Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Streetparade & Energy 07 – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-girl a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 8. 2007 v 9:31 #34176
BoRo
ČlenM.I.K.E. uz na CT teletextu bylo vcera ze v Curychu se uskutecnil street festival,ktery navstivilo 800.000 priznivcu stylu Techno a House.Byly zaznamenany potycky a jeden clovek byl ubodan.
13. 8. 2007 v 8:58 #34169hoky
Člensem ještě zapomněl pochválit set Ritchiho Hawtina minimal techno jak tomu já říkám v jeho podání se mi moooc líbil, fakt super setík
13. 8. 2007 v 8:55 #34168Partygirl
Členja byla na Streetu prvne a sem nadsena!! libilo se mi moc!! 😉 uz ted vim,ze pristi rok jedu znova.akce konana v krasnym prostredi,line up mi vyhovoval,lidi absolutne neresim i kdyz me nasr*li Italove co mi ukradli tricko,ktery sem si dala podepsat od PVD (pritom nemeli duvod jelikoz moje tricko nepodepsal!) Jinak hejbat se dalo urcite lip nez loni na LP jediny co me trosku stvalo byl pri poslednich setech rev z tracku,ale dalo se to prezit.. Celkove skvela akce pro me 😀
Tady moje hodnoceni:
Fila…………vyborenj setik na zacatek,prisla sem o pul hod dyl,ale hned me donutil zacit parit……….. 8/10
Sander…………narez jako vzdycky,skoda ze nehral dyl………….10/10
Schulz……….tak sem se na nej tesila,ale nejak me zklamal hlavne konec setu co to vubec bylo?………6/10
PVD…………zahral skvele,i pres mackanici sem se snazila poradne parit,potesil Anthem……..9/1013. 8. 2007 v 0:39 #34159Starf
Člentak jeste dodam moje top3 DJe SP – SvD, PvD a Alex MORPH… nebejt tech dementnich trucku, co prehlusovlai main stage, tak bych tam mozna este vtesnal schulze, ale takhle nemuzu hodnotit :<
no a Energy u me jasne vedl Showtek, to sou borci na druhou proste… jen sem nechapal toho druhyho DJe s pleskou, mel sem za to, ze maj oba vlasy 🙂
12. 8. 2007 v 23:37 #34154Sq4Raa
ČlenBtw: zájezd byl skvělej, hlavně Šulc a Zarká V :oD
12. 8. 2007 v 22:57 #34151alexx
ČlenJoop – The Future @ Street parade 2007
12. 8. 2007 v 22:42 #34150Felipe
ČlenTak konecne doma!:_) Diky moc za bezvadnej bus trip DjDkD@vovi a spol.
akce byla suprova, tento rok sme akci travili tim, ze sme si odtancili kousek na muziku z kazdyho floatu:-D
Jediny, co mi zkazilo dojem na akci (byl sem na SP potreti), byl konec akce v ulicich a nasledny chaos, anarchie a bordel ve meste, protoze pred tim sme dycky zmizeli z centra jeste pred koncem, coz sme meli asi udelat aji letos, protoze ty kvanta ozralych Frantiku, Italu, Nemcu byly jak slepy ozraly zfet atd. hovada, co do nas furt vrazeli a u toho se nedalo parit, pac jsem mel strach o „moje“ zeny a batohy:-O
—
Co nas nakrklo, byla ranni stoura skopcackych fizlu, kteri asi cekali, ze prave ten nas bus prevazi asi 5 a pul tuny koksu nebo XTC… a taky nepochopitelna pokuta pro jednoho clena posadky za prasky na spalovani tuku:_)
—
Tak jdem prochazet fotky, reporty atd.
Tschuss:_)12. 8. 2007 v 22:32 #34149s3Th
Členbyl sem poprvi a celkovy dojem kazi, jak uz bylo vyse napsano, ozraly a sjeti nemci, co si ze stage(burkplatz) udelali dalnici…
nejvic me nadchl sander, jak uz byva zvykem a taky hawtin se zabielou… skoda, ze u nas nemaj takovou poslouchackou zakladnu, aby je nekdo k nam dotah… hlavne hawtina teda…
12. 8. 2007 v 22:21 #34145alexx
ČlenMadaros: kouká, že jsi opilej ještě teď :oD … to nebylo Belgický moře, ale Baltické :oD:oD:oD .. ale i tak to byl LOL :oD:oD:oD
12. 8. 2007 v 22:07 #34140Madaros
Členančo,řek bych že si takovou krityku fakt nezaslouží.. :-O
Jinak moje shrnutí je –== Vynikající ==– byl sem poprvý,poznal lidi a celej den byl super a užíval sem si to fakt moc.. A to beru ohled i nato,že sem si trochu vykoupal telefon,kterej teď nejde a taky to že si nepamatuju skoro půlku večera… :´-(
Tak i přesto musim říct že to bylo OK.. A to hlavně díky čacháčkům,který to tam pořádně rozjížděly v kotly.. B-]
co kdo jak hrál komentovat nemůžu,protože sem jenom „konzument “ pro mě je dobrý všechno co mě rozhejbá..
Celej den byl výbornej,užil sem si to hodně a příští návštěvu rozhodně nevynechám.. Díky Alexxovy za večerní pivní povzbuzení a za krásnou procházku po břehu belgického moře.. Michalovy a Evičce za výbornou společnost , a taky zato že mě dovedly zpatky k základnímu táboru.. A taky dvoum bláznům z druhýho busu..
A vůbec celýmu zájezdovýmu týmu,lidem se kterýma sme pařily a omlouvám se těm,který sem tam votravoval… :´-))Jirka 😀
12. 8. 2007 v 21:40 #34137hoky
Členno taxem konečně dorazil domů tak to stručně shrnu. na SP sem byl poprvé a jsem vcelku spokojenej. Vrcholem dne byl set Sandera kterej je prostě nejlepší dj, dál mě dostal Fila když zahrál moju srdcovkuRapid eye- Circa forever, ostatní djje moc nehodnotím bo sem tam tak polítaval že sem je neslyšel celé. Hodně mě zklamal Markus Schulz, nevím ale to co hrál se mě vůůbec nelíbilo. PvDyka sem slyšel poprvé ale taky mě nějak nenadchl, zahrál tak jaxem čekal což byla asi škoda no.
Jinač chcu poděkovat všem čechům jak odsud z Trance.cz tak i zbytek (a že jich je fakt dost) kteří asi jako jediní tam pařili a tvořili aspoň nějakou atmosféru
12. 8. 2007 v 21:33 #34135Sq4Raa
ČlenKdyž budu hodnotit akci samotnou:
Od Fily jsem nic nečekal (a už vůbec ne tyase) a taky nic nepředvedl. SvD zahrál super a mile se usmíval(nic nového). Pak jsme odešli a vrátili se na Zabielu, kterej se mi opravdu hodně líbil, bohužel tam jezdily floaty a přehlušily zvuk ze stage, takže jsem z toho neměl nic. Chtěl jsem počkat na Perryho, ale z neznámého důvodu se prohodil s Remym, kterej hrál jak ponocnej. Pak jsem to vzdal… Jinak Gogo – pokud to nebyl joke, tak hodně trapný (a ošklivý) , na 6x4m se jich vešlo 15 a každá se vlnila jinak. Navíc ty jejich potrhaný kostýmy, strašná sranda…+ MC, těžkej hoper, co dodat 🙂
Jinak Fila
Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Tyas Remix), pak své Whatever, breath of life, why, how long a končil tuším sunchaserem, ale ruku do ohně za to nedám 🙂SvD
Way Out West – The Fall (Richard Durand Remix)
Red Hot Chili Peppers – By The Way (ID Remix)
ID
Nick Larson – FDV6
Sander van Doorn – Riff
Divini & Warning – Chaib
Ferry Corsten – Brainbox
Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – A Life Less Ordinary (Mekk Remix)
Marcel Woods – Lemon Tree
Rex Mundi vs Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mash-Up)12. 8. 2007 v 21:30 #34134alexx
Členno já si to nehorazně moc užil, byla to má třetí Street parade, ale výborně jsem si ji užil ( díky kluci: Paya, TIGI, Jirka)
12. 8. 2007 v 20:29 #34128emílek
ČlenMno,,,,mě se to celkem líbilo,na této akci jsem byl poprvé a fakt mě to překvapilo hodnocení8/10
moc se mi líbil Sander van Doorn ten opravdu nezklamal,na konec jsem se těšil na Paula von dyka ale bylo tam tolik lidí že se nedalo moc tancovat,,,,,Švýcaři místo toho aby kalily tak raději hulily jointy,,,no k nepochopení,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,příští rok pojedu znova:oD12. 8. 2007 v 19:06 #34125M.i.k.e
Členja teda bohuzel nebyl (nebo dle ohlasu mozna bohudik),ale uz cekam na Nove ve zpravach,ze tam nekoho ubodali…%-)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.