaujaly tracky.. což ale u jiného muže být přesne opačne.. jinak celkem pohodový na rozjezd akorát *****
6 uáá tenhe človek to pochopil!!! warm up na trance akci jak delanej celkem pomalejší rozjezd s rychlejším koncem.. mixy v pohodě chvilku jsou společne a není to takové to hop sem hop tam.. .. tracky pro me výborné.. *****
7 dobrý pomalejší na rozjezd fajn mixy jsou lehce slyšet že s nimi nebylo snadné ale set je kompaktní a drží hudebně me to sice moc krom prvního tracku nezaujalo ale to se nehodnotí **** (tu jednu opravdu nemužu přidat taky mám s mixy občas problémy tak vím jaké to je ale prostě jsou tu sety kdy ty přechody nejsou poznatelné ..)
8 ne všechny přechody jsou uplne suprový.. hlavně ten první se mi dost nezdál tracky jsou v tom skvelý (ty ale nehodnotím) mixy jsou ale za to delší což je prostě plus když to chvilku jede spolu.. nicméně nastolené tempo je relativně dost svižné ba bych práve řekl že na warm up djje až moc.. a hitovky kterýma je set nabitý jsou fajn spíše nakonec akce..****
9 svižnejsí tranceovejší setík jako už xtý v poradí vážne se tu soutaží o warm up djje? jinak ta malinká pauzička je vcelku zajimavý napad docela by mě zajímalo jestli je to ve skladbě nebo to tak udělal dotyčný 🙂 jinak setu není co vytknout ****
10 mám podezření že tohle nebylo mícháno na klasice tj gramec či CD ale to je jenom doměnka efekty pekný..:) přechody fajn nicméne nevím pořádne ani jak byli dlouhý 🙂 setík rozhodně patří do top.. i když tu rychlost bych možná ješte trochu snížil alespon ten prostředek opět je to ale dost hitovkový.. .. *****
1. 12. 2008 v 17:10 #108145FUGAZ
Člen[b]FUGAZ – Zoomag Competition (28-10-2008)[/b]
01. Hard Fi – Suburban Knights [i](FUGAZ Intro Edit)[/i]
02. Paul Van Dyk feat Ashley Tomberlin – Complicated (Kyau & Albert Remix)
03. Adam Sheridan – Ocaso [i](FUGAZ Short Edit)[/i]
04. Marc Marberg & Kyau & Albert – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix)
05. Tiesto – Driving To Heaven (Mat Zo Remix)
06. Spunuldrick vs Daft Punk – Harder Better Faster Stronger Walrus [i](FUGAZ 2nd MashUp)[/i]
07. Armin van Buuren & OceanLab – Satellite of Love [i](FUGAZ MashUp)[/i]
08. Inertia – The System (Sean Tyas & Tom Colontonio Mix)
09. Solarstone – Seven Cities (Tom Colontonio Mix)Ještě jednou gratulace Boxi & LastHunter
1. 12. 2008 v 17:03 #108144f1d0
Členmajklhauske: já taky ne a taky nemám žádné hlasy sm0
Můj tracklist (numero 05):
01. Daft Punk vs. Rank1 & Jochen Miller – And Then Harder (F1D0 Intro Acapella Mashup)
02. Timmy & Tommy – Full Tintin (JOC Remix)
03. Antidote – Transcentral (Electrotech Mix)
04. Re-Ward – Cocos Taste
05. Energy 52 – Cafe Del Mar (Three n One Mix)
06. Lange vs. Gareth Emery – Another You, Another Me (Original Mix)
07. M.I.K.E. – Voices From The Inside (Progressiva Mix)
08. 4 Strings – Take Me Away (Purple Haze Remix)
09. Carl B – Chasing Leaves (Original mix)Boxi + Lasthunter: Gratulace sm4
A když mi do toho nic nevleze (což se snad nestane), tak v lednu na Zoomagu naviděnousm3
1. 12. 2008 v 15:43 #108138honnem
ÚčastníkBoxi: gratuluju
LastHunter: gratuluji též a fandim at si v březnu zahraješJinak mým favoritem byl dj 02
1. 12. 2008 v 15:20 #108137Last
ÚčastníkPřidám i svůj tracklist:
[b]DJ07 – LastHunter[/b]
01: Dave Spoon & Funkagenda – Won’t Do It Again (Sunrise Mix)
02: Andy Duguid feat. Leah – Don’t Belong
03: Deadmau5 – Arguru
04: Stoneface & Terminal – Pictures (Original Mix)
05: Nifra – Ready
06: Alex Monakhov – 1 A.M. Moonball
07: Estiva pres. Sunover – Stella
08: Paul van Dyk – New York City (Super & Tab Remix)Chci poděkovat za každý hlas, co jste mi dali a gratuluju Boximu k vítězství, i když ne úplně čistému. Můj názor je na to takový, že bylo dostatečně zřejmé, že anketa byla postavena tak, aby jednotlivé sety byly anonymní a rozhodly fakt sympatie posluchačů. O tom, že by to byla soutěž o počet klikuchtivých kamarádů, zmínka nepadla…
O tom, jaké číslo jsem, jsem se zmínil jen jednomu kamarádovi, který to nikam dál nešířil… Sám se divím, že jsem dostal tolik hlasů 🙂
Pokud mě tedy Zooropa pozve na tu březnovou akci, tak to samozřejmě přijmu a rád si konečně poprvé zahraju před lidma 🙂 Díky!
1. 12. 2008 v 14:34 #108135Anonymní uživatel
HostTracklist k setu Dj Nr. 8:
1) Airbase – Tangerine(original)
2) Woody van Eyden & Alex M.O.R.P.H. feat Michelle Citrin – Turn It On (Sean Tyas Remix)
3) Melodia- Motion Theory (North Star remix)
4) Rapha – Pandora (Daniel Kandi’s Emotional mix)
5) Jon Obir Ways and Means(Paul van Dyk remix)
6) Vengeance – temptation (denga & manus mix)
7) Nitrous Oxide pres. Redmoon – Slide
8) Inertia The System (Tyas and Colontonio mix) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.