TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 291)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

sem zvědavej, kdo bude ten ti8sto

deivis
    Člen

Koukám neustále 1 hlas a to není ode mě.. Splněno na 100% 🙂

FUGAZ
    Člen

Ok, tak ještě 4 dny a je konec soutěže…..

jitrnicz.
    Člen

sm13

Raduška
    Člen

Já jen technickou… nemělo to být anonymní v tom smyslu, že hlasuješ na základě toho, jak se ti líbí set a ne dle toho, jakýho kámoše tam chceš?

No to je fuk, doufám, že na nepoctivce ušije Zoo nějakou boudu a nakonec se zasmějem všichni.
    Už se moc těším!

FUGAZ
    Člen

2 [b]SHP[/b] sm15 sm15

SHP
    Člen

No já jsem slyšel o podobném případě ve Finsku. Taky soutěž o to, kdo si zahraje na party a taky měl DJ číslo 8 nápadně moc hlasů.
    Lidem se na party líbil a od té doby hraje často, říká si teď Super8.

FUGAZ
    Člen

2 [b]Palda61[/b] : lol … chlape ty mě vždy něčím rozsekáš… sm15

Newman
    Člen

sm15sm15

Palda61
    Člen

[img]http://gs10.rimg.info/8fd2171ec1ec77b7d2c3443f9d7c1b36.png[/img]

😀

andre
    Člen

tak už jsem si vše poslech – pěkné sety sm3 favority mám dva, a koukám,že i ostatní to vidí podobně…
    akorát nechápu, že DJ08 tady získal každý druhý hlas, nic tak bombastického tam neslyším, u mě se nedostal ani do první trojky… sm10

Gizmo
    Člen

Dj Nr.8: Řekněme, že soutěž neměla být o tom kdo sežene víc kámošů co klikne (nakrásně i po poslechu jediného setu) – měla hodnotit kvalitu v rámci soutěžního pole. Je to jako by si na běhu na 100m řešil, že fotobuňce ukážeš jen běžce v 7. dráze bez ohledu na to, jak běží ostatní. Jsem zvědav jak se k tomu pořadatelé postaví či položí. Soutěžní sety si imho všichni ze zúčastněných měli vystavit a po zádech se plácat před kamarády až po ukončení soutěže – podle průběžných výsledků to tak zatím míní udělat většina – nediv se, že tvůj přístup pak vzbuzuje nevoli… Byla tím naprosto podkopána ona snaha o anonymitu setů. doufám, že se dostanu k doposlechnutí zbytku soutěžních setů. Zatím můžu říct, že až na pro mě nepochopitelný maglajz na konci jednoho je to super poslech.

FUGAZ
    Člen

[quote Dj Nr. 8]
    ..... zmínil jsme se o to m par svym pratelum (opravdu par!) a napsal maly odkazek na mych strankach [u](kde mam ulozeny soutezni set)[/u] .......[/quote]

ehm – toto je ale soutěž všech zúčastněných DJ´s, tak proč jsi tam nezveřejnil linky všech soutěžících a ať se pak ty lidi oni sami rozhodnou pro koho hlasovat sm17

[quote Dj Nr. 8]
    ..... a napsal maly odkazek na mych strankach(kde mam ulozeny soutezni set), na ktery stejne ted moc lidi nechodi [u](nejsou aktualni fotky z akci)[/u] .......[/quote]

ehm – no sice nevim jaké máš stránky, jaké tam máš fotky a na jakých akcí jsi vlastně hrál, ale já osobně jsem dal na Zooropu, který řekl v prvním přízpěvku : [i]„Jelikoz je tu jiste plno z vas, kteri nemaji nikdy moznost zahrat si na velke akci na profesionalni audio techniku v klubu a pred lidma, ted mate jedinecnou sanci. „[/i] a předpokládám že i většina ostatních jsou na tom stejně jako já sm4

muff to by to muselo bejt jinak ošetřené 😉

Muff
    Člen

[quote majklhauske]ehm tady jde o to že poradatelé party asi chtěli aby hlasovali ti co přijdou na zoomag tedy že dají možnost lidem si poslechnout nekoho koho chtejí.. pokud se tvým známým zmíníš že hraješ na zoomagu (bo asi moc sancí na to že by ti to nekdo sebral není) napíšeš to na stránky a dáš o tom vedět a ty lidi přijdou asi proti tomu nikdo nic mít nebude..

nicméně mám za to že moc kamošů asi nedotlačíš ..;-)[/quote]

Hlasuje se tu ohledne kvality setu nebo ohledne toho kdo dotlaci nejvic kamosu ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.