A Stoneface and Terminal hráli ID mix Out of the blue … co je to za mix je prej tajné … tak uvidíme, kdo to kdy práskne … ale je hooodně dobrej ..
Jinak bylo parádně … zima byla těm co sečděli nahoře a kochali se celou noc .. ale těch bylo jen pár … drtivá většina pařila …
U mě
[b]Poliak :[/b] příjemně mě překvapil – až na pár na mě moc uvrzanejch věcí to bylo super … 7/10
[b]Thomas:[/b] paráda jako vždy … 8,5/10
[b]SF&T :[/b] Pohodový pánáčkové – občas vycestovali do jiného „zvuku“ ale nic na škodu – parádní set 8,5/10
[b]Světla :[/b] myslel jsem, že se bude jednat o klasiku co je tam vždy maximálně s jedním dvěma světly navíc a ejhle – postavená konstrukce a světla vážně paráda 9/10
[b]Zvuk :[/b] při Sf&T mi chvilku přišlo že to kreslilo přebuzením ale jen na moment jinak super jak hlasitostí tak čistotou a vyvážením 9/10
[b]lidi :[/b] kvantita vyvážena kvalitou – 50-70 lidí navíc by to rozumě zahustili, takhle bylo trochu málo …
Doufám, že za rok se nějaká plavba se zajímavým jménem bude konat, a přimlouval bych se pravda za o několik týdnů dřívější termín kvůli teplíčku…