TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOUTEZ o to kdo si zahraje na Zoomagu 4

• Toto téma obsahuje celkem 255 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 291)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Dyť to je fuk.. Stejně to vyhraje nějakej jouda, kterýmu se to kope. A vyhraje to jen proto, že řekl 20 lidem ať mu daj hlas.

honnem
    Účastník

tady jak si můžete všimnout,příznivce jiné stáje to okamžitě vyprovokovalo k protiútoku takže se anketa aspon hejblasm3sm6

honnem
    Účastník

ježiš….to už je hrozný ale…tady se rozběhla soutěž a ještě než se vůbec vložila anketa,už se tady obouvali lidi do jitrnicze,kterej to tady očividně chtěl jenom rozproudit,a pobavit lidi což se mu povedlo. A hned tady padaly hlášky že chce soutěž ovlivnit,atd…uplně bezdůvodně…
    Pořád sleduju tu anketu (nesoutěžim ale tohle téma mě baví od začátku),a celou dobu rostu u toho,jak málo lidí se toho všeho účastní a hlasuje..chápu že času je ještě na hlasování dost,a že tady na tom serveru je snaha o korektnost a má to tady nějakou úroveň takže kvalita vítězí nad kvantitou.. Ale proboha když už se nějaká skupina lidí rozhodne hlasovat pro set,co jste z toho tak vykulený???…… tady aby se pak lidi báli i hlasovat,aby tim náhodou soutěžícího nepoškodili když tady pak takhle řvete.budte v klidu a podpořte svýho favorita,já jsem to udělala hned na začátku a doufám že vyhraje.do konce měsíce ještě času dost..těm co podvádí to stejně výhru nepřinese a já věřim že to tady nikdo nemá zapotřebí.
    Last Hunter: tady smrdí jenom paranoia

Anonymní uživatel
    Host

bobr : nemá cenu se v tom pitvat …at ti napisu co napisu tak stejne budes remcat ze je to nepravdepodobny a ze kecam…
    martassisco : to je myslím dobrej nápad ,alepson se ukaze ci kecám nebo mluvim pravdu 🙂

mělo by se asi udělat nové hlasování, at je to spravedlivý a nikdo není v podezření. A hlasovali by pouze nicky z trance.cz co jsou založeny dýl než jeden měsíc. To si myslim by bylo hodně fér.

Bobr
    Člen

LastHunter: No vzhledem k tomu že hlasování má končit někdy koncem měsíce, tak třeba je to tak akorát 🙂 Nevim jak ostatní ale mě chybí k doposlechnutí pár setů 🙂

Naczi: Koukal jsem víceméně celou dobu co tu skoro nikdo nebyl (přes noc) a skočilo to nahoru během zhruba jedný hodiny, zdá se mi dost nepravděpodobný že by se všichni po konci tý údajný kalby sebrali a šli domů hnedka rychle odhlasovat….

Last
    Účastník

Bobr: Super nápad, ale myslím, že na tohle je už pozdě 🙁

Anonymní uživatel
    Host

LastHunter : včera jsme u kalby u mě doma poslouchali se známejma sety všech deseti Djs a shodli jsme se že Dj 02 zahrál podle nás nejlíp a hlasovali pro něj 🙂 jedná se o 8 hlasu 🙂 takže to není všechno páč njací jedinci jeste nevydejchali muj vcerejsi warmup na TM 😀

Bobr
    Člen

Já vám teda do toho nechci kecat, ale vzhledem k tomu jak je jednoduchý opakovaně hlasovat do anket od blueboardu, IMO by bylo nejspravedlivější hlasovat stylem postů – každej by sem, nebo možná ještě líp, do pošty poslal komu dává hlas… Teda jen v případě že se to má vztahovat víceméně jen na trance.cz komunitu…

Sq4Raa
    Člen

Tak bylo asi předem jasné, že zvítězí člověk s největším počtem známých…

Last
    Účastník

Jaktože se DJ02 tak rychle vyhoupnul? Něco tu smrdí.

Palda61
    Člen

Jak tak vidím, tak jsem měl nahrát uplift 😀

Baf

Flash2001
    Účastník

b6b set?sm15

Newman
    Člen

Momentálně to vypadá, že půjde o b2b2b2b2b2b set sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.