TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 391. až 404. (celkem z 404)
  • Autor
    SedRicK
    Člen

Já osobně si myslim, že Bleha myslí tou tradicí Schranz ne Hardstyle. Ale pokud bude HS, tak jen dobře. :-!

SHP
    Člen

Po velkém úspěchu tranceového pódia se naše pozornost bude upínat právě tímto směrem, stejně jako k drum’n’bassovému pódiu, které bude jednou tak větší a na jiném místě. Techno pódium představí mnoho aktuálních techno jmen, zůstaneme věrni tradici a tak zde uslyšíte i mnohými tak oblíbený hardstyle.

Pičo, po loňskym: „Jediný český open-air, na kterém uslyšíte trance“, to letos bude „Jediný český open-air, na kterém uslyšíte hardstyle“.

Vyhulenej Bleho spláchni se…..

FDI
    Člen

myslim, ze sol zna svuj termin vzdycky… jde jen o to, na kterej den v mesici ten vikend padne a to si dopocita i maly dite

hoky
    Člen

djdave: jj taky tak navíc možná spíš zvolím creamfields ale taky záleží na lineupu

DjDkD@ve
    Člen

Dokud nebudu znat Line-up, tak si lupen rozhodne nekoupim………..

U nas by se jednalo o povestneho zajice v pytli………..

hoky
    Člen

iamek: tak vyneslo to prachy tak proč tam trance nenacpa znova že.

iamek
    Člen

Zajimave ze Bleha nenavidi trance a v prohlaseni pise ze trance stage bude venovan kvuli uspechu ze summer of love 07 vetsi prostor… Jinac summer 07 byla docela nuda… Clovek kdyby nemel VIP tak tam usne nudou… Jediny kdo me bavil byl nathan fake a allien vs apparat (myslim ze se tak nejak pisou :oD )….

Letos jsem byl na SOL poprvi a docela me to prekvapilo (mile prekvapilo), takze uz vim, kde budu pristi rok slavit narozky 🙂

inferno
    Člen

milan

Kryje, ale jen pro někoho 😀

SHP
    Člen

Fuck Off SOL

milan
    Člen

newman – nj, vidíš..už je ta hrubka pryč. To je tím, že tohle si po sobě hned nečtu a dávám odeslat:´-))

Newman
    Člen

„nekrije se to zatím s žádnou akcí.“

:-!:oD

Je Bleha furt pořadatel? Jestli jo, tak *sorry* fuck off SoL!

hoky
    Člen

no taxem zvědavej na lineup, rozhodnu se až podle toho

milan
    Člen

Summer of love 2008 zná termín a nekryje se to zatím s žádnou akcí. Teda ani se Streetparade, která příští rok bude 9.8.08.
    SOL 08 bude 16.8.2008 a vstupenky se prý začaly prodávat už teď.
    Že by to byl můj první Summer of love? Se přiznám, že jsem ho ještě nestihl navštívit stejně jako Apokalypsu. Pokaždé mi do toho něco vlezlo, tak snad příští rok:´-))

btw podtitul – Close to your heart

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 391. až 404. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.