TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SPACE FLASH III with Marco V, Artento Divini – AFI Palác, Pardubice (26.2.2011)

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dardic a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 95)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník
    Anonymní uživatel
    Host

BEST Páárty užil jsem s ito ještě bych chtěl sehnat pár songů co tam zahrál Michael C :)))
    těšíím se na další :))

Super akce.. Prostor parádní.. Světla a dekorace tak akorát, zvuk mi přišel krásně čistej, čuměl jsem jak blázen! Atmosféra taky dobrý.. Vepředu kotel clubberů, ale všude kolem normální „non-sensation“ people.. Burák první hodina průměr, druhá hodina příjemný překvapení.. Marco V. i když jsme kecali banda s Artentem na baru výbornej set, no a Artento na závěr luxusní…
    Nemám co dodat, celá akce 10/10 a díky všem (i nově poznaným) lidem za nezapomenutelnej večer. sm3

Tracklist Artenta v sekci.

Gizmo
    Člen

Sunrise : Alkohol ??? Co to je ??? Dobře no … tak příště se s ním zkusím neseznamovat tak intenzivně :-))) Super kalba, jen těch kalíšků bylo nějak moc 🙁

Sunrise
    Člen

Space Flash Forever !!! Na málokterých akcích se vyřádim tak, jako tady…A bez alkoholu, to je na tom to nejlepší..:)

Marv
    Člen

Tak po dlouhé době přispěji do fóra. Děkuji všem spolupařičům v malém kotlíku pod podiem. Večer pro mě začal jet až od 1.00 předtím nebudu komentovat i když jsem dorazi už okolo 22.30.

Marco V: Poslouchám ho už dlouhé roky od prvního vydaného alba a můžo ho poslouchat stále. Naživo už jsem ho slyšel asi 5x a zase jsem si to užil. Zase zahrál to svoje proložil tracky s Propagandy a u mě naprostá spokojenost
    Pak hurá pro podpis. Děkuji kolegovi jehož jméno jsem přeslechl v tom rachotu. Dostali jsme podpis jako první.

Dávám 10/10.

Artento Divini: Po Pleasure Islandu jsem se na něj těšil, protože to je super hyperaktivní blázen. A taky že jo. Nezklamal mě a až do konce to byla bomba. Taky 10/10.

Akce mi trochu připoměla Sunshin 2004 v Malé dohové aréně s Cor Fijnemanem a Normanem Lendenem.

Jen houšť.

Děkuji organizátorům, mě se líbilo na 1*.

hoky
    Člen

k těm ožralům se hlásím..ještě teď je mi z toho chlastu divně..ale akce dobrá, rád jsem vás všechny viděl

Michal
    Účastník

Mě taky 🙂

dardic
    Člen

boli me hlava 😀

Anonymní uživatel
    Host

aaaa best akce. Super vykony DJs, super lidi, kdo nebyl, muze litovat. Nemelo to chybu. Artento a Marco V na hrad!

TIGI
    Člen

Všichni jste strašný ožralové 🙂

Burian příjemně překvapil.
    K výkonu Marca V se asi nemusím vyjadřovat.
    Divini to sekal hlava nehlava 🙂
    Snad více napíši ráno.

Tracklist [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,188794]ZDE[/url]

Anonymní uživatel
    Host

prodám 2lístky 450,- 602368931

Honzin
    Člen

Nevím co s tím Burianem pořád máte…

Sunrise
    Člen

dukelak: Já tam přijdu už nějak kolem půl deváté, popravdě se mi tam taky nechce někoho hledat, až se tam nahrne taková banda…:) Sice budu muset oželet naši studentskou oslavu, ale s nima se budu vídat každý den narozdíl od vás…:)

Newman
    Člen

[quote dukelak]možná se tam taky ukážu, ale nevím, koho budu znát :D[/quote]

To nevadí, alkohol sbližuje 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.