TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 291)
  • Autor

ehm tady jde o to že poradatelé party asi chtěli aby hlasovali ti co přijdou na zoomag tedy že dají možnost lidem si poslechnout nekoho koho chtejí.. pokud se tvým známým zmíníš že hraješ na zoomagu (bo asi moc sancí na to že by ti to nekdo sebral není) napíšeš to na stránky a dáš o tom vedět a ty lidi přijdou asi proti tomu nikdo nic mít nebude..

nicméně mám za to že moc kamošů asi nedotlačíš ..;-)

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim vsechny,

tak jsem se tu zase jednou po case ukazal jak pokracuje nase soutez a koukam,co se tu nedeje.
    Jakmile jsem zjistil, nekdy v minulem tydnu, ze rozjela soutez, zmínil jsme se o to m par svym pratelum (opravdu par!) a napsal maly odkazek na mych strankach(kde mam ulozeny soutezni set), na ktery stejne ted moc lidi nechodi (nejsou aktualni fotky z akci) a moc jsme se tim pak nezabyval. Ted koukam nekoukam,jak se nam tu to rozjelo.
    Pro vsechny sýčky, co tak radi pouzivaji silna slova bych mel asi jen to, ze ti co pro me hlasovali,at to jsou lidi z mych ci trance stranek ci par mych kamosu, predpokladam hlasovali proto, ze se jim asi libi ma hudba. Nema smysl se nekam cpat, kdyz se to nikomu nelibi nebo nekoho premlouvat, aby mi dal hlas.Tohle opravdu nemam zapotrebi.
    Druha vec je ta ze, jestli tam mam ted nejakch 40 hlasu,…co to je…na akce snad chodi vic lidi nez kolik celkem hlasovalo dohromady ne.
    Uz nevim co bych k tomu asi dodal.

Na Arminovi 20.12. zdarsm0

Palda61
    Člen

Hele, ale už hlasovat nemusíš. Nikdo tě pravděpodobně nepředežene sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

taková superstar sm15

BoRo
    Člen

takovej nenapadnej anonym

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj všeci,

lidicky, ja si v klidu poslechl vsechny sety a kdyz si date ruku na srdce, tak Dj pod č. 8 ho má opravdu asi nejlepsi. Vzdy je to otazka vkusu, ale vyber tracku je libovej sm5

M.

[b]Zooropa:[/b]

ale ono bude hlasovat max 50 lidí. z toho jeden tam hlasoval 40x pro 8ku sm11

[b]Bobr:[/b]

ale reklama to bude dobrá. Všichni si ho budou pamatovat jako…švindlíře a bude se o něm mluvit ještě dlouho po Zoomagu. Kdyby jsi tam šel poctivě tak 14dní po akci už o tom dotyčným nebylo ani slovo. Jde na to chytře

FUGAZ
    Člen

No tohle už asi nikdo z nás (poctivě) nedozene, takže uz vlastně můžem pogratulovat výherci sm15

2 Bobr: +1
    2 Zooropa: a x lidí odemne sm15

FUGAZ
    Člen

No tohle už asi nikdo z nás (poctivě) nedozene, takže uz vlastně můžem pogratulovat výherci sm15

2 Bobr: +1
    2 Zooropa: a x lidí odemne sm15

zooropa
    Člen

No, je fakt ze je to trochu podezrele a taky me zajima jestli jenom na samotne cislo 8 prijde 40 lidi. Ale jestli jo, tak budu zirat.
    Kdyz si uvedomim, ze prumerne na Zoomag prijde cca 100 lidi, z cehos min 20 jsou Smallovi a moji kamaradi ne z tohoto fora,
    a v ankete uz hlasovalo pres 80 lidi – hmmm. Cekal jsem ze bude hlasovat maximalne tak 50.

Bobr
    Člen

No, připadal bych si hodně trapně, kdybych přišel za mixák a většina osazenstva se na mě dívala přes prsty s tim, že je víceméně jasný že jsem si hlasy získal sám…. good luck vlastníkovi toho mixu, zrovna to moc nepromyslel sm4

edit: A ještě víc se těšim na to, až se tu zveřejní čí je kterej mix, to pak teprve bude flame ohledně osmičky sm2

Sq4Raa
    Člen

Jestli tam budu já, bude i ta sm2

Newman
    Člen

škvára: Olinek určitě doufal v Blowjob-dej Party, tys mu to zkazil sm7

Sq4Raa
    Člen

Birthday, narozeninová.

Anonymní uživatel
    Host

..co je to B-day party?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.