TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 291)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

[quote LastHunter]To by mě zajímalo, kam 08ka dala link na tuhle anketu sm15 Kdyby pro něj hlasovali fakt díky tomu, že se jim ten set líbil, tak mu to přeju, ale pokud někomu za pár dní přibyde tolik hlasů, tak to opravdu poctivé nebude sm6[/quote]

[b]+1[/b] tak tak, to jsou moje slova…
    nevím jestli 08 už někde hrál bo ne, ale pokud jo, měl by to přenechat někomu kdo ještě neměl možnost hrát v klubu na nějaké B-day party v Pze 🙂 no třeba tobě sm4

Last
    Účastník

To by mě zajímalo, kam 08ka dala link na tuhle anketu sm15 Kdyby pro něj hlasovali fakt díky tomu, že se jim ten set líbil, tak mu to přeju, ale pokud někomu za pár dní přibyde tolik hlasů, tak to opravdu poctivé nebude sm6

FUGAZ
    Člen

[quote f1d0] ...jen přeji výherci, ať mu tam ti lidi, co pro něj hlasovali, přijdou a paří mu na to. Ptz cílem ankety určitě není vybrat někoho, kdo si tam bude hrát pro sebe a kterého ostatní odzívou sm4[/quote]

+1

tak tak, a silně pochybuji o tom, že přijdou všichni hlasující sm3

f1d0
    Člen

deivis: s jedním hlasem nejsi zdaleka sám sm0 .

Řekl jsem si, že nakonec nebudu hlasovat vůbec (natož abych si dával hlas), jen přeji výherci, ať mu tam ti lidi, co pro něj hlasovali, přijdou a paří mu na to. Ptz cílem ankety určitě není vybrat někoho, kdo si tam bude hrát pro sebe a kterého ostatní odzívou sm4

deivis
    Člen

Safra.. Teda koukám.. Mám jeden hlas.. Díky tomu co ho dal, pokud se teda nepřeklikl. Jsem rád, že aspoň jednoho člověka ten se možná zaujal i když není ještě uplně košer 🙂
    Osobně jsem si řekl, že jsem natolik svědomitej, že si sám ten hlas nedám, proč také že 🙂

jitrnicz.
    Člen

tnazdar tak co tu je noveho? koukam ze soutez je v plnem proudu

FUGAZ
    Člen

[quote LastHunter]FUGAZ: Nebudeš podvádět = nezahraješ si. Ale IMHO je to celkem na zodpovědnosti každého soutěžícího. Já bych si připadal blbě, kdybych získal milion hlasů díky známejm a přitom věděl, že lidi tady odtud tam chtěli někoho jinýho...
    Bohužel, že ankety na internetu nejdou příliš dobře ošetřit. Maximálně registrací...[/quote]

+1
    v tomhle já s tebou naprosto souhlasím,,,

[quote Palda61]dyť je to jedno, pak se mu budem smát, že se mu to kope sm0.[/quote]
    +1* sm15

[b]btw:[/b] kdyz jsem se dival posledně tak u jednoho soutěžícího bylo XX hlasu a o par minut pozdeji ( z jiného zdroje) mi bylo řečeno, že tam bylo o X hlasů méně? sm17 omfg sm15 = je vidět, že jsme češi dokážem si umět nějak poradit sm0

Palda61
    Člen

dyť je to jedno, pak se mu budem smát, že se mu to kope sm0.

Last
    Účastník

FUGAZ: Nebudeš podvádět = nezahraješ si. Ale IMHO je to celkem na zodpovědnosti každého soutěžícího. Já bych si připadal blbě, kdybych získal milion hlasů díky známejm a přitom věděl, že lidi tady odtud tam chtěli někoho jinýho…
    Bohužel, že ankety na internetu nejdou příliš dobře ošetřit. Maximálně registrací…

FUGAZ
    Člen

Tak já vám nevím, jestli mám hrát toho [b]slušňáčka[/b] a nechat to být, a nebo do toho zapojit své kamarády, blízké a i ty lidi co jim [i]elektronická taneční hudba[/i] nic neříká, ale hlavně že jim stačí napsat „hlasuj pro….“ a oni to udělají,,,, tak já vám prostě nevím, jsem na rozpacích sm17 tak co mi radí obecenstvo ??sm15

Kucas
    Účastník

Von jim snad nikdo neřek že podvádět se nemáá sm15sm15

Last
    Účastník

No myslím, že to už smrdí hodně. Po 02ce se nám extrémně vyšvihla 08ka. Po tom, co přibývaly jednotky hlasů denně, to fakt smrdí :/

honnem
    Účastník

zooropa:

+1

zooropa
    Člen

Anketa neni zabezpecena proti vice pocitacum (resp vice IP adresam), chteli jsme to puvodne udelat s Trance.cz primo, a pak by se asi dala udelat i registrace pres nicky, ale bohuzel i presto ze to bylo domluvene, tak nevim proc se mi vraceli mejly jako nedorucene, ktere jsem Kajovi posilal a uz sme to potrebovali rozjet. Chapu ze to neni uplne profi anketa, jedine co jsem zkousel, ze nelze snadnym anonymizerem hlasovat vicekrat. Jako co si budem povidat, samozrejme ze zkusenej 12ti letej hracicka se nam do toho muze snadno nabourat, ale zase lidi – berte to taky trochu jako srandu. Jsem rad ze jsou do toho lidi takhle zapaleny, ale proste uplne osefovat se to neda. Jestli nekdo ma 100 kamaradu se 100 IPckama, tak asi vyhraje. Holt priste to vymyslime lepe, ted uz to jede – a ja zase mam pocit ze soutez neni ani v pulce a lecos se jeste muze zmenit.

2 Kamca – no a pak by si proste jeden typek stejne zalozil milion Nicku a byli bychom tam kde sme ted

Kamca_
    Člen

a koukám, že ta anketa není zabezpečená proti tomu, aby stejnej nick z trance.cz nemohl hlasovat z víc počítačů …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.