TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 404)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

Tak line-up se nám pomalu odhaluje sm3 a zatim vypadá víc než dobře!

Apparat
    Teebee & Calyx
    Stereo MCs
    Gregor Tresher
    DJ Rush
    M.A.N.D.Y.
    DJ Marky & MC Stamina
    Felix Kroecher vs. Eric Sneo
    Ed Rush & MC Rhyme Thyme
    Pet Duo
    Richard Durand
    Blank & Jones
    Michael Burian

letos bude větší důraz na trancovou a drum’n’bassovou stage…
    jinak další jména již brzy… věřim, že budou zajímavý sm3

Taky nemám Blehu rád, hlavně pro jeho netolerantnost a pokrytectví. Nicméně SOL je výborná akce, a já neřeším kdo to pořádá, pro mě je důležité že se tam dobře bavím. Kdyby to pořádal Bin Ladin, tak bych to bojkotoval, ale Bleha je v podstatě neškodný 😉

Partygirl
    Člen

pockam si na line up 😉

Atronoss
    Člen

Koukám, že Vaše příspěvky se kryjí s mým názorem, který jsem psal na Technomasters 2 chatu, to mě těší, viz.:

To Technař: Klídek prosím tě, raději zde nebudu psát co si myslím o panu Blehovi… ale to že píše „Techno pódium představí mnoho aktuálních techno jmen, zůstaneme věrni tradici a tak zde uslyšíte i mnohými tak oblíbený hardstyle.“ tak mě utvrzuje, že si to o něm myslím správně. Takže tenhle jeho výrok prosímtě chápej tak, že tam zazní opět Schranz/Hardtechno… protože na Techno stagi na Summeru nikdy Hardstyle nebyl, NIKDY! Za to se tam poslední roky objevuje Schranz a to bude ta jeho tradice, který jen neumí dát správné jméno.

andre
    Člen

homy: tobě je blijno z toho, že někdo napíše, že nejede na SoL? A to se divíš, když pořadatel se urážlivě vyjádří k určitému stylu a pak když ho chce mít kvůli penězům na své akci tak dělá jak je to fajn styl? Tady jde hlavně o ty jeho blbé kecy…

homy
    Člen

Z vašich názorů je mi fakt na blití, buďte rádi že nějakej SOL vůbec máme a pokud se Vám to nelíbí tak tam nejezděte.

Pokud Vám dá někdo VIPko tak napíšete ještě oslavný report včetně suprtrupr fotek trance kočiček!:-!

majklhauske napsal(a):
    ——————————————————-
    > tak blehe je celkem v poho.. alespon co jsem ho
    > parkrát zblízka viděl total na kaši…:-D
    >
    > nicméne festáky už nejak nejsou pro mě.. jedine
    > kdyby byl vstup někam do VIP kde by si človek mohl
    > občas sednout..

Na fesťáku si usednes na zem, hodiš něco pod sebe a sedneš si nebo potřebuješ židli či křeslo ? :oD:oD

Sq4Raa
    Člen

+3

tak blehe je celkem v poho.. alespon co jsem ho parkrát zblízka viděl total na kaši…:-D

nicméne festáky už nejak nejsou pro mě.. jedine kdyby byl vstup někam do VIP kde by si človek mohl občas sednout..

andre
    Člen

SHP +2

Pavi
    Člen

SHP +1

Fuck off SoL a Bleha

SHP
    Člen

2 Sickboy: ano, nemám ho rád za jeho PR kecy, za jeho vyjadřování. A vizuálně je ten chlap IMHO naprosto tragickej, ale za to samozřejmě nemůže

Sickboy
    Člen

SHP: :-O Ty toho člověka asi hodně nemáš rád, co? Skoro by se zdálo, že jste spolu něco měli… X[]:´-))

Co proti němu všichni máte? 😐

Gabo
    Člen

mysli urcite techno!

SHP
    Člen

Jestli si deBiLEHA plete hardstyle a hardtechno, tak je ještě většěí idiot, než jsme si všichni mysleli….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.