TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 404)
  • Autor
    andre
    Člen

kuuuurde, tak to je snad poprvé, co se dá s Alešem takřka se vším souhlasit!!! sm3 že by Aleš konečně vystřízlivěl? sm3 Fakt zajímavé počteníčko sm3
    jen jedna věc – lidi ze SW na SOL Aleš nedostane! Na SW je strašně moc lidí, kteří o taneční muzice ví úplný prd… sm7 bohužel, je to tak…

hoky
    Člen

pokoko napsal(a):
    ——————————————————-
    > toto bude životni kalba sice se budu muset učit na
    > opravaky ale toto si nenecham ujit…….Takove
    > jmena me lakaji neskutečne……a durand to
    > rozbijesm3

ty mám to uplně stejněsm0

milan
    Člen

Rozhovor s Alešem Blehou:
    http://festivaly.poslouchej.net/7653-Exkluzivni-zpoved-Alese-Blehy.html
    Tak toto je jeden z nejlepších rozhovorů, které jsem za poslední dobu četl a fakt vystihují skoro celou českou scénu. Najde se v něm hned několik vět, pod které bych se taky podepsal. Stojí za to ho číst pozorně a zamyslet se nad tím. Já bych snad dodal jenom to, že nejenom že češi neradi platí za kulturu, ale když už si něco oblíbí, tak by to chtěli slyšet i tam, kde to nejde. Docela nechápu návštěvníky naší diskotéky. 60% chce slyšet trance, ale tam to prostě nejde. Jednou jdou na sensation a už to chcou i u sebe. Neví ale, že musí brát ohled na ty ostatní, co tam jsou a tento styl nemusí. Pokud jdu na diskotéku tak s tím, že uslyším hudební všehochuť. Pokud chci slyšet jen trance, zaplatím si 200k +- za dobrou klubovku a 200k+- za cestu na ni. Fakt nechápu 80% lidí co přijdou na diskotéku s tím, že radši těch 400k utratí za alkohol, fet, stolní fotbálek a automaty. Bavit se dá přece i jinak. Jasně, na diskotéku jednou za čas půjdu, ale proč jednou neutratit míň za pití a nekoupit si lístek na klubovku?Proč jenom chodit na velké akce a nenavštívit aspoň jednou za rok malou?

pokoko
    Člen

toto bude životni kalba sice se budu muset učit na opravaky ale toto si nenecham ujit…….Takove jmena me lakaji neskutečne……a durand to rozbijesm3

Malibu Joe
    Člen

Takže na ten Summer of Love 2008 do Pardubic asi pojede co ??? sm3

Partygirl
    Člen

ale jo tak vyrazime sm4

dance-girl
    Člen

a já myslela, že myslíš Finixe sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já taky ne.

DanYjel
    Člen

nj, fakt toho buriana nemám rád…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

DanYjel napsal(a):
    ——————————————————-
    > progressive – teplouš – progressive

lolol

Johnvas
    Člen

Parádní lajna. Proč musim v ten den na pitomou svatbu… sm6

Palda61
    Člen

jj hodně slušný :).. Jedu na 90%

Marting Gredner nejak brzo a Menno zase pozde, dalo by se to teda poskladat i lip

hoky
    Člen

jj MC je tam
    07.00 – Michael C

dance-girl
    Člen

MC je úplně na konci po Durandovi…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.