TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SPACE FLASH III with Marco V, Artento Divini – AFI Palác, Pardubice (26.2.2011)

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dardic a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 95)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

Uz jsi je nekdy vyzkousel?Je vas hodne takovych co stoji za svym aniz by zkusili neco jineho,rad podporuju kvalitni ceske vyrobky,tyhle pivovary vari klasicke ceske pivo,jake se pilo uz onehda sm3,ale samozrejme netvrdim ze plzen neni kvalitni pivo.Omlouvam se ze jsem to tu trochu zaspamoval.Jinac ted je docela dobry clanek o pivech v Maximu.

D4ve
    Člen

Chelseplayer: to si delas ted srandu s temahle vyplachama trubek ne ? sm15 Nic lepsiho nez Plznicka neni, a to uz jsem pil piv dost sm3 Master je taky good sm5

Chelseaplayer
    Účastník

Zajimalo by me jestli u z jsi ochutnal i jina piva krome tech proflaklych znacek jako je Pilsner,nebo treba Staropramen..Co treba Jezek,Bernard,Trubac atd,To jsou lahodysm5

D4ve
    Člen

je jedno, jeslti je Plzen lahvova nebo cep, lepsi pivo u nas neni sm11

dukelak
    Člen

jo, samzřejmě se ke Stelle točí i patok Staropramen, co se dá dělat…lahvový jsem posledně ani neřešil, ale nedivil bych se, kdyby lahvová plzeň na lístku byla…

Gizmo
    Člen

A4ve: stella je vyráběna licenčně u Starápromiň … takže tahle kombinace se nevídá … leda lahvová … Ale to jsme mimo téma … ptal jsem se někoho znalého místních poměrů …

D4ve
    Člen

kdyz uz maj Stellu, tak doufam ze bude i Plznicka sm14

Gizmo
    Člen

[quote Michal]Nevite nekdo proc je na flyeru Burian vetsim pismem nez Artento? Cim si to zaslouzil? xDDD Ta cena je fakt super, i ceny na barech, kde maji 0,5l Stellu za 40 Kc ? 🙂 Super. Doufam jen ze Burak bude hrat jako prvni a to jeste nebudu pritomen.[/quote]

Tipni si kolik lidí z návštěvníků akcí v ČR zná jméno Burian a kolik Divini zkus to jen tak pro srandu vyjádřit v procentech … Je to velmi pochopitelné – prostě Buráka zná dost lidí poslouchajících třeba E2 a podobné a může to hrát roli v jejich rozhodování, jestli na tu akci vyrazit … ale jinak font stejný jen Burák má holt příjmení kapitálkami …

A jeden vlezlej … 0,5 stelly za 40 – maj tam i nějaké české pivo ??? (a bojím se odpovědi … )

Inu budu o tom přemejšlet … Pardubky jsem ještě pokud se nepletu pořádně nenavštívil …

D4ve
    Člen

Michal: thx

Sunrise: jak vidis, tak jo sm3

Sunrise
    Člen

Jako počkat, tam budou dvě stage, jo ??? sm10

Sunrise
    Člen

Jako počkat, tam budou dvě stage, jo ??? sm10

Michal
    Účastník
    D4ve
    Člen

Michal: ukaz ten flyer sm15 ja ho nenasel ..

Sunrise
    Člen

Pořadí mě ani tak netíží, hlavně že se sejdou jako vždycky super lidi a zablbnem si na Artenta…:) Božeee, jak já tuhle klubovku miluju…sm14

Michal
    Účastník

Ja bych dal poradi
    21-23 Burian
    23-1 Marco V
    1-3 Artento
    3-5 Michael C

Bohuzel zcela jiste bude Artento pred Marcem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.