TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Stoneface & Terminal – parník Dance Rádia, 12.9.09

• Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Stoupa a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 132)
  • Autor
    Jules
    Člen

za tu cenu asi pujdu na to já slyšim, má být ještě celkem slušný počasí sm2

DjDkD@ve
    Člen

Tak kdo me pozve na parnik? sm15

PS: Nejsem tak narocny jako kreeki, me ho pri moceni nikdo drzet nemusi, poradim si sam sm15

Gizmo
    Člen

… no já ti ho při močení teda držet nebudu … ne zkus to nějak vymyslet … já jdu na tuty a už se kurňa těšim 🙂

kreeki
    Člen

..a kdo mi bude platit pití.. a podrží mi ho až si odskočim sm15

Jako warm up vám nahazuju na fb video z pátečního parníku co je zrovna za námi.. hostem byl kdo jiný než Richard Durand sm10

.. zasvěcení ví sm2

Gizmo
    Člen

kreeki : … tak sežeň někoho kdo už má lupen 🙂

kreeki
    Člen

já nemam ani těch 250 a začíná se ozývat nikotinový deficit, kuaaa sm19

Gizmo
    Člen

Tak teď jsem zvědavej, kdo z těch kdo tady troubili, že nejdou jen kvůli ceně se ukáže :)) 250 je pomalu cena za běžný parník DR (čekal jsem něco ale popravdě spíš voucher na konzumaci)

kreeki
    Člen

milan: to je přece jasný, netřeba říkat sm2

milan
    Člen

Vstupenky se neprodávají tak jak se čekalo a proto se nabízí 1+1?sm0

kreeki
    Člen

4 lasery? Kterej klub tohle má sm15 Btw. nevzal by někdo s sebou chudého studenta? Byl bych vděčný, pokud nevíte koho vzít sebou. Dík

2Sexy
    Člen

sm10sm0

Danceradio
    Člen

POSLEDNÍ DŮLEŽITÉ INFO ,LINEUP A VIZUALIZACE STAGE PARNÍKU TRANCENAVIGATION. Co vás čeká na parníku a na co se můžete těšit.

Již tuto sobotu 12. Září vypuknebude ojedinělá noc, na kterou určitě nezapomenete. TRANCENAVIGATION je první párty ze série, které se budou odehrávat v centru Prahy na Vltavě na největším plovoucím parníku „TYRŠ“.
    Skvělá párty začne krátce po 20 hodině vyplutím z přístavu (vyplouvá se přesně ve 20,00 hodin) z Rašínova nábřeží dvou hodinovým setem nadějného producenta Michala Poliaka, kterého můžete mimo jiné slyšet v našem vysílání v pořadu World Republic Session.
    Za kormidlem ho zhruba po 22 hodině vystřídá další český DJ a producent THOMAS COASTLINE, jehož songy pravidelně hraje ve svých setech Ferry Corsten a nebo v pořadu ASOT- Armina Van Buurena, Thomas Coastline vás skvěle připraví na vyvrcholení večera. V závěru jeho setu vás čeká intro vytvořené Thomasem konkrétně pro tuto akci za doprovodu velkolepého světelného a laserového show přímo v centru Prahy, které bude zakončeno velkým ohňostrojem.
    Krátce po půlnoci se za pomyslné hudební kormidlo postaví hlavní hvězdy večera „STONEFACE & TERMINAL“ Dvouhodinový set plný energických tracku těchto dvou neskutečných pařmenů vás dostane stoprocentně do varu.
    [b]Na palubě jsme pro vás ve spolupráci se společností CANON připravili v podpalubí speciální prostor, kde se můžete na akci vyfotit nejen s protagonisty noci „TRANCENAVIGATION“ .Tato fotka vám bude v několika málo minutách vytištěna a budete mít takto skvělou památku na tuto ojedinělou akci.[/b]

LINEUP:
    20,00 – 22-00 hodin Michal Poliak
    22,00 – 23,55 hodin Thomas Coastline
    23,55 – 24,00 hodin Intro – megamix, ohňostroj, laser show
    24,00 – 02,00 hodin Stoneface & Terminal
    02,15 cca připlutí do přístavu
    [color=#FF0000][b][size=x-large][center]POZOR[/center][/size][/b][/color]
    [b][center][color=#FF0000]Právě u příležitosti prvního dílu akce TRANCENAVIGATION jsme pro vás připravili velmi speciální nabídku pro ty, kteří si již zakoupili, či zakoupí vstupenky na TRANCENAVIGATION. Jedna vstupenka totiž bude platit pro 2 osoby, což znamená, že si můžete vzít sebou svého partnera či kamaráda zdarma, a společně se podělit o první dojmy z této speciální první plavby seriálu „TRANCENAVIGATION“.
    Z tohoto důvodu bude v prodeji do sobotní párty na obou prodejních místech již pouze omezený počet vstupenek.[/color][/center][/b]
    [center]Vstupenky můžete zakoupit v síti TICKERTPRO (Cena vstupenky 555 .- Kč (včetně poplatků)
    a nebo přímo v Dance rádiu (Cena vstupenky 499 .- Kč )
    Cena vstupenky na místě 600 ,- Kč(300,- kč/osoba)[/center]

[center]VIZUÁL STAGE[/center]
    [center]Celkem 4 lasery z toho jeden plnobarevný o výkonu 1,5 W
    Spoustu LED efektů
    Celkem 5kW hudebního výkonu[/center]
    [center][img]http://www.danceradio.cz/dance/media.nsf/0c97cd6cabb1398ec1256cc50082f4bf/52ccd7b29cdc908ec1257629004885b8/Body/0.12B0?OpenElement&FieldElemFormat=jpg[/img][/center]

Lukin_
    Člen

Stoneface & Terminal

28/08/2009 22:00atSunstorm-Pevnustka (FORT) Exit
    Olomouc (CZ), Olomouc (CZ),

však jsem to tu poslal včerasm4

kloki
    Člen

ahojky vsem,ja jsem cetl,ze jsou v olmiku 28.srpna v ramci sunstorm na pevnustce…

milan
    Člen

Gizmo – tak chápu, bydlet v praze nebo v okolí zajdu na ten parník i za cenu 500, ale když budou hrát i v olomouci, kterou mám 30km tak raději zajedu tam.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 132)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.