TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 404)
  • Autor
    prochi
    Člen

SHP:mas kratkou pamet,sam si mi ho dal…..mám to snad dohledat v prispevcich?

Jedu Teplice, Ústí, Praha, Pardubice vlakem

SHP
    Člen

Kdo jste mu na mě dal ICQ? Přiznejte se!

Anonymní uživatel
    Host

Prodám 2x lístek na Summer of Love – lístek/750,-kč
    v případě zájmu napiš napiš na: S.O.L@seznam.cz

2Sexy
    Člen

To je snad poprvy, kdy me SHP rozesmal … boze 😀

SHP
    Člen

Hu hu hu hulín sm15 To mě pos*r, ať žijí vidláci…

prochi
    Člen

jedu z kroměříže,přes hulín,přerov olomouc atd….kdo se ke mě pripoji do vlaku v huline nebo přerově?

komodo
    Člen

[quote Binary]To bude pařba - mokrej, zmrzlej v blátě v pláštěnce a holínkách... mocinky se těším sm15[/quote]

Jestli bude tak hezky jako ted tak urcite sm15 ale predse se tesim…

Tak piste kdo jede z Prahy sm3

Binary
    Člen

To bude pařba – mokrej, zmrzlej v blátě v pláštěnce a holínkách… mocinky se těším sm15

2Sexy
    Člen

Ja jedu v dzinach a v mikine. Na tricko s kratasama to zatim nevypada sm0

Flash2001
    Účastník

Tak modely (jak GFS, tak Aladin) jsou cim dal horsi, mam obavu, ze prset fakt budesm8 Plastenku zasadne nenosim a s destnikem bych vypadal jak magor, tak fakt nevim. Ale jedu urcite, tepla mikina to snad jisti.

tracidek
    Člen

přesně tak,tahle citace ukazuje,že déšť mi tuhle akci léta určitě nepokazí:

a) Festival SOL má obrovské zázemí, tribuny pojmou až 40 000 lidí, cesty jsou asfaltované a nap rípadné
    louže pred pódii máme dostatek písku. V prípade príchodu fronty bude festival prerušen, produkce
    pojede v zakrytých stanech, otevreme tribuny, techniku zajistíme a po bource opet spustíme program.
    Hlavní stage má zastrešení pro cca 3000 lidí. Stany s programme pojmou další 2000 lidí, VIP 1000 lidí.

b) Pro návštevníky máme na šatnách pripraveno nekolik tisíc jednorázových pláštenek, v prípade, že by nás
    zastihl drobný déšt si je budete moci zakoupit za 49 Kc.

c) Na festivale pracuje profesionální a zkušený tým, který jak sám tvrdí: “Letos do festivalu jdeme s tím, že
    prší. Sme pripraveni”

d) Zkušenost ze zahranicí mluví jasne. Návštevníci jsou zvyklí na profesionální prístup promotéra, déšt
    patrí k akcím venku a dá se zvládnout a tak pocasí nehraje žádnou roli. K tomuto prístupu se chceme
    jasne pripojit.

e) Vždy platí jasná poucka. Na míste je šatna, lepší je si vzít teplé oblecení, v šatne se dá odložit kdykoli.
    Dle predpovedi z CHMU bude v pátek pršet, déšt bude doznívat v sobotu dopoledne a pak by se melo
    protrhávat. Jisté je, že tepoty neprekrocí 23 stupnu.

komodo
    Člen

Nejak nam to tady upada sm18 Sice to pocasi vypada docela blede, ale tak snad to nejak dopadne.

Podle webu summeroflove.cz [quote-0]Na festivale pracuje profesionální a zkušený tým, který jak sám tvrdí: “Letos do festivalu jdeme s tím, že

prší. Sme pripraveni"[/quote-0]

Tak kdo jede a kdy, hlavne kdo jede z Prahy vlakem. bylo by fajn kdyby nas jelo vic sm3

tracidek
    Člen

my co jeden teď na Summer máme výhodu,že na počasí budeme připraveni a všichni taky podle toho oblečeni…..horší ti co byli na Creamech!!!!sm10

Partygirl
    Člen

mikinu si vemu v pohode,ale v gumovkach nepojedu a s destnikem ani v plastence tam taky trapit nebudu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.