TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Streetparade Zuerich, 11-08-2007

• Toto téma obsahuje celkem 343 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 344)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

Uděláme turnaj… 😀

Showman
    Člen

Já jdu taky na F1čky :oD

Fox Mulder
    Člen

2 f1d0: Půjdem pařit formule. :´-))

alexx
    Člen

PULPI napsal(a):
    ——————————————————-
    > koukam jak vsechny vzrusuje prophet:-D

nevím jak koho, ale mě Švýcarsku nevíc vzrušujou holky

f1d0
    Člen

Fox: no jéje, navíc tam maj playstation 2, takže když člověk nemá chu´t pařit, může někoho vyzvat na souboj ve formulích:-D

Jinak co se týče Aliho a Fily, opravdu už tam byli. Myslím, že to bylo předloni

Paya
    Člen

tak ale je pravda, ze loni bylo historicky nejhorsi pocasi na Streetparade, tak doufam, ze se to nezopakuje 🙂

Paya
    Člen

nelze, protože v pátek večer je v Praze warm-up 😀 😉

jinak leto loni prave nebylo, casto prselo, takze sirak bych nedoporucoval 🙂

BoRo
    Člen

Lidiii,co byste rekli tam zustat den navic?:-/prosiiim. V patek brzo vyjet treba a v nedeli vecer se vracet?nebo jeste o den prodlouzit.budeme spat s milkou na pasece pod sirakem nebo v buse Dyt je leto! jinak jsem se dival,nejvyhodnejsi z Prahy letet s Easyjet(zpatecni) do Basela za 1750 bez pojisteni a hotel za 4000kc minimalne noc.Je za 4150 na 2 noci nekde u AArau,pry blizko

Sq4Raa
    Člen

Alespoň jeden ten klučina tam bude 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára: hele nejsem si tim úplně jistej, ale když se podíváš po fotkách kluků z egypta, je vidět, že spolu hráli na nějakym open airu a mám za to, že to byla nějaká minulejší streetparade, někdy tam snad figurovali; ruku do ohně za to ovšem nedám.. sem línej to teď hledat, ale najít se to určitě dá.. minimálně poznat z fotek

Fox Mulder
    Člen

2 f1d0: Takže after dáme u McDonalda, jo? :´-))

2 dance-girl: Tak se na Sandera můžeš přesunout! 😉

dance-girl
    Člen

No vidim to fakt asi na Alyho s Filou a Sandera a pak přesun na Q-Dance na Davea 202, kde zůstanu až do konce…:-) i když Kleinenberg mě mrzí…:-|

Sq4Raa
    Člen

Bajkal: Budějce jedou :oD…Jinak jsem zvědavej na Davea 202, ale na TE prej slaboučký 🙁
    No a samozřejmě, že na Aly a Filu chybět nebudu, mohli by přijet oba 🙂

f1d0
    Člen

Fox: to je případ od případu. My jsme takhle pendlovali právě v roce 2004 a nakonec jsme to jen omezili na Mainstation a pak jeden malej bar, kde hráli nějací dva neznámí djs.

Většina takovejch těch malejch podniků, kaváren a podobných míst v centru bude mít otveřeno a bude tam vstup zadara – nebude v nich ale hrát nikdo známej. Člověk si ale zase užije noční ruch, kterej, když je hezky, je fakt parádní:-)

Jinak všichni, co pojedou poprvé, určitě zavítejte do McDonlda, který je po cestě z nádru k místu konání – tam muzika hraje taky:´-))

Showman
    Člen

Btw. kdyby jste to nevěděli, tak na tý afterparty (Energy) hraju já jo:oP:oD:oD

Jinak rozhodně budu tady:

13.00-14.00 Aly & Fila (EG)
    14.00-15.00 Sander van Doorn (NL)
    15.45-17.00 Dave 202 (CH)
    20.45-22.00 Isaac (NL)
    22.30-24.00 Paul van Dyk (D)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 344)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.