TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Streetparade Zuerich, 11-08-2007

• Toto téma obsahuje celkem 343 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 13 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 344)
  • Autor
    bajkal
    Člen

Takto zase bude bordellllllllllll:-)Ale uz se tsime na Ostravu

M4RT1NEK
    Člen

ostrava jede taky :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

co se afteru týče, hrajou tam djs, který sem žral před pár lety, takže si je rád poslechnu dodatečně (mind x, dj energy, cosmic gate, tatana, moguai)
    a tom novy a gayle san taky stojí za slyšení 🙂

PULPI
    Člen

koukam jak vsechny vzrusuje prophet:-D

Showman
    Člen

2 Hellman, Fox, Sickboy, bajkal: Tak se mnou v tý první řadě počítejte opět taky! Fila je borec:-P

Už se tam těšim 🙂

Fox Mulder
    Člen

2 LIT: Pokud bude zácpa, tak budu chodit zadem. 😉

LIT
    Člen

Fox: než se dostaneš na Q-dance a zpátky tak ten Hawtin dohraje :oD

Fox Mulder
    Člen

Ten line-up je super! 😛 Já jako tranceař-klasik ocením zejména Bürkliplatz Stage, ale určitě zavítám i na hard se podívat.. 🙂

Dávám ale za pravdu Andrewsovi, že mi tam taky nějak stylově nesedí Richie Hawtin mezi těma ostatníma tranceovejma jménama.. 🙂 Ale což, neva, v nejhorším půjde vedle na hard. B-]

A na jestli půjdu znovu na velkou halovou afterparty Energy 07 budu taky hodně váhat, protože minule to byla celkem slabota (byť line-up byl našláplej) a vstup v přepočtu za 1100 Kč se mi zdá celkem drahej.. 🙁 Takže na 75% ne. 😐

2 Hellman: Na Aly & Filu můžeš se mou (a mojí vlajkou) v první řadě počítat!! :-P;-)

2 Sickboy: Tak ať brácha přesune svatbu do Zurichu a máš to. 🙂 Zürich je náhodou romantický město, to bude mít úspěch. ;-)B-]

DjDkD@ve
    Člen

to M.i.k.e

kdo bude chtit, tak na after pujde, kdo nebude chtit, tak se muze prospat v buse, myslim, ze to bude tak fifty fifty……. na energy asi letos nepujdu, ale pokud bude goliath stejne dobry jako loni, tak tam urcite zajdu :oD

A nebo budu vometat ty bary, protoze co bar to afterparty :´-))

f1d0
    Člen

after určitě musí být.

Energy sice za moc nestojí, ale Mainstation je super vždycky a navíc, pokud bude hezky a teplo, tak se dá chodti z baru do baru:-D

M.i.k.e
    Člen

jo,tzak ja mam jasno a Profeta si necham ujit…ale jinak line-up vice nez solidni…a letos prosim bez afteru…beztak energy za moc nestoji…:-D

dance-girl
    Člen

No vidim to do 20:00 na trancový a pak na Q-Dance, ale kdo ví 🙂 ale pěkně mě se*e, že kolidujou Kleinenberg a Showtek 🙁 zrovna tyhle bych slyšela nejradši oba…

DjDkD@ve
    Člen

to BoRo:

odjezd o pulnoci z patku na sobotu, navrat kolem 17 – 18 hodiny v nedeli, cena 1450,- (vcetne pojisteni) 😉
    registrace probiha na djdkdave@poslouchej.net 😉

DjDkD@ve
    Člen

Informace pro ty co jsou predregistrovany:

neplaste se, mista mate jista 😉 , kompletni info o zajezdu rozeslu behem zitrka a patku, cekal jsem na uverejneni line-upu, abych to nemusel pak rozesilat nanovo :oD

BoRo
    Člen

tak nejak popiste co a jak,za kolik

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 344)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.