TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 404)
  • Autor
    tracidek
    Člen

[quote Flash2001]Kazdy den sleduju modely, od vecera by to melo snad byt uz bez deste, vyprsi se to snad hlavne v noci na sobotu (otazkou je, zda tomu lze verit). Doufam, ze to bude nakonec OK. Zima nevadi, ale dest jo![/quote]

To je pravda,na zimu se dá obléct,to je v pohodě…ale kalit v blátě,tak není moc příjemné!!!!sm6

Flash2001
    Účastník

Kazdy den sleduju modely, od vecera by to melo snad byt uz bez deste, vyprsi se to snad hlavne v noci na sobotu (otazkou je, zda tomu lze verit). Doufam, ze to bude nakonec OK. Zima nevadi, ale dest jo!

paveell
    Člen

http://czech.wunderground.com/modelmaps/maps.asp?model=GFS&domain=EU Tady jsou satelitni snimky,ktery rikaji,ze by nas od osmy hodiny nemel ohrozit zadny dest :-)…

editka
    Člen

od 23.00 by to mělo být už dobrý..

iamek
    Člen

sm15 sm15 sm15 … Ani šaman Bleha nepomuze ?

Partygirl
    Člen

bude lejt jako svine za takovou party 2 litry asi nedam sm7

paveell
    Člen

sm9 …………Meteorologové varují před bouřkami a silným vytrvalým deštěm, který může způsobit i zvednutí hladin řek. Výstraha, kterou vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ), platí od pátečního rána do půlnoci ze soboty na neděli.

deivis
    Člen

Starf [sz] – já ho slyšel asi po 4té, ale jeho zvuk se mě líbí čím dál více 🙂 ale je pravda, že se veze na teď pro mě aktuální hudební vlně.

Starf
    Člen

deivis: Hot X se mi docela uspesne vyhyba, pomalej beat mi nevadi, takovej Amon Tobin me dokazal nehorazne rozbit 🙂

SHP
    Člen

Aneb jak už sem nemá cenu vůbec psát…

Last
    Účastník

Uff, tak jsem to tu trošku poklidil no 🙂

deivis
    Člen

Starf [sz] – tak jak hrál na Flédě by mohl povykládat Andrews, ale mě se moc líbilo. Dal bych si ho znovu, ale nakonec jsem se rozhodl, že SOL nedám,, docela sem hudebně nasycen po Hradhousu..
    Každopádně Tresher bude lahůdka opět a doporučuji i HOT X. Na Hradhousebyl jeho set nejlepší za celý večer.. Ale nevím zdali to tu někoho osloví.. 🙂
    Neskutečná jízda, valivej pomalej beat, ale takovej ten co ti rve vnitřnosti 😀

Starf
    Člen

deivis: tak samozrejme, ze sem myslel Threshera, viz. moje hlasy do letosni Top100 DJ Magu 🙂 sety ma luxusni a posledni album taky naprosta spica

deivis
    Člen

Starf: – pro mě by byla jasná volba Tresher, poté co předvedl na Flédě..

Starf
    Člen

ja budu pendlovat mezi trancem a technem, akorat me stve, ze se Dekay krizi s Thresherem a to je pro me jasna volba :/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.