TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of Love 2007 – dojmy!

• Toto téma obsahuje celkem 61 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Andree a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 61. až 68. (celkem z 68)
  • Autor

Hmm…
    Mě to teda letos moc nebralo, loni jsem se bavila víc…
    Těšila jsem se na Johna B, ale ta první hodina mě spíš nudila než bavila, pak už to bylo lepší… Překvapili mě Audiobullys, fakt super… Nathan se taky velice příjemně poslouchal a Ellen s Apparátkem byli super, ty bych si dala klidně znova, ale někde v klubu…
    Štve mě absence Noisii, bordel v lístkách, asi dvě hodiny jsem strávila jen ve fronátch, o wc se nevyjadřuju… zvuk zvláštní… celkově tak průměr… a příští rok si hodně rozmyslim, jestli půjdu…

jo, a na trancový stagei jsem nebyla…:-D

Madaros
    Člen

Starf: tak nejdřív sem napsal že vůbec nevim co myslíš a teď když to tak zpětně projíždim,tak sem si asi pucil lightstick a už ho nevrátil co..??!! :´-)) Nó,byl mi společníkem až do pozdních ranních hodin, a určitě se mu semnou líbilo… 😉

Jinak musim rict ze festak super.. Potkal sem tam některý z vás, za což sem rád.. 🙂 (SHP, Paya a přítelkyně – Za to mírný otravování pardon,ale byla sranda ne.. 😀 ) Celkově teda výborná párty,kterou sem si užil.. Hudba skvělá,sice sem semtam pobýhal mezi stagema za lidma a zkusit taky trochu jiný muziky,ale tim že to nebylo nikam daleko,tak to šlo….

Dík kubovy a majklovy za masakr na Schranzu,kterej mě fakt rozsekal, bušily tam do toho jak vo život.. 🙂 Poprvý sem to slyšel live na party a vůbec to neni špatný…

Alexx : Tak co ty milovníku.. Jak to dopadlo s těma dvěma co si balil ráno nahoře ve vipu ?? Si tam už vůbec nevnímal.. Sem docela zvědavej na fota,protože si myslim že ta jedna nebyla zrovna moc pěkná a věkem taky nevypadala z naší generace… 😀

m4rt1nek : Kam ste se poděly ?? sem vas potkal nahore ve vipku a pak jako by se zem slehla.. 🙁 A co ta krásná blondýnka,jakpak dopadla….?? :oP

odcházel sem nějak před 8mou a už tam zbylo jen pár lidí,ale muzika i takhle ke konci nebyla vůbec špatná,to mě taky překvapilo… Ä příští víkend se uvidíme na mácháči.. B-]

Carero
    Člen

nefim no…Schulz me trochu zklamal… po Marcovi hral trochu moc jemne rekla bych… Marco V. pro me hvezna no. 1… Meck feat. Dino – Feels like home me jednoznacne dostalo do extaze (prestoze sme jeli warm up v aute:-) San to rozjel taky dobre, bohuzel okolo 4. sme to zatahli… Svetla pro me spatny, ptz ted zrovna nemam oci upe v poradku a nechala jsem doma brejle, takze vicemene stale zady ke stagi;) zatony nechapu, nevidela jsem jedinyho cloveka kt by to vracel, vracenky za 20 do arealu taky nechapu… jo a k wckam, ve 4 uz byly damsky uplne ucpany, takze se stala fronta u panu:-)) bezvaaaa :-/

já ti to povím bez koukání..Ellen Allien & Apparat 😉

….nebudu posuzovat trance stage, protože SOL není koncepčně o trancu….
    …ale co jsem párkrát prošel….a slyšel….tak nehráli špatně….Schulz docela i překvapil, ale stejně jsem na něj nevydržel a šel jinam….asi na mainstage….
    …ale vesměš všichni hráli skvěle, bavili a roztancovali…ať to byla Trance, techno, či mainstage…zaujal mě projekt Alien and Apparrat (nemam sílu kouknout jak se to píše)….
    ….rozhodně jsem se letos dost bavil, bylo to vypečený, organizace stage apod. super…
    ….jen to jídlo se mi tam zdálo krapet víc předražený a pití jakbysmet…..
    …jo a jak říká Starf,…hajzly byly na sr…..

…jen kdyby tam ještě dali psytrance stage bylo by to fajn…. 😀

…..fotky http://u-heaven.com/?parties&fotogalerie=sol2007

Andree: neposlouchatelnej Wittekind? :-D:-D:-D Wittekind se neposlouchá, na Wittekinda se paří …stejně tak jako Arkus P. Vs. Robert Natus…takový libový masakrující hardtechno…když se nepařilo, tak ani neposlouchat 😉

Starf
    Člen

ja bych vytkl snad jen ne zrovna cisty WC, ale jinak dobrej festival… ceny slusny, spousta stanku a nejakych tech atrakci a trance stage docela fajn (jinde sme nebyli)

akorat mi nohy uz zacinaj vynechavat a pristi tejden zas BaM, aspon ze pak si dam konecne voraz :´-))

btw Madarosi, kam si mi zdhnul s tou moji tycinkou? :oP

Tracid
    Člen

SOL byl vychytanej, to jako ok (jedinej problémek, co jsem řešil, bylo, že nebyly vstupenky na výměnu za certifikáty a celkem jsem tam prostál skoro hodinu u vstupu a kvůli tomu přišel za tmy)

co se hudby týče mi přijde nebejt ty trance stage, tak že to bylo letos fakt o ničem, protože právě na této „nové“ stage bylo během noci neustále nejplněji:-) pro mě jasná jednička Markus Schulz a taky Burian, na main stage mě nic moc neoslovilo (a dle počtu lidí asi nás takových bylo více, rozhodně tam nebylo přeplněno), ráno tam dupal Liebing a po něm Smith, ale prostě to byl takovej dusot (pomalej), mnohem víc mě „oslovila“ techno stage, kde právě Arcus P., Robert Natus a Wittekind roztáčeli schranz, což je samozřejmě brutální nářez…inu ty djové to asi musej bejt slušní magoři, každopádně na výplach mozku asi dobrý, nevím, se špuntama v uších se to dalo…

co se zvuku týče, tak nejhlasitěji to hlavně ze začátku hrálo na trance stage, jinak jako vždy dobrej! ke konci to jistily špuntíky, jelikož hlasitost teď ráno to už byl masakr:oD

co se organizace týče, v pohodě, snad jen ty žetony si mohli odpustit, stejnak to nikdo nedodržoval a pokud někdo jo chtěl, stačilo někde sebrat kelímek či plechovku a donést ji tam, když si šel něco koupit k pití

na závěr – SOL – kam kráčíš? dle mého názoru už nekráčí nikam a stojí na místě, ale možná ne, kdo ví, každopádně bacha Aleši, aby se KILL THE DJ DINOSAURUS neobrátilo v KILL THE FEST DINOSAURUS

Andree
    Člen

Prave jsem dorazil domu z nejlepsiho ceskyho letniho festaku a jako vzdycky me nezklamal.
    K organizaci, zvuku, svetlum a dalsim podobnym vecem se nebudu vyjadrovat – v tom je vzdycky SOLko vychytany.

Takze hudba:
    Vetsinu casu jsem travil na trancovy stagi.
    Michael Burian – celkem zklamani. Hral dost pomalu a neprilis zajimavy tracky, navic mi vadilo, ze vetsinu tracku nechaval dohrat temer do konce a pak teprve mixnul nasledujici. Zaujal me az konec jeho setu, kdy v kratkym sledu napalil tracky jako „Knight and Ramirez – Columbian soul“, „Umek – Carbon occasions“ nebo „Arno Cost & Arias – Magenta“ a pripravil tak skvele pudu pro hlavni hvezdu celyho festivalu (pro me) Marca V.

Marco V – zacatek setu nemastnej neslanej, pro me vetsinou neznamy tracky, ale tak nejak jsem cekal, ze ten set bude mit svuj vyvoj a ze se dockam lepsich okamziku. Marco stale pritvrzoval a druha pulka jeho setu uz bylo presne to, co jsem od nej cekal. Hlavne „Samuel L Session – Velvet“ a po nem nasledujici „Meck feat. Dino – Feels like home“ me rozsekaly nejvic. Konec setu uz byl radny masakr a atmosfera skvela.

Markus Schulz – po ASOTu jsem od nej nic moc necekal, a prave proto me hodne mile prekvapil. Hral proste skvele. Nejlepsi tracky z jeho setu byly pro me asi klasika „Rex Mundi vs. Ronski Speed – The perspective space“ a „Nenes & Pascal Feliz – Platinum“. Set mel vyvoj, chvilku v klidnych melodickych plochach, chvili v energickych beatech, proste paradni dve hodiny. Presvedcive si u me napravil reputaci.

SAN – neslysel jsem ho celyho, ale hral slusne.

Michael C – az na to, ze jeho set nemel hlavu ani patu (neustaly stridani upliftovych a techtrancovych tracku tak jak mu to prislo pod ruku), jsem si jeho set docela uzil. „Direct disko“ na konci bylo super.

Z jinych stagi jsem zaslechl jen Aphrodite na hlavni stagi, Juanitu Juareze na junglovy a k ranu neposlouchatelnyho Wittekinda, takze nehodnotim.

Takze kdyz to shrnu, tak jako vzdy vybornej festak, kde si kazdej musel najit to svy. Pristi rok, pokud se nestane neco neocekavanyho, tak jedu zas.

Zaverem zdravim vsechny lidicky ze Streetparade, ktery jsem tam stacil potkat (Tigi, Martinek, Paya, Partygirl, ostatni prominou – neznam je podle nicku)..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 61. až 68. (celkem z 68)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.