TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 291)
  • Autor
    Bobr
    Člen

Já gratuluju všem zúšastněnejm za odvahu poslat svůj set takhle do pranice, různý hodnocení asi teprve přijdou a někteří asi dostanou kapky…. Z gratulace bych vyjmul osmičku, samozřejmě pro podvod.

FUGAZ
    Člen

[b]Mno nezbejvá mi nic jiného než gratulovat všem účastněným a hlavně vítězi sm4[/b]

zooropa
    Člen

odkreju, ale az po oficialnim konci

co co co ješte odryj karty kdo byl kdo..;)

zooropa
    Člen

Takze rad bych tady udelal nejaky zaver.
    Myslim si ze v tento moment uz nema cenu pravidla nejak menit, nebo pridavat dodatky – to bychom byli jak nasi uzasni politici a to nechci.
    Me a Smallovi je jasne, ze hlasovani pro DJ08 neprobehlo uplne zcela tak jak jsme si predstavovali, nicmene je to tak trochu nase chyba protoze jsme nepredpokladali ze si nekdo z DJs da odkaz pouze na sebe na svoje stranky.
    Je to pro nas pouzceni a priste zajistime aby se neco podobneho neopakovalo. Ted uz to menit nebudeme.
    Neni to naposled, kdy vyhlasime podobnou soutez, a [b]ja bych chtel ujistit DJ07[/b] ktery je jako druhy v poradi, ze neprijde zkratka a [b]pokud prijme me pozvani, bude hrat na akci, kterou planuju v breznu[/b]
    jako kompenzaci.

Prestoze do konce souteze zbyva necele 2 dny, DJ08 tedy pravdepodobne vyhrava, a bude hrat jako Warmup DJ na Zoomagu. Doufam ze na akci privede alespon polovinu kamaradu kteri pro nej hlasovali.
    V nejblizsi dobe se s nim spojim emailem a dohodneme podrobnosti.

Dalsi informace ohledne party Zoomag 4 ocekavejte v nejblizsich dnech.

Bobr
    Člen

Já myslim že nejzdravější by bylo, nechat to posoudit tým lidí kterej je za tu akci zodpovědnej, případně jenom zooropu, přece jenom, je to jeho akce…

honnem
    Účastník

LastHunter: Mě se taky nelíbí kam to dospělo…Myslim že co navrhuješ,na to je pozdě… ale nebylo by špatný prodloužit soutěž o týden,vynulovat anketu a tentokrát nechat hlasovat jenom registrovaný lidi tady z trancu který sem chodí,s tim že se bude počítat jenom hlas pod který se každý hlasující v diskuzi podepíše…Potom bych nechala zase lidi z trancu rozhodnout,mezi vítězem ankety1 a vítězem ankety2……vy,kterým se průběh soutěže taky nelíbí,zkuste navrhnout nějaký řešení,nebo si pak prosimvás na 08 nestěžujte

FUGAZ
    Člen

Pražák sice nejsem; soutěže jsem se poctivě žúčastnil, ale tuhle akci si prostě nenechám ujít, už jen kvuli DJ 08 sm15 … no sám jsem na to taky zvědav, jestli se tam bude tleskat, nebo bučet sm18

Palda61
    Člen

Jen ať to vyhraje, bude prdel sm11

Raduška
    Člen

Náhodou… já jsem zvědavá, kdo to je! A ještě víc budu zvědavá, jak zahraje, kdo na něj bude pařit, kolik lidí tam s ním dorazí…

Last
    Účastník

Já bych do pravidel dodal, že ten, kdo někde zveřejnil, pod jakým číslem bude jeho set, by byl diskvalifikován. Ale je otázka, jak moc je to fér, když už se soutěž blíží ke konci. Ale z hlediska fair play to té osmičce mohlo být jasné…

Muff
    Člen

[quote Anonymní uživatel]
    zmínil jsme se o to m par svym pratelum (opravdu par!) a napsal maly odkazek na mych strankach(kde mam ulozeny soutezni set)[/quote]

Kdyby to byl jen odkazek at se kazdy rozhodne sam tak to beru, ale tohle mi pripomina tak trosku MATAMARY
    8. 11. 2008, 12:21:11, Boxi:
    Diky ze hlasujete pro Dj 8 na http://zoomag.uvadi.cz/

LOL sm15

Ja bych ted takticky zmenil formulaci souteze a udelal SOUTEZ o to kdo si (ne)zahraje na Zoomagu 4 🙂

Raduška
    Člen

No a kdo to je?

FUGAZ
    Člen

[quote hellman]sem zvědavej, kdo bude ten ti8sto[/quote]
    sm15 LOL

[quote deivis]Ty to ještě nevíš..? Stačí zagooglit :)[/quote]
    tak to mě (radši) ani nenapadlo sm15

deivis
    Člen

Ty to ještě nevíš..? Stačí zagooglit 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.