TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 404)
  • Autor
    marek
    Člen

Ten Mathew Dekay vypadá hodně lákavě, asi se sem po roce zase podívám… kromě toho lákaj zatim i Apparat a Felix Krocher, uvidíme s čím příjdou dál sm3

f1d0
    Člen

ať mluví jak mluví, Durand, Blank & Jones a Mathew Dekay, to je hodně pádný důvod, abych po pár letech na SoL opět zavítal. Zejména Duranda jsem naživo ještě neslyšel a jelikož je jeho hudba na párty jak dělaná…hmm, začínám o SoL opravdu vážně uvažovat

kuchtajz
    Člen

To si děláte srandu,na ty sem se těšil nejvíc,mam si teda koupit lupen nebo co?

Když jsem si přečetl že Bleha si pozval Blank&Jones, tak jsem se od srdce zasmál… No nic, nebudu se v tom vrtat, nemá to cenu sm2
    Durand – fajn že pozvali někoho, kdo tady ještě nebyl. Jsem zvědavý co předvede sm3

EDIT: teď jsem se díval na oficiální stránky a tato dvě jména odtamtud zmizela (zkontrolováno i Googlem), kdo ví jak to ještě bude…

Starf
    Člen

asi neni moc co resit, budu tam 😛

Paya
    Člen

oho, Durand, hezky … no ale hlavně mistr schranzu pan Felix Kroecher, wow sm11

komar
    Člen

Hmm, asi se nechám přemluvit a letos zavítám….ten lineup už teď mi přijde velmi kvalitní a stojící za návštěvu….sm5

andre
    Člen

mike_h: však jo… já jen,že když bude něco podobného v okolí, případně i za hranicemi, tak dám přednost tomu druhému, než jezdit někam, kde kážou vodu a pijou víno…

mike_h
    Člen

andre: ja nemam potrebu ho nejak obhajovat, mne je jako clovek uplne ukradenej.. vim, ze jeho vyroky jsou casto dost nestastny.. ale to pro mne loni nebyl duvod nezajet si na N.Fakea a Apparat vs EA..

andre
    Člen

mike_h: je to možné,ale tentokrát to byl opravdu on… na poslouchej.net občas fakt píše…

peníze kazí charakter… sm7

andre
    Člen

anebo třeba tady http://www.superdance.cz/clanek/21319-ales-bleha-komentuje-svuj-summer-of-love.html hodnotí…:

„…Pokud si můžu dovolit zhodnotit celý line up, jak jsem ho slyšel a zažil já, pak mezi DJi u mě vedou jednoznačně Markus Schulz, který doslova roztrhal trance pódium…“

jinak časová posloupnost – spaceboss odkaz tuším 2003 nebo 2004, tento (superdance) loni v létě, a ten první odkaz (poslouchej) je z konce loňského roku… mě to příjde, že mluví tak,jak mu to nejvíc vydělá… to se mi nelíbí… sm6

mike_h
    Člen

andre: tak trance pritahne liti a ten fest se musi zaplatit, ze?..
    dalsi vec je, ze Bleha si obcas nedava pozor na to co mele a je tak prakticky sam proti sobe.. jeho nazor mu brat nebudu
    a za treti, taky jsem nekolikrat uz zazil ze jako bleha se podepisoval nejakej debil…

andre
    Člen

oproti tomu třeba tady http://www.spaceboss.net/clanek.php?id=837 vyjmu jeho větu, kde říká:

„…To by bylo jistě příjemné ráno a kde jinde nejlíp zní trance, než s východem slunce:-)…“

andre
    Člen

mike_h: vygoogloval jsem třeba jednu stránku http://www.poslouchej.net/5840-Tiga-Ja-jsem-Armin-van-Buuren–.html a dole si počteš, třeba tohle (je to jen stručný výběr pro doplnění):

ales bleha15. 10. 2007 | 21:58:03zopakuju proc pisu… moooooc me to poba
    Tak jak si me nedavno nasral ze neprijel na SOL, tak timhle si me zase ziskal. Konecne zas nekdo kdo ma odvahu rict, ze Testo, Paul van Ptak, Armin van Buran a jim podobny jsou DEBILOVE ovladany manazerama. A s nima vsichni co na ne chodej…. Do PEKLA – vsichni tahnete do pekla

ales bleha15. 10. 2007 | 21:12:50jen doplnim
    ale kluci – trance vas ovlivnuje nejak vic prave proto ze je to lacina povrchni hudba. byli-li byste schopni jit v hudbe do hloubky, neposlouchali byste trance… teda pokud vam neni 15…

ales bleha15. 10. 2007 | 21:10:49ale kluci
    ja nejsem papousek abych si delal nazor podle druhych… ja mam svuj. sorry, ale nabidku nepriijimam. a myslim, ze v ty Evrope nejsem ani trochu sam… reknu to jinak – ti, co jsou bez mozku a chodej si na party uzivat, dnes poslouchaji trance, pred lety techno, jeste predtim house… nemaji zadny styl, sleduji trendy jsou to prefabrikaty nadnarodnich spolecnosti ktery chteji aby poslouchali zrovna to co poslouchaji protoze se na to prave zrovna nejvic vydalva… a pak jsou lidi, ktery poslouchaji muziku hooooodne dlouho, maji svuj nazor a jen obcasne je nejaka takova pitomost jakoze Take That, N-Sync, Boney M, Spice Girls, nebo treba Ewa Farna delaji muzku… nedelaji muziku, fakt nedelaji – delaji produkt. normalni komercni zbozi na pulty obchodu aby bylo co poslouchat. vzdycky tu byli a vzdycky budou protoze vzdycky chce nekdo vydelavat. a vzdycinky tu budou takovy jako ja a vzdycky nas bude mensina a vzdycky budeme upozornovat na to, je nekdo je tu jen obchodni zbozi s carkovym kodem a cenovkou… muze se ti to libit a nemusi. muzes takovy byt a nemusis. muzes kupovat masove prijimanou hudbu v globusu a chodit na Ikea party (sorry za prirovnani). anebo muzes mit vlastni hlavu a poslouchat to, co je tobe vlastni. dokonce se muze stat i to, ze je ti Bureen vlastni a jeho hudba se ti libi… pak koncim, protoze tak jako fanousky Ewy Farny nebo Dechovky nepresvedcim, ani vas nepresvedcim. jen mi to proste nedovoli nevyjadrit se kdyz si prectu jak Bureen nebo Tiesto delaji neco pro hudbu… tedy pardon, neco dobreho – zleho pri ni delaji az az

ales bleha15. 10. 2007 | 20:47:56TO TRANCE4EVER
    Heled, hudba je de facto cokoliv jinyho nez dechovka, trance, a podvny shity. to pa-hudba pro hloupy lidi. PS: slovem trance myslim naboby typu bureen, van dyk a jim podobny… nemyslim poctivy a kvalitni trance, ktery je tez odsuzuje byt ne halsite protoze se bojí jejich manazeru….

ales bleha15. 10. 2007 | 20:22:11:-)
    me vzdycky pobavi, kdyz se lidi, co o hudbe slyseli z nadzvukovyho letadla se ohaneji tim jak delaji hudbu… kocku tahat za vocas, to jo… ale hudbu? Asi jsem idiot, ale jestli tahle trojka – van Dyk, Tiesto, Bureen – dela hudbu, tak pardon, asi jsme se spletli a jsme na jinym vesmiru… sracky delaj. nic vic nez sracky… Hudba, to je skutecne neco ZCELA jinyho nez delaji tihle panove… tihle panove delaji jen harmonicky sladene zvuky aby se libili vsem – neco podobnyho jako hypermarket. do pekla s nima!!!!!!

ales bleha15. 10. 2007 | 20:18:06Co?
    koukam, ze tady uz maji ti pitomecci taky silnou zakladnu. Jo Armin dela pro hudbu… tak to jsem se takhle dlouho nezasmal… Vi vubec Armin nebo Tiesto co je hudba? Proc ji potom tak kurvi?

ales bleha15. 10. 2007 | 20:15:10Tiga zase vede
    Tak jak si me nedavno nasral ze neprijel na SOL, tak timhle si me zase ziskal. Konecne zas nekdo kdo ma odvahu rict, ze Testo, Paul van Ptak, Armin van Buran a jim podovny jsou DEBILOVE ovladany manazerama. A s nima vsichni co na ne chodej…. Do PEKLA – vsichni tahnete do pekla

mno, dál pokračovat nebudu… ale dá se toho v podobném duchu vygooglovat víc… jména, co tam pan AB schválně zkomolil, tak myslím že z nich je dost jasné že mluví o tranceu… proto se divím, proč si cpe ten „pos*aný“ trance na svůj fesťák? dyť to nemůže nikdo normální přece poslouchat, když ten trance je taková špína…. (to je ironicky řečeno, smajlíka nevím, aby to bylo pochopeno sm3 )

mike_h
    Člen

andre napsal(a):
    ——————————————————-
    > trochu to nechápu… Blank & Jones přece nikdy
    > nehráli tzv. neo-trance… trochu mi to nejde do
    > paly… sm6

a to nekdo tvrdi?!sm10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.