Taky trochu přispěju.sm0
UM stage byla naprosto dokonalá,nemam co vytknout! Škoda jen, že na ní bylo snad nejvíc bahna, všude jinde to docela ušlo.
DJs : všechny sety neměly vývoj, přehršel tech-tranceu, skoro žádnej uplift za celou tu dobu. Fakt jsem se neskutečně nudil.
Budu hodnotit jen 3 vystupující hvězdy.
Jaspa Jones : neskutečně dobrej set, hlavně ten začátek (Miracle Cure v M. Roth remixu a Patterson), prostě mi udělal radost, ale ke konci už to zkazil, přišlo na řadu pár dost nevýrazných tracků. Tentokrát hrál podle mě z CD playerů. Ale i tak bych mu dal 8/10.
Menno De Jong : slušný setík, ale musim říct že i on zařazoval spíše tvrdší tracky. Co mě dostalo na kolena, tak to bylo pár oldies skladeb, třeba Push – Universal Nation (Original) a B52 – Cafe Del Mar a po výpadku proudu si na nás připravil Chicane – Dont Give Up, jinak opět nechyběla výborná komunikace s publikem a rozdávání triček a vinylů. 9/10
Durand začal strašnou vrzanicí, hned jsem se přesunul do šaten, kde jsem se chvíli poflakoval a pak jsem ještě coural poblíž a musim říct že mě pár věcma překvapil (třeba Binary Finary).
To Binary : jsem myslel že trochu zapaříme a ty nikde. Tak snad někdy příště a v lepšim prostředísm15