TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Streetparade & Energy 07 – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 93)
  • Autor
    M4RT1NEK
    Člen

to Armin : jj už vím …. myslím že i poláku ne? :_)

to DjDkD@ve : Měl jsem možnost mít vstupenku .. taky jsem byl na Artmedii Bratislava vs. Fc Porto v loňské sezóně … Dneska doma pořádám promítání … zatím maj všichni vsazeno čistě 2 :oD

to Bajkal : Zase to nepřeháněj oki? to bych radši fandil tomu tilburgu !!! :oD:oD:oD

bajkal
    Člen

Dejve nerikej,ze fandis sparte:-)Jinak ja martinka ukecal,ze je lepsi fandit Sparte.To vis celej zajezd jsem do nej hucel a on mel vyber.Bud fandit Tillburgu ci Sparte:oD
    No a on rikal ,asi aby ode mel pokoj,ze fandi Sparte.
    Jinak banicku to si pis,ze prijedu a zakalime.100dolni se bude otrasat v zakladech:oP

DjDkD@ve
    Člen

to M4RT1NEK:

CO ty budes delat s lupenem na Spartu? :oD
    Jinak ja razim stopro, uz mam lupen zarizenej, najdes me v kotli :_)

Sq4Raa
    Člen

To byl kompliment, tak moc ten jazyk neplaz :oD

Armin
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Armin napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    >
    > >
    > > Jinak jsem sem moc neprispival, spis jsem jenom
    > > cetl
    >
    > Sympatické 🙂

:oP:oP

Sq4Raa
    Člen

Armin napsal(a):
    ——————————————————-

>
    > Jinak jsem sem moc neprispival, spis jsem jenom
    > cetl

Sympatické 🙂

Armin
    Člen

Kua lidi, skoda, ze mi Sol nevyjde :/ Sfleku bych prijel zakalit B-]

M4RT1NEK – Ale jo, kecaly, -> rano u autobusu cislo 2. :D….pamatuju jak ti tusim Madaros rikal porad Slovaku :oD:oD

Jinak tady moje fotecky, kdyby jste meli naaahodou nekdo zajem ve vetsim rozliseni, tak pisnete 😉
    tady to je na Hellshare
    A tady alternativa na rapidu

Jeste mam nejaky videjka, tekze se to pokusim taky nahrat 🙂

Sq4Raa
    Člen

No doufám, že jedete do Envelopy 🙂

Partygirl
    Člen

Martinek: na SOL v tricku Street jo no to chci videt jak tam v noci budu parit v tilku to zmrznu :oD ale vzhledem k tomu,ze ma bejt pres den 30st tak to mozna i pude 😀

Partygirl
    Člen

Urorkinator: jo ahaaaaaaaaa uz viiiiiiiim 😀

alexx
    Člen

Madaros: jak já s tebou? já jsem v tom nevině 😀

M4RT1NEK
    Člen

Arminka vitam … nevim jestli jsme zrovna my kecali ( vypadky) :oD kazdopadne Pardubice Mafia = nemá chybu :oD:oD:oD jinak četli jste blesk? titulek … Mladíka ubodali na technopárty :_) maly uryvek : mladý muž podlehl bodným ranám způsobeným nožem na víkendové TECHNOPARTY ve švycarském Curychu…Během TECHNOPARTY bylo zaznamenáno několik výtržností a potyček…Policie na TECHNOPARTY našla 400 dávek tanečních drog LSD a extáze … :_):_):_):_):_)

Doufám že se všichni sejdeme na Summeru , jo a berem trička Street jasnéééé…. :oP;-)

Jinak Bajkale jak budeš chtít jet na tu 100dolní tak přijeď do Ostravy … protahnu tě tam :oD spíš u mě B-]

jo a že ještě otravuju … můžu mít lístek na Spartu s Arsenalem, jde tam někdo z vás?…

Madaros
    Člen

alexx: To je masakr co.. :oD tohle jeste vim, pak sme sli myslim nejak cestovat a tim pro mě večer víceméně končí.. :_) co si to semnou udelal..??!!! :-!

Partygirl : se koukni na muj web 😀 fotili jsme se spolu 😀 …aspoň co mi říkal Hellman že jsi to ty…

…jinak vám řeknu…poprvý po party mam 39°C stupňů teplotu….to bylo tou cestou a noční zimou… 😀

Monique
    Člen

Jo děcka nestihl ste někdo udělat fotky „natajno“ z dopoledního zátahu v busu? :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 93)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.