Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SPACE FLASH III with Marco V, Artento Divini – AFI Palác, Pardubice (26.2.2011)
- Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dardic a poslední změna proběhla před 14 roky.
-
AutorPříspěvky
-
9. 1. 2011 v 19:32 #189749
styk pohlavson
ČlenMichal: +1 Jinak doufám, že bude Artento hrát po Marcovi V., aby to mohl pěkně rozkotlit, ale moc si to bohužel nemyslím..
9. 1. 2011 v 19:28 #189748Michal
ÚčastníkNevite nekdo proc je na flyeru Burian vetsim pismem nez Artento? Cim si to zaslouzil? xDDD Ta cena je fakt super, i ceny na barech, kde maji 0,5l Stellu za 40 Kc ? 🙂 Super. Doufam jen ze Burak bude hrat jako prvni a to jeste nebudu pritomen.
9. 1. 2011 v 19:18 #189747styk pohlavson
ČlenParáda, ta cena je skoro charita, doufám, že se nás tam sleze co nejvíc.. sm3
9. 1. 2011 v 18:56 #189746Jimmy-Gellar
Účastník10. ledna startuje předprodej první vlny nejlevnějších vstupenek za 190 Kč v omezeném množství na obvyklých místech – kancelář kongresového centra, bar RIO Přelouč a http://www.ticketportal.cz. Cena platí do vyprodání vstupenek nebo nejdéle do konce ledna. V další vlně je pořídíte za 290 Kč.
7. 1. 2011 v 19:31 #189654D4ve
ČlendAvvee: na minulem dilu se Siedem byl predprodej 199, na miste 299. tak snad to bude podobne sm2
7. 1. 2011 v 14:44 #189642Anonymní uživatel
Hostjaká bude cena lístku nevíte?
7. 1. 2011 v 0:23 #189634D4ve
Členpohlavson: tak kdyz to nebyl silver, tak to bude unor, uz se moc tesim! sm15 snad vse vyjde podle planu sm3
jinak se mi tam v te lajne nelibi ten Burak .. to je jak pest na oko, tak jak na predchozim dile se Siedem, kde byl Mekki …. och boze .. sm15 jednu pozitivni vec to ma, aspon muzem byt ty 2 hodky na baru sm15
7. 1. 2011 v 0:22 #189633dardic
Členstyk_pohlavson: Biding my time je skvělý track, na ten ať mi nikdo nešahásm15 Ale jak už si zminil Night & Day od Ríšy to je rozdíl jak prase. Snad se Artento takhle nikdy nez*urví. sm15
6. 1. 2011 v 22:22 #189619styk pohlavson
ČlenKlaptcha: Hele, Biding my time já ještě beru a docela se mi to i líbí, ale třeba Night and day od Duranda,
tomu říkám prů*er.. sm0Sunrise: Hahaha, dobrá story! sm0 Tebe musim znát z akcí určitě, jak to pozoruju, připomeň se! sm3
6. 1. 2011 v 22:05 #189618TIGI
Člen[quote alicek]Nevíte někdo kde budou k sehnání vstupenky?[/quote]
http://www.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?id=127805
zatím ještě nejsou v oběhu.
[quote rado][quote TIGI]A den předtím je na Slovensku. Kdyby přítelkyně neměla ples, tak jedu i tam :)[/quote]
a kde je prosim ta na slovensku? snad to bude v podobnom line-up esm2[/quote]25.2 – Club Luna – Nitra
Další podrobnosti nevím6. 1. 2011 v 21:35 #189612alicek
ČlenNevíte někdo kde budou k sehnání vstupenky?
6. 1. 2011 v 21:34 #189611Lukin_
ČlenNe každý na to má aby jezdil na zahraniční párty o kterých píše.
Takhle to myslím.6. 1. 2011 v 21:24 #189608TIGI
Člen[quote Lukin_]Tigi: Já se o trance už nezajímám nějakou dobu takže nemám potřebu tady psát co se chystá v lednu.
Stejně když by už v tom článku mohl napsat o nějaké tuzemské párty která by stála za to tak raději napíše něco o zahraniční na kterou stejně pojede 10 lidí a následně o ní básni. Jaky to má smysl. Tak samo když nafukuje ctf ale o jiných akcích napiše pár slov.
Tohle má být objektivní pro čtenáře? Nikoli. ;)[/quote]Jak jistě ví každý čtenář blesku, nejde o objektivitu ale o to jak to umíš prodat.
Vsadím svoje párty boty, že zajímavější report je ze zahraniční akce s PvD, než z akce tuzemské. Navíc reportér, se za ten měsíc nemůže roztrhat a být všude.
Tudíž logicky: mohu psát report pouze z akce, kde jsem byl. Nebudu přeci jezdit na akce kde mě to bude nudit.6. 1. 2011 v 20:36 #189593Lukin_
ČlenTigi: Já se o trance už nezajímám nějakou dobu takže nemám potřebu tady psát co se chystá v lednu.
Stejně když by už v tom článku mohl napsat o nějaké tuzemské párty která by stála za to tak raději napíše něco o zahraniční na kterou stejně pojede 10 lidí a následně o ní básni. Jaky to má smysl. Tak samo když nafukuje ctf ale o jiných akcích napiše pár slov.
Tohle má být objektivní pro čtenáře? Nikoli. 😉6. 1. 2011 v 19:58 #189587TIGI
Člen[quote Lukin_]Paya neměl co psát? Ty stejně píšeš blbosti a hlavně jenom žvásty o PvD nebo o vaší akci CTF o které píšeš jako kdyby byla tou nejlepší u nás....
Se pak nedivím že nemáš co psát :)[/quote]Proč se chováš tak arogantně ?
Je přeci úplně normální, že redaktor se snaží udělat reklamu sám sobě i svým kamarádům.
Jsem ale zvědavý o čem zajímavém by jsi psal ty. Zkus nám sem tedy nadhodit, pár drobných tipů na párty v lednu.
Vyber dle svého vlastního uvážení, nejzajímavější akce za měsíc leden a trošku nás pouč, čemu „veřejnost“ říká zajímavá akce.[quote 2Sexy]D4ve: Me se libi obrovsky mnozstvi dju a producentu, ale Marco V je uz dneska proste spatnej.. promin Tigi :)[/quote]
Nemusíš se omlouvat. Já chápu, že každému se líbí něco jiného.
Je fakt, že Marco prošel velkým hudebním vývojem, oproti jiným hudebním veličinám. Dle žebříčku popularity se však vydal špatným směrem.
Ovšem dle mého názoru, si nikdo jiný nedrží tak vysoký standart jako právě Mára. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.