TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 404)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

no Burian nic moc jako dost nuda za chvili Dekay

Euphon1c
    Člen

jo taky tedka sem to naladil a hned tohle 🙂

Partygirl
    Člen

uz posloucham na fajnu co ty?

Euphon1c
    Člen

jo ja taky, pocasi je spatny, ani psa bych nevyhnal

Partygirl
    Člen

jo tak to si mozna zapnu z vyhraty postylky to je tak max co pro to udelam sm0

Euphon1c
    Člen

bude nekde live prenos? co sem slysel na fajn radiu od 22:00, je to tak?

Partygirl
    Člen

to bude ale supr akce v tech 7 stupnich co ma bejt rano a v bahne a slejvaku blahopreju vsem co jedou sm15sm13sm15

2Sexy
    Člen

No, hlavne aby dorazil Menno, jinak bych byl pekne nastvanej ..

milan
    Člen

Podle rozhovoru s Alešem Blehou na čt24 se začátek Summer of love posouvá na 18tou hodinu, aby stihli nějak uklidit kaluže. Zasypávají to pískem. Další zprávou byla, že jeden z Blank and Jones nedorazí. Který to jsem nějak nevnímalsm16, prý z důvodu, že jeho manželka rodí v nemocnici a že chce být s ní.Mám pocit že Piet Blank, ale v tomto si nejsem jistý…

Tak v Pardubicích už od 13hod neprší a zatim to nevypadá že by mělo začít, ta fronta je hodně netypická, postupuje z jihu na sever. Já jsem optimista sm3

2Sexy
    Člen

Teda to pocasi se fakt nevyvedlo sm7. Rozmyslime, jestli jet a nebo vyhodit listek za litr do koše sm7

kreeki
    Člen

Buchtak & Flash: see ya there!

Buchtak
    Člen

Určitě dorazíme i s paní kamerou aby vše zachytilasm3

tracidek
    Člen

Déšť nějak zvládneme,to jsou malé věci….ve 22hodin se pěkně nastartuju Moguaiem a pak už na UM Stage,kde už podle předpovědi déšť nebudesm2….a i kdyby….nepřišel jsem si užívat počasí,ale akcism3

já myslím že kdybych si koupil lístek tak bych litoval..:) stejne jako jsme nakonec vypustil fotbal v plzni.. voda je dobrá ale dlouhodobé padaní na moji osobu mi nedelá dobře..:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.