Trochu jsem brouzdal po stránkách streetparade a narazil na pár věcí.
Lineup poslední (původní q-dance) stage stále není znám, ale už máme seznamy love mobiles a pár jmen tam přece jen je ( aspoň co jsem vyrozuměl, německy neumim, takže kdyby to pak nějaký němčinář popřípadě poopravil, bylo by to super)
Mythos: Christopher Lawrence, Marcel Woods, Joop
Tanzende Mucken: Tatana
Szenezed: Delicious & Till West
Paul van Dyk, Vandit. Vonyc, Friends of Streetparade: Paul van Dyk (překvapivě 🙂 )
Orbit Events: Talla 2XLC, asi Dave 202 (tím si nejsem jistej, z té němčiny chytrej nejsem)
EME: Freak & Newhouzer (jestli jde o toho Freaka, kterej měl před pár lety na svědomí super track „Above the Clouds,“ to netuším)
Víc zajímavých jmen jsem tam nenašel (akorát snad Sir Collin, kterej má na svědomí oficiální house kompilaci k jednomu z předešlých STP ročníků), ale výše zmíněná jména me potěšila. 🙂
Jinak co říkáte na hymnu? Je to zase takovej popík (hodně mi to připomíná „Today is Tomorow,“ která byla, myslim, předloni), ale hezky se to poslouchá.
A jsem teda i překvapen, jaký výběr oblečení na STP bude. Loni to byly příšerné hadry, letos ale ty trička (aspoň takhle na fotce) vypadaj hodně dobře.
Suma sumárum, těšim se zase o něco víc:-D