TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Streetparade & Energy 07 – dojmy

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 91. až 93. (celkem z 93)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno, asi jako dance-girl..
    ty lidi tam, to je fakt děs, některý hovada bych na místě střílel
    hudebně fajn
    počasí taky dobrý

ale jak říkám, ať je akce jakákoli, atmosféru dělají lidi a lidi tam byli jedni z těch nejvíc bezohlednejch, který sem kdy viděl..:_)

Starf
    Člen

ja sem spokojenej… jediny, co me krapet sralo byli ty projizdejici trucky kolem main stage vzdycky, naprosto tam ten zvuk prehlusili

kazdopadne priste asi pudu na energy rovnou od zacatku, precejen hardstyle akce je pro me jednou za cas a dokazu si ji uzit daleko vic nez trance, kterej je nekde kazdou chvily

dance-girl
    Člen

Tak já budu velmi stručná… celej víkend podle mě nic moc, příště na to asi kašlu…

Streetparade: počasí ušlo, divný lidi, Sander hrál fajn, jinak ostatní nic extra, pařit mi nějak nešlo… 2/10

Energy: o něco lepší než Street, Koglin ani Joop mě moc nevzali, Marcel byl celkem fajn, Lady Tom byla taky milá, pak Lawrence – setík opět pěknej, ale tu euforii z Creamů už asi nepřekoná… a po Lawrencovi jsem byla už jen na hardstylu – Showtek, Danielle Mondello & Express Viviana a Luna a musim říct, že všichni tři dobrý, ale já jsem u toho usínala, takže jsem z toho taky tolik neměla… nicméně letošní Energy rozhodně lepší, než ta loňská… 6/10

Celkem ten víkend hodnotim tak na 4,75/10… přece jen ta Energy to trochu pozdvihla, ale ne zas o tolik, jak jsem čekala… uvidíme, třeba se to ještě rozleží 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 91. až 93. (celkem z 93)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.