TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SPACE FLASH III with Marco V, Artento Divini – AFI Palác, Pardubice (26.2.2011)

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dardic a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 95)
  • Autor
    Sunrise
    Člen

[quote styk pohlavson]K tomu výborná komunikace s publikem a velký charizma.. A ještě jsem nezažil dj´e, kterej by byl tak neskutečně přátelskej k lidem [/quote]

Jooo, na to taky nikdy nezapomenu…:) Láska na první pohled…:) Až na to, že jsem celou dobu žila v domnění, že pařim na Jochena Millera, páč je přehodili…:D

Michal
    Účastník

SPACE FLASH III – Marco V
    26. února 2011 ve 20.00 hodin
    Kongresový sál, 3. patro AFI Palace Pardubice
    Dalším potvrzeným umělcem je DJ Michael C!!!
    Takže Marco V, Michael Burian, Artento Divini a Michael C [b]každý ve dvouhodinovém setu![/b] To bude mejdan!
    …info brzy na http://www.maddoxopenair.eu

K1aptcha
    Člen

[quote styk pohlavson]Btw doufám, že mu vydrží postoj a la "I will never make a shit vocal track in order to get to Top 100 in Dj Mag." sm3[/quote]
    nóóó… tady už je na hraně sm0

[quote K1aptcha]koukám Divini další budoucí oblíbenec publika... [/quote]

Myslím, že u většiny je to tak.sm3 On má takovej svůj specifickej styl, kopák mi zní občas jak z minimalu, loop zavání elektrem,
    ale leady má vesměs trancový a to celý dohromady má fakt šťávu, na Pleasure Islandu mě rozsekal, to mělo energii,
    ale zároveň dobrou melodii a nebylo to monotónní.
    K tomu výborná komunikace s publikem a velký charizma.. A ještě jsem nezažil dj´e, kterej by byl tak neskutečně přátelskej k lidem
    a tak lidskej, že když mu při kecání jentak mimoděk řekneš, že máš starost o nemocnou babičku, tak Ti za dva dny písne sms, jestli už je jí líp..
    Sorry za OT, je pro mě něco jako Paul pro Payu nebo Marco V. pro Tigiho.. sm4
    Btw doufám, že mu vydrží postoj a la „I will never make a shit vocal track in order to get to Top 100 in Dj Mag.“ sm3

rado
    Člen

[quote TIGI]A den předtím je na Slovensku. Kdyby přítelkyně neměla ples, tak jedu i tam :)[/quote]
    a kde je prosim ta na slovensku? snad to bude v podobnom line-up esm2

D4ve
    Člen

tak sed doma a pust si neco fajneho z winampu sm11

2Sexy
    Člen

[quote D4ve]Lukin: sm15sm15sm15

a tak o proti lonskemu a predlonskemu roku je toho na zacatek roku vic... sm3

2Sexy: ale hlavne ze jsi v prvnim prispevku tady daval palec sm15[/quote]

Daval jsem palec nahoru k iamkovymu prispevku, ze Marco V je nuda. 🙂
    Coz je pravda.

D4ve
    Člen

Lukin: sm15sm15sm15

a tak o proti lonskemu a predlonskemu roku je toho na zacatek roku vic… sm3

2Sexy: ale hlavne ze jsi v prvnim prispevku tady daval palec sm15

Lukin_
    Člen

Paya neměl co psát? Ty stejně píšeš blbosti a hlavně jenom žvásty o PvD nebo o vaší akci CTF o které píšeš jako kdyby byla tou nejlepší u nás….
    Se pak nedivím že nemáš co psát 🙂

2Sexy
    Člen

D4ve: Me se libi obrovsky mnozstvi dju a producentu, ale Marco V je uz dneska proste spatnej.. promin Tigi 🙂

TIGI
    Člen

[quote 2Sexy]Takze Marco V + Artento Divini? Skoda ze misto Marca tam neni nekdo normalnejsi :([/quote]

Být normální, by znamenalo být průměrný. Což Véčko opravdu není 🙂
    Naneštěstí ho řadíme mezi ty nadprůměrné, neboli nenormální.

Paya
    Člen

D4ve: no flame, ale ani jsem si nevšiml … do lednového měsíčníku pro rave.cz jsem neměl téměř co psát …

D4ve
    Člen

2Sexy: tobe se proste pokazde nekdo nebude libit… no comment sm15 nehces jit za ten mix ty ? sm14

jinak toho zacina byt na novy rok nejak hodne tech akci sm15

2Sexy
    Člen

Takze Marco V + Artento Divini? Skoda ze misto Marca tam neni nekdo normalnejsi 🙁

Jimmy-Gellar
    Účastník

+ Michael C

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.