TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Streetparade Zuerich, 11-08-2007

• Toto téma obsahuje celkem 343 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 344)
  • Autor
    M4RT1NEK
    Člen

se tesim na vsechno 🙂

Fox Mulder
    Člen

Já se nejvíc těšim na pány Kryštofa Lawrence a Pavla Dyka.. 😛

f1d0
    Člen

Trochu jsem brouzdal po stránkách streetparade a narazil na pár věcí.

Lineup poslední (původní q-dance) stage stále není znám, ale už máme seznamy love mobiles a pár jmen tam přece jen je ( aspoň co jsem vyrozuměl, německy neumim, takže kdyby to pak nějaký němčinář popřípadě poopravil, bylo by to super)

Mythos: Christopher Lawrence, Marcel Woods, Joop
    Tanzende Mucken: Tatana
    Szenezed: Delicious & Till West
    Paul van Dyk, Vandit. Vonyc, Friends of Streetparade: Paul van Dyk (překvapivě 🙂 )
    Orbit Events: Talla 2XLC, asi Dave 202 (tím si nejsem jistej, z té němčiny chytrej nejsem)
    EME: Freak & Newhouzer (jestli jde o toho Freaka, kterej měl před pár lety na svědomí super track „Above the Clouds,“ to netuším)

Víc zajímavých jmen jsem tam nenašel (akorát snad Sir Collin, kterej má na svědomí oficiální house kompilaci k jednomu z předešlých STP ročníků), ale výše zmíněná jména me potěšila. 🙂

Jinak co říkáte na hymnu? Je to zase takovej popík (hodně mi to připomíná „Today is Tomorow,“ která byla, myslim, předloni), ale hezky se to poslouchá.

A jsem teda i překvapen, jaký výběr oblečení na STP bude. Loni to byly příšerné hadry, letos ale ty trička (aspoň takhle na fotce) vypadaj hodně dobře.

Suma sumárum, těšim se zase o něco víc:-D

d2j
    Člen

2 Gizmo: Vidíš, to slyším poprvé:-) Díky za info:-)

Gizmo
    Člen

Inu konkurence je zdravá věc… Doufám pánové, že nezabřednete do nečistého konkurenčního boje :-! a vše skončí více lidma s šancí jet na akci kam nemají jinou rozumnou šanci se dostat … Good luck oběma …B-]

BTW LP 2003 nepletuliž se pořádal Drobex. – pokud se pletu tak mně netlučte do hlavy děkuji :oD

d2j
    Člen

Jo to je super, to máš pravdu:oD

milan
    Člen

Jednu výhodu to stejně má. Bude tam víc Čechů:-D..tři plný autobusy = asi 120 lidí..jen tak dál:oD

TIGI
    Člen

Madaros : Zatim porad neni zverejnen lineup.

Madaros
    Člen

vite nekdo co (kdo) bude misto Qdance stage ??? :-/

d2j
    Člen

Po jakejch diskuzích. To co jsem napsal, je pravda a potvrdí ti to každý, kdo měl co dočinění s LP 2006. Dave teď akorát využívá toho, čeho jsme společně dosáhli loni… Mimochodem už mám 15 lidí známejch co jedou se mnou… Během dvou dnů:-P

Partygirl
    Člen

D2j: rikala,ale u Dave uz sem prihlasena snad nekdy od ASOTu a navic vsichni znamy jedou s nim..a navic po tech diskuzich tady……………………

d2j
    Člen

2 DjDkD@ve: Víš moc dobře, jak to všechno bylo a jak to je. Každý ti to potrvdí. Ale nemá cenu na tvoje slova reagovat zřejmě, protože si meleš tu svou:-) Hezký zájezd:-)

d2j
    Člen

2 PartyGirl:Neřžíkala si něco jiného?:-)

bajkal
    Člen

jdu s tebou braskooooo:-)

Partygirl
    Člen

co se tu hadate?? 🙁 jedu s Davem 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 344)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.