TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of Love 2007 – dojmy!

• Toto téma obsahuje celkem 61 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Andree a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 68)
  • Autor
    Carero
    Člen

2hellman:san hral janeiro???:-O v kolik (cca)??? :,(fnuk

Madaros
    Člen

alexx: ty vole, ty i kdyby si potkal nahaty holky z maxima tak nic nevíš.. %-) ale akce to teda zase byla parádní… :oD

Starf
    Člen

alexx: ne asi… rano sem te vytah od trance stage a zacals tam lejt vodu po lidech :´-))

alexx
    Člen

Starf: ve VIP .. wostrý co 😀 … btw.: my jsem se potkali ?

Starf
    Člen

alexx: hele kde si zas proboha sebral ty brejle? :´-))

alexx
    Člen

no to zase byla akce :oD:oD:oD

mike_h
    Člen

2 hellman:ne, sky was pink nehral, nehraje ji uz vic jak rok.. z alba tam byli jen stops (1.), grandfathered (2.), ten prechod mezi nima ma uz vymakanej genialne.. a nekde uprostred krasne rozeditovany You Are Here

mike_h
    Člen

uz kdyz jsem prichazel, slysel jsem z arealu telefon tel aviv vs. Apparat – Montreal, lepsi zacatek jsem si neumel predstavit, jeste kdyz za to machine funck mrsknuli Koax 🙂 na ty typky se musim podivat.. pak jsem vetsinu casu travil na mentos stagei, click joe zahral ocekavane v pohode, Nipp pak velky prekvapeni, fakt kvalitni livko na ceskou republiku.. ale to co prislo potom to mne dostalo..The Model „DJs“.. par tracku jako oddechovka se jeste dalo, ale casem mi bylo cim dal hur.. nevim jak si muze rikat nekdo DJ, kdyz 2 hodiny micha pres jeden a ten samej loop/ efekt.. a kdyz se pokusili namichat ty junior boys v mixu od hot chipa, tak to jsem sel uz vazne do kolen, 20 sekund se jim to tam bije, brambory jak prase a on si tam v klidu poskakuje jako by to snad ani neslysel.. jestli tohle mel byt ten nu-rave..spis disko pro starsi..
    KIERAN, prekvapeni vecera!! cekal jsme nejakej clash ala Alloy mental ale vytasil se s minimalem jak ma bejt, michal v klidu a jeste mezi to stihnul strihnout nejaky skoro nu-trance tracky..pak NATHAN, no co dodat.. zacatek klasika, to mne oddelalo.. a musim se mu poklonit, ze si pro cechy pripravil skoro kompletne novej set, krome 3 tracku vsechno unreleased veci a nektery jsem slysel uplne poprvy :-O tenhle clovek je proste genius, skoda, ze ho moc lidi nepobralo.. EE a A byli trosku vetsi showmani.. byl videt obrovskej rozdil mezi nima a Nathanem, Nathan neprekonatelny napojovani tracku, efektovani, ten kluk to ma uz radne v ruce.. EE s A to azse dohaneli show, napojovani, efektovani nebylo tak na vysi, hrali spis tak „pro lidi“.. snad se nikdo neurazi kdyz reknu, ze by to livko, beze zpevu, utahl Apparat v klidu sam.. vsak uz ma taky zkusenosti, minimalne 5 let livkareni.. skoda ze tohle nebylo tak promysleny jako jeho solo livka.. jinak paradni tracky, bavili, to jo.. a Montreal na konci, to pro mne byla paradni tecka za festivalem, protoze po tomhle vystoupeni uz nebylo nic co by mne zaujalo 🙁

akorat jsem zkopcil moje dojmy z rave.cz, rozhodne to neni psano ortodoxnim trancarem 🙂

MHD
    Člen

Fotky online 🙂 http://www.techno.cz

Anonymní uživatel
    Neaktivní

uuuf
    takže celkově nejsem nadšenej ani zklamanej

nejlepší představení večera jednoznačně aphordite & mc junior red, ale kvůli tomu sem tam taky šel..
    john b jak pravila electric flower, první půlka setu nic moc, druhá peklo
    marco v sem slyšel tak 5 tracků, nevim
    nathan fake, slyšel sem tak půlku setu a výtečný, nicméně na paření tio nebylo, musel sem se pak odebrat pryč (velmi potěšil skladbou stops, nevíte, jestli hrál till the sky was pink?)
    allien & apparat velmi dobře, ale taky sem nevydržel až do konce
    pak kousek pendulum, nějaký techýnko, zdálky hardtechno a zakotvil sem na trance stagei na konec šulce a skoro celýho sana.. a jako pařil sem, nicméně oproti ostatním stageím tady bylo krásně vidět, jak celej trance je jedna velká popová scéna.. teda fuj
    a na závěr jedna poměrně zásadní věc – proč je na takovymhle festivalu trance stage, když se tam ani trance skoro nehrál??? od electro house po techno, ale trancový tracky sem za 2 hodiny slyšel tak 2-3 (a san má u mě obrovské + za janeiro)

celkově nic moc (ale za to si můžu sám), mohlo bejt líp, ale špatný to taky nebylo..
    afrodajt to zachránil 🙂

btw: maďarosi, doufám, že jedeš na envelopu, ty tvý kecy bych ti rád oplatil :D:D

nepařili no.. ani já jsem nějak nepařila, spíš jen poslouchala.. atmoška moc nebyla mi přišlo..

Tracid
    Člen

já byl na hlavní na Audiobullys a na Apparata a zdálo se mi, že lidi teda vůbec nepařili, krom hloučku před podiem, jen můj názor, srovnávám, co jsem viděl, je taky fakt, že mi ta hudba nikterak geniální nepřišla:´-))…spíš je to v případě Apparata o image;-)

Gabo
    Člen

u me to vyhral bezkonkurencne!!Nathan Fake-slysel jsem ho poprve (kdyz nepocitam setyB-] v pc) a musim rict ze klasa!!……No.2:Ellen Allien apparat-prenadherny vystoupeni!!! No.3…Marco V a John B…………..mejdan celkove skvelej.

Starf
    Člen

madaros: tak to sem rad, aspon ze se nenudil 😉

iamek
    Člen

Na trance stage jsem taky skoro nebyl… Asi jen 30 min. celkove… Hlavni stage byla naslap… Hlavne Nathan parada, Ellen a Apparat pro me asi vrchol vecera :)… John B taky zahral fajn… Vyborne hlavne bylo VIP balkon :)…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 68)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.