TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Starf and Zooropa present OTROZONA 1.4.2011

• Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Autor
    Starf
    Člen

Dik vsem, co dorazili… byla to prijemna a povedena akce 😉

Anonymní uživatel
    Host

Jsem ztahanej jak kocour (malý k), ale fakt se těším, takže dorazím. Jen prvního Starfa prošvihnu, ale počkám si na toho druhýho 🙂

Starf
    Člen

majkl: vsechno bude, bez obav 🙂

pribliznej timetable

21:00-22:00 Starf
    22:00-23:00 Beyond Infinity
    23:00-00:30 Hellman
    00:30-02:00 Zooropa+Guitar Guest
    02:00-03:30 Starf
    03:30-end Beyond Infinity

Krátká ukázka toho co asi tak budu hrát

Beyond Infinty – Otrozona Preview by beyond infinity

Flash2001
    Účastník

Už v pátek…jojo, těším sesm4sm5

tak ako ? 🙂 už to klepe na vrata..

Raduška
    Člen

Budu tam!

zooropa
    Člen

2 Houska: Tak to vidis, v podstate to nikdy neni idelani. Kvuli ruznejm akcim ja kolikrat Zoomag presouval az na unor, prestoze mam narozky 31.12

Gizmo
    Člen

Houske: huuuu auvajs 🙁 okolo 16. je Bajkalvíkend ve sklépku :-(((

zooropa
    Člen

2 Majklhauske – V tom nevidim vubec zadny problem – tohle je ciste Psytrance akce, a tvoje narozky rekl bych budou uplne neco jineho.
    Sem na trance.cz jsem to pastnul jen proto, protoze vim ze se tu hrstka fandu psytrancu najde, ale vetsina lidi ktera na nasi akci prijde pochazi stejne odjinud.

Kdo opravdu stoji o to slyset kvalitni muziku a chce se bavit, ten prijde na obe akce.
    Tyhle akce delame pro zabavu a pro lidi. A ti co na ne chodi, jsou stale ti sami a tech si hrozne vazim a setkani s nima se nenabazim.
    Takze nemej obavy a klidne narozky zorganizuj, ja ti garantuju, ze pokud nas stale budes chtit pozvat za pult, tak ze zahrajem na obou akcich uplne jinak sm3

zoo: Mno vzhledem k tomu že 16týho dubna mi bude 30 tak letos oslavy výjmečně budou (přeci jenom 30 je jen jednou za život) . Vzhledem k tomu že jsem našel v Praze klub který má dvě patra a nechá se v klidu bez pronájnu + mi vyrobí dva drinky dle výběru na který bude akce. Budou tedy dvě menší stage a bude potřeba i nějaký ten peníz alespon na nejaký ten drink pro mimo pražské djs i kačky na cestu (čímž chci říct že já budu šetřit a do centralu nevím nevím jestli dorazím). A za třetí ty a hellman jste byli v hledáčku i pro tu moji oslavu což se taky trochu komplikuje protože behem 16ti dní dvě hraní při zacílení na prakticky podobnou skupinu lidí ……

mno uvidímesnad se vokážu každopádně platí datum není uplně gut pro mě..

Nedorazím. Ale užijte si to!

zooropa
    Člen

S datumem je vsechno v poradku, co povidas sm15

hmm dost blbé datum.. sm7

zooropa
    Člen

2 Starf – sakra ja zapomnel ze mi uz neni 20. Opraveno.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.