Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4
- Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 12. 2008 v 11:12 #108115
majklhauske
Člentaky nemáte žadný hlasy..sm16
1. 12. 2008 v 7:41 #108103deivis
ČlenDjdkdave – ja take ne.
1. 12. 2008 v 6:45 #108102Palda61
ČlenDave: já 😀
1. 12. 2008 v 2:37 #108101zooropa
ČlenDjDkD@ve +1
Takze KONCIM Oficialne soutez.
Vitezem se stava [b]DJ 08 – Boxi[/b] – a spojime se spolu pres email.
GRATULUJEME01 – Lanns
02 – Martas
03 – Fugaz
04 – Deivis
05 – Fido
06 – Palda
07 – Lasthunter
08 – Boxi
09 – Lukas
10 – Johnvas1. 12. 2008 v 0:35 #108100DjDkD@ve
ČlenTak jsem si po precteni toho flamu sosl a poslechl set c. 8 a nevidim jediny duvod proc by pro nej lide z tohoto fora nemohli hlasovat, me se libi a kdybych nezaspal, tak bych pro nej nejspis taky hlasoval, nebot je to moje krevni skupina.
Osobne taky nevidim nic zleho na tom, ze o tom rekl par kamosum. A ruku na srdce, kdo ze soutezicich o tom kamaradum ani nepipl, ze?
30. 11. 2008 v 23:35 #108090Athro
ČlenZoomag??? to je ale SKVELA PARTY!!! sm15
Nedelejte drahoty kua, kdo tam teda bude???
30. 11. 2008 v 20:17 #108055Flash2001
ÚčastníkMě radši od baru držte daleko, nechci se příliš zdunit, někdy to nedopadá dobřesm15
30. 11. 2008 v 20:14 #108053FUGAZ
Člen[b]Flash2001[/b] : [i]„…Rozhodně si nemyslím, že bych neměl hudební sluch (hrál jsem celkem 9 let na klavír….“[/i] no tož kurňa já také sm0
[b]zooropa[/b]: tak tak… btw jak pivko ?? sm12 hezky panáčky, ne? sm15 sm530. 11. 2008 v 20:08 #108051zooropa
ČlenNo pojdme z toho nedelat drama. Jak rekl Boxi – ta party by mela byt o pohode, a proc by se nekdo mel „bat“ tam jit zahrat a bylo mu to neprijemne. Pojdme otocit list, dyt jde o houby lidi.
Boxi pokud stale budes chtit tak samozrejme na akci zahraj a vas ostatni poprosim, nebudte netolerantni jenom proto ze vyhral, nestavte se k nemu hned nepratelsky. Na akci si date pivko, pokecate a bude pohodicka.Vzdyt ja jsem to psal uz v uvodu jakej je smysl teto souteze – proste aby si na Zoomagu zahral nekdo kdo tam jeste nehral.A jestli bude hrat tak ci onak, na tom uz nezalezi, jde o to si zahrat. Byt ta nase akce ma uz hodne fanousku,
tak by me mrzelo kdyby se kvuli ni nekdo takhle hadal.To ze se anketa trochu nepovedla beru na sebe, holt sme operativne nic lepsiho v tu chvily nesehnali, kdyz nevysla ta oficialni zde na trance.cz
30. 11. 2008 v 20:01 #108049Flash2001
ÚčastníkPřiznám se, že pro osmičku jsem nakonec taky hlasoval (hned zkraje a poctivě 1 hlas), protože mě ten set prostě zaujal (byť nebyl jediný, co se mi líbil, můj hlas by si zasloužily minimálně dva další a celkově to bylo na pěkné úrovni). Rozhodně si nemyslím, že bych neměl hudební sluch (hrál jsem celkem 9 let na klavír a celkově je naše rodina hudebně založená), takže o tomhle to podle mě až tak není.
Je zřejmě určitý rys české povahy podezírat někoho z podvodu, na druhou stranu je ale pravda, že Češi prostě „vyčůraní“ jsou, takže ta podezřívavost tu prostě je a bude. Na tom zmínit se kamarádům nepovažuju nic až tak špatného, otázkou ale je, zda pak třeba ti kamarádi ve snaze ho podpořit sami hlasování „neobcházeli“, čímž by pak prokázali spíše medvědí službu.
Rozhodně bych to na jeho místě teď nevzdával a naopak bych se předvedeným výkonem snažil lidi přesvědčit o tom, že zahrát umím.
Příště by to chtělo určitě anketu nějakým způsobem zabezpečit.30. 11. 2008 v 19:44 #108046FUGAZ
Člen[b]Dj nr. 8 aka Boxi[/b] : upřímě, myslel jsem si, že přesně uděláš tenhle krok – že se ti kvůli tomu nebude chtít hrát sm6 ale když se na druhou stranu zamyslíš, tak proč to hned vzdávat??? proč si sakra nezahrát na Zoomagu??? když už jsi to namíchal a lidi hlasovali pro tebe… A i kdybys udělal nějakou chybu – tak co? [u]to se stane přece každýmu[/u] [i](když si vzpomenu třeba na Markuse ze Sensation White, taky tam byl zásek jak svina, a co? lidi ho furt milujou)[/i] – [b]sakra vždyť jsme lidi, né stroje !!![/b] sm17 a jak říkal samotný mr. majklhauske : [i]„djing na tehle akcích slouží stejne jenom jako podkres ke kecaní a chlastaní na baru občas si nekdo na nejakou skladbu skončí (to když už hladinka alkoholu stoupne) ale tohle není party v pravém slova smyslu…“[/i]
Já sám jsem ze severních čech a pojedu na tuhle akci, protože to bude má první Zoomag akce a jedu tam kvuli lidem z Trance.cz [i](osobně jich znám jen několik)[/i],,,, a když se vrátim na začátek ankety i já nehlasoval pro sebe, ale rozmejšlel jsem se mezi 07 a 08, protože tyhle dva se pro mě zdáli velmi dobré… vím, že do týhle diskuze toho nakecám opravdu hodně sm15 a někomu se může zdát, že jsem konfliktní či hádající se člověk, ale jak říkám, [u]většina lidí mě osobně vůbec nezná[/u] [i](už jen proto že [b]NEBO[/b] zkracuju na [b]BO[/b] atd… sm15)[/i] a neví co myslím „[b]sakra[/b]“ vážne a z čeho si dělám tzv. „[b]srandu[/b]„. Každopádně budou doufat v to, že když už jsi ušel tak dlouhou cestu, tak že to jen tak nevzdáš… sm6
30. 11. 2008 v 17:54 #108038veronique
ČlenZdravim. Ja nemam asi moc co rikat, set jsem nenahrala, ani jsem nehlasovala, ale presto mi to neda … prijde mi naprosto prirozene, ze pokud se clovek s tim setem uz michal, je videt, ze o hrani na Zoomagu stoji, a proto pro to udela „co muze“, pricemz to, ze se zmini par znamym, aby zahlasovali, se mi nezda jako krivarna. Nejspis bych to udelala taky, protoze to vubec nepocituju jako nejaky druh podvodu. Trochu se mi zda, ze pokud se tu clovek o neco „horlive“ snazi, ne vzdy je za to pochvalen, prestoze tim nikomu neublizil. Mozna bysme meli byt naopak radi, ze se anketa tesila takove navstevnosti.
Lide, ktere suverenni vedeni 8icky nepotesilo, jeho set ale porad hodnotili jen ze sveho uhlu pohledu, tedy subjektivne … coz muze byt take dosti zkreslujici. Set jsem neslysela a chapu, ze znalcum z Trance-obce muze vadit nedokonale srovnavani tracku, jejich ne uplne vhodne razeni za sebe apod. ale ne vsichni maji stejny vkus … tudiz bych i chapala, ze mene vytrenovanym usim a celkove mene zkusenym posluchacum se mohl set 8icky opravdu libit. At uz to byli jeho kamaradi nebo ne. Jednou byl zvolen, at uz jednotlivci, nebo sam sebou, ale i kdyby, za tu snahu si myslim, ze ma pravo se predvest …
A co se tyce Houskovy poznamky, ze Zoomag je o lidech z trance.cz, tak ano, ale naopak si myslim, ze by bylo dobre, kdyby to nebylo jen o nich. Protoze pak by to byl opravdovy uspech, pokud by prisli lide kvuli akci a ne jen potesit kamarada(dy) svou pritomnosti. Tzn. lidi z daleko sirsiho okruhu, nez je jen Trance.cz. A myslim, ze zrovna Zoomag by za takovou navstevu „cizaku“ stal 🙂30. 11. 2008 v 16:34 #108023majklhauske
Členboxi.. on ale zoomag o lidech z trance cz je.. stejne tak ty czech this.. a jiné narozeniny.. vetšinou se tam potkavají lidí z trance cz a jejich známý.. tyhle akce nikdy nejsou a asi težko kdy budou pro masu .. když totho človeka neznám co bych tam lezl.. vetšinou tam stejne hrajou jeho známý a djing na tehle akcích slouží stejne jenom jako podkres ke kecaní a chlastaní na baru občas si nekdo na nejakou skladbu skončí (to když už hladinka alkoholu stoupne) ale tohle není party v pravém slova smyslu… každopádne si udělal to co v tvém připadě udelá 90% djs.při podobných soutežích… ostatně nikdo mi nebude tvrdit že když si odmyslím tvých skoro 70 tak jich tam je dalších skoro 70 a tolik lidí neveřím že je z trance cz.. takže nekteří ostatní delali co ty.. 😉
to že si se zmínil 12ti kamaradům je hezký ale ti se zmínily dál.a tak to dycky bude tak nebud ztrvzelej jak myslíš že se tomangel stal objevem stačí prostě nekde nadhodit a kámoši se už umí postarat..;) . tady je ale chyba na strane poradatelů zoomagu jsme v čechách a rozhodně se podobné dalo čekat…. já osobně jsem tvůj set ješte neslyšel nemám tedka čas to dokončit.. ale uvidíme jaks to pojal až bude od zoomagu objasneno kdo je kdo pastnu sem co si o každém setu myslím.;)
30. 11. 2008 v 13:31 #108004Palda61
ČlenZdlouhavý hlasovací proces… no ty voe sm15
Dyť je to fuk :). Vyhráls, vyhráls.. Možná né úplě čistě, ale vyhrál.
Ostatně, já mám se soutěží o playery co říkat sm15
30. 11. 2008 v 13:12 #108003Anonymní uživatel
HostZdravím,
ještě jednou zopakuji ,co jsem už jednou řekl. Zmínil jsme se o soutěži asi cca 12 kamarádům.Opakuji 12!!! Jesli jsem dal odkz na stranky, ktery je neaktivní, pro tupce…, link, který si clovek nejdříve musí uložit do paměti, otevřit si nove okno a otevřit novou stranku a pak pote hlasovat. Nepredpokládam, ze by z mych stranek hlasovalo 60 lidi, kdyz tam za posledni dobu neprisla ani polovina a jeste podstupovalo tak zlouhavy hlasovaci proces!!!!!!!!!!!!
Uz opravdu nevim, jak se mam obhajit. Kazdopadne se mi pro takovy zabednence hrat nechce. Party ma byt pohodova zalezitost a ne ze tam kazdej bude cekat na kazdou moji chybu a komentovat nesmysly jak jsme si na vetšině forech všimnul.
Hraju pravidelne v Event music clubu v HK a jsem zvyklej na opravdu pohodovy prostredi, ktery se svym stylem hudby snazim vytvorit. Jesli nekdo z mych posluchacu hlasovalo, tak vi asi proc.
Se Zoorpou se osobne domluvim, jestli budu nebo nebudu hrat, ale uz ted dopredu rikam, ze nemam naprosto chut.
Dalsi vec..jestli jste si chteli udelat „soukromou“ Trance.cz forum party, meli jste to rict hned…viz hlasovani jen zaregistrovanych. Doporucuji Vam udelat akce ve stylu „libimseti cz“, …podrbete si live vsechny problemy, poplacate se po zádech a v poklidu se rozejdete domu.
Tohodle se ale ucastnit nechci.
Uz nevim co bych dodal.
Weby:djboxi.cz nebo eventmusicbar.czPS. Uz se tesim na Armina, to bude paradni akce.
S pozdravem Boxi
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.