Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Streetparade Zuerich, 11-08-2007
- Toto téma obsahuje celkem 343 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Paya a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24. 6. 2007 v 21:21 #28126
bajkal
ČlenKurnik z asotu si pamatuju jen bar a kazdy viiiiiiiiiiii s kym jeduuuuuuuuuuuu:-)
24. 6. 2007 v 20:49 #28119inferno
ČlenStarf: To máš pravdu. Já byl šel už dřív na after s Endymion nebo Masochist..
24. 6. 2007 v 20:12 #28116Sq4Raa
ČlenJá si za Oxygen Essential připlatím a pojedu s Davem :oD
24. 6. 2007 v 19:55 #28110Starf
Členceero: q-dance stage zakazala vlada, takze jasna volba, kam jit nakonec :p
24. 6. 2007 v 19:18 #28099ceero
Účastníkthe prophet vs. brennan heart ???? :-O :-O :-O :-O :-O :-O tak na dyka by som nesiel ani nahodou
24. 6. 2007 v 18:30 #28092M.i.k.e
Členhellman : hmmm….si me dostal…osobne sem znal z drivejska tak 10 lidi…plus par o kterejch sem jen vedel ze je to ten a ten,ale neznal sem je osobne…
24. 6. 2007 v 18:24 #28089Anonymní uživatel
Neaktivnímike: hehe a kolik z nich si poznal? 🙂
24. 6. 2007 v 18:11 #28086M.i.k.e
Člen2 Dave : myslis,ze v buse na street poznamj naky novy lidi,kdyz jede stejny osazenstvo jako na ASOT:oD
24. 6. 2007 v 17:17 #28074DjDkD@ve
ČlenTak abych též kontroval :oD
Kdo pojede s Dance rádiem, ať si to užije naplno.
Kdo pojede semnou, tak zažije taktéž luxusní cestu, nejvyšší možný komfort, seznámí se s mnoha novými lidmi a navrch dostane velmi zajímavé bonusy :oD
Kurnik, to je jak u voleb :oD
24. 6. 2007 v 16:53 #28071d2j
ČlenJá se o ničem nehádám. Říkám jen svůj názor na danou věc a věř mi, že Ti to potvrdí každý. Takže abych to srhnul. Kdo bude chtít jet s Davidem, nechť se mu zájezd líbí a Street parade ještě víc. Kdo pojede s Dance rádiem, zažije navíc luxusní cestu s největším komfortem a za nejlepší cenu;-) Trancu zdar:-)
24. 6. 2007 v 12:45 #28031DjDkD@ve
ČlenJa si nic nevymyslim……..
Myslim, ze nema smysl se tu o tom hadat……..
Proste LP 2006 je historie, hlavni je ze to dobre dopadlo, coz byla zasluha vsech co na tom delali a vic uz bych to nerozvadel……..24. 6. 2007 v 10:50 #28022d2j
ČlenTak to si opravdu vymýšlíš, protože o žádném zájezdu 2003 jsem opravdu nemluvili. Mimochodem. Měl jsi na starost jeden BUS, ale vše jsem zařídil tak aby to klapalo. O trička a pod. nešlo vůbec. Šlo o to, aby lidé byli spokojeni a podle toho co jsem slyšel, tak lidé byli velmi spokojeni. Díky všem. Samozřejmě i díky Tobě. Ale veškerá zákulisní organizace a odpovědnost byla na mě. To, že byli napsané nějaké faktury na Tebe, to už nic neřeší, jak jsem si zjistil:-) Já to budu dělat pro lidi a nemám v tom jiné zájmy. Jde o to, aby z Čech vyrazili lidé, kteř mají rádi DANCE MUSIC a ne jednoho či onoho člověka. Takže myslím, že to tu nebudeme řešit a ať si každý člověk vybere sám. Mimochodem, víš co mě taky nejvíc naštvalo (A nejen moje ego:oD ) bylo, že Paya napsal tenkrát do DANCE SHOW časopisu, že děkuje skvělému organizátorovi Tobě a o nás, včetně proma z rádia se vůbec nezmínil, přitom, já jsem tomu obětoval více než měsíc příprav:-)
24. 6. 2007 v 10:32 #28020DjDkD@ve
ČlenTo si delas asi piiiiiip……..
S poslouchej.net spolupracuji od letosniho dubna, loni jsem se te na parniku ptal (mimochodem jsi byl jeste strizlivej 😉 ), jestli bys do te Streetparade nechtel jit, tys mi tenkrat doslova rekl „seru na to“, tak jsem to respektoval a udelal jsem to solo…….A kdyz uz jsme u toho zajezdu 2003, tak je naramne zajimave, ze loni v dubnu jsme se bavili o LP a ja jsem ti mimojineho rekl o tom, ze v roce 2003 byl autobusovy zajezd a ze to bylo opravdu super a tys pak za mnou v kvetnu prisel, jestli bych do toho sel…….
Samozrejme ted muzeme jen spekulovat jak moc te to ovlivnilo, ale aspon nerikej, ze jsi o tom nevedel…….
No a v po tom co se prislo stim, ze se to definitivne udela, tak jsem tobe (byl u toho i Lumir a jeste nekdo) detailne popsal cely zajezd 2003, no a je opravdu asi nahoda, ze to pak ve finale vypadalo uplne stejne (krome nastupniho mista a tech mapek)…….Jedine na cem jsem se u toho zajezdu aktivne nepodilel byla ta trika a vyber autobusu……… Jinak jsem byl se vsim napomocen. Pak jsem mel taky jeden bus nastarost i v den zajezdu (a ver mi ze to nebylo nic jednoducheho)……..
24. 6. 2007 v 9:41 #28017d2j
ČlenO zájezdu na Loveparade 2003 opravdu nic nevím. A rozhodně jsme nic nekopírovali, když ani nevím, kdo a jak dělal tehdy vůbec zájezd na Loveparade. K šípku jsem tě neposlal. Ty jsi začal spolupracovat s poslouchej.net. Mimochodem. udělat zájezd na LP 2006 byl čistě můj a Pietův nápad a celou organizaci jsme zařídili my. Ty jsi zařídil pojištění,. což bylo perfektně zvládnuté;-)
23. 6. 2007 v 23:57 #28009DjDkD@ve
ČlenJa jsem se te loni ale ptal, jestli se ti nechce jit do te streetparade, tys me tehdy poslal k sipku……… proto je delam sam…….
Napad poradat zajezdy na tanecni party taky nemam od tebe, mam ho uz od te doby, kdy jsem byl sam ucasten zajezdu na Loveparade 2003 (mimochodem ten jsme skoro do puntiku zkopirovali, kdyby neco…….), takze jedinej kdo by se mohl rozcilovat, ze jsme mu ukradli napady je clovek co tenkrat ten zajezd poradal, zel bohu si nemohu vzpomenout jak se ten clovek jmenoval…….. :oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.