TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 404)
  • Autor
    Paya
    Člen

deivis: tak jasně, jenže z Felixových rukou to má takovou určitou „eleganci“ sm0

dance-girl
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Vždyt to je vymaz nejvetšího kalibru ..

No právě o to jde sm16

deivis
    Člen

Přemyšlím co vidíte na Kroecherovi a třeba takovým Rushovi. Vždyt to je vymaz nejvetšího kalibru .. uff..

dance-girl
    Člen

Durand mě na RTX bavil, nicméně na SOL mě víc zajímaj Apparat, Teebee & Calyx, Marky, Noisia a Kroecher…

Lukin_
    Člen

Durand je vrah! Nechápu co proti němu pořád někdo mát..Jeho produkce je dobrá až na pár kousků samoz. ale jako DJ je neuvěřitelný myslím že trance fandy Durand potěší ale jak sleduju tak mr. Andrews má pifku na plno věcí/djssm16

TIGI
    Člen

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > TIGI: Osobně jsem ho díkybohu neslyšel, ale údajně
    > je naprosto děsivej. Viz např. tady:
    > http://www.chinstroking.com/2007/10/dj-review-rich
    > ard-durand.html (důvěryhodný zdroj pro mě).
    >
    > Celkem je mi to jedno, protože se tam stejně
    > nechystám, ale stejně mi tyhle dvě jména přijdou
    > jako obzvlášť strašnej výběr.

No nerikam nic. Kdyz tam sjedou i jeho mixovaci techniku ktera je vyborna. Jako kdyz jsem ho videl nazivo a mel vytazene 3 savle na mixaku a jelo to tak ze to davalo smysl tak jsem koukal akorat s otevrenou pusou.

iamek
    Člen

Durand na RTX zahral naprosto luxusne… nechapu co porad proti nemu mate… produkce nic moc ale set byl uzasnej…

Tracid
    Člen

jedu, ostatně jako již tradičně za posledních pár let, mám to 20km od barákusm3

M.i.k.e
    Člen

B&J ee…na DV mě mocně zklamali a znova už bych je snad ani slyšet nechtěl…Durand nevim nevim…jeho remixy a tracky se mi z 80% líbí,ale jeho sety (byť sou z 95% tvořený jeho trackama a remixamasm16) mě zatim nějak nedostaly.Z toho co tam teď je je pro mě nejlákavější určitě Matthew Dekay,který sem dlouho neslyšel a pak dvojice Rush a Kroecher

prochi
    Člen

cream PL budou lepsi….vykaslu se na SoL a cesky creamy a pojedu radsi na polsky creamy…..

mike_h
    Člen

jeste uvidim, co pribude.. a pokud bude slibovana Noisia.. zatim dost slabota, az na toho Apparata a MANDY.. ale oboji letos jeste uslysim..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

TIGI: Osobně jsem ho díkybohu neslyšel, ale údajně je naprosto děsivej. Viz např. tady: http://www.chinstroking.com/2007/10/dj-review-richard-durand.html (důvěryhodný zdroj pro mě).

Celkem je mi to jedno, protože se tam stejně nechystám, ale stejně mi tyhle dvě jména přijdou jako obzvlášť strašnej výběr.

TIGI
    Člen

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > Durand a B&J jsou dost ubohá jména, ale věřím, že
    > někteří lidi za ně budou rádi.
    >
    > Letos SOL asi ne-e, onen anoncovaný dubstepový
    > podvečer to nezachrání.

Durand je ubohe jmeno ?
    Asi budu patrit k te druhe skupine lidi kteri za nej budou radi.

deivis
    Člen

Tak mě jednoznačně zatím láká pouze Apparat, Gregor Tresher a Mathew Dekay.. Jinak zatím ee.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Durand a B&J jsou dost ubohá jména, ale věřím, že někteří lidi za ně budou rádi.

Letos SOL asi ne-e, onen anoncovaný dubstepový podvečer to nezachrání.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.