TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 404)
  • Autor
    Voky
    Člen

To Tracidek: foto s tríčem mám už na Majspejsu, tak se tam můžeš mrknout

To Hanny: no já už ho tam pak bohužel nenašlasm7…nebo možná bohudík….páč by byla ještě větší ostuda…ale až ho uvidim příštěsm5…

To Trancemaniac: příště už rači nic nenos…a nebo se s tím nepřibližujte ke mně…sám si viděl, že saju jak houba….ježiš to je divný spojenísm15

Jo a ještě k tý kokotský reportáži na nově…jako já jsem dneska babině skoro 2 hodiny vysvětlovala, že tam choděj i normální lidi…a nejen ty smažkoidní individua co tam vidělasm17….booože…eště že to neviděl taťka…to bych si zas vyslechla nějakou přednášku o fetu a tak podobněsm17

tracidek
    Člen

královskou korunu tomu,kdo sežene set od Durandasm4

Anonymní uživatel
    Host
    harrycarry
    Člen

to mike: jj, na marca V sem, taky narazil.. a ten set se mi nelíbí… špatnej výkon, tedy pro mne, a to sem se na ten set tak těšil…sm19
    tak uvidíme až se něco objeví no

M.i.k.e
    Člen

já zatim ze setů narazil jen na Marca V,kterýho teď posloucham a zatim nic moc…další sety by se měli objevit…

jinak,pro fajnšmekry [url=http://www.blesk.cz/clanek/97154/kucharova-misto-drog-vitaminy.html]prima článek[/url]

edit : tak už sou konečně i další sety…ale vypadá to,že jich bude jen 5 (burian,dekay,gabriel,jones a marco v)…škoda,že nebude menno a durandsm7

Voky: sm0 nj, Metaxa splnila svuj ukol. Takze priste Metaxu uz brat nebudu, zkusim neco jinyho.
    Moc si nepamatuju co kdo hral, ale asi sem si to uzil, v bahne se dobre parilo sm2

harrycarry
    Člen

SERVAS…neví někdo, zda a kde jsou sety ze summer ke stáhnutí??? sem se vrátil dneska ráno z dovči, takže sem absolutně nic nestih nahrávat, natož se do pardubic dostavit….. dík

Hanny
    Člen

Voky: a ještě mě zajímá, jak to dopadlo s Dekayem :DDDDDD

tracidek
    Člen

[quote Voky]to Tracidek: he he no díky tomudle se mi tam líbilo eště víc, to je pravdasm0....to triko je fakt žůžo...a určitě nebude mít podobný osud jako ostatní festivalový trika ve kterejch spim na koleji...tohodle by byla moc veliká škodasm16[/quote]

no abys v tom ještě spalasm15…..jak vůbec vypadá….já jsem jen viděl,že je oranžové a pak jak už jsi s ním šťastně kroužila nad hlavousm3

tracidek
    Člen

[quote 2Sexy]Za kolik ze se vykupovali ty Sollary ráno ? Byla tam silena fronta, tak jsem 25 Sollaru dal nejaky nejaky slecne vepredu, jestli by mi je nemohla vymenit... Vratila se a dala mi do ruky 300,- a sla pryc. To jsem nejak nepochopil sm2[/quote]

já jak jsem peníze měnil na Solary,tak mi bylo řečeno,že co neutratím tak mi zpět nezmění….tak jsem se pak ráno divil,když jsem viděl tu frontu…..ale bylo to jedno,protože jsem stejně komplet všechny peníze utratilsm15…..jen je zajímavé,že v Red Zone šlo platit i penězma a nikde jinde ne….když nepočítám stánky s jídlem

Voky
    Člen

to Tracidek: he he no díky tomudle se mi tam líbilo eště víc, to je pravdasm0….to triko je fakt žůžo…a určitě nebude mít podobný osud jako ostatní festivalový trika ve kterejch spim na koleji…tohodle by byla moc veliká škodasm16

alexx
    Člen

[quote hellman]alexx: šáhni na playery sm2[/quote]

na to nemám prachy, tak šahám po Traktoru a pokukuju na Ableton sm15

2Sexy
    Člen

Za kolik ze se vykupovali ty Sollary ráno ? Byla tam silena fronta, tak jsem 25 Sollaru dal nejaky nejaky slecne vepredu, jestli by mi je nemohla vymenit… Vratila se a dala mi do ruky 300,- a sla pryc. To jsem nejak nepochopil sm2

tracidek
    Člen

2 Voky: a že máš tričko od Menna a klíčenku od Richarda ses nepochlubilasm3

Voky
    Člen

Tak pro mě to byla naprosto geniální akce…i když si ji teda vybavuju spíš až od druhý polovinysm6…ale Ondro!!! Už se ke mně s Metaxou víckrát nepřibližujsm15

A fakt musim říct, že Menno a Richard byli neskuteční…co ti dva tam vyváděli…wooow. S nima to byl fakt luxusní závěr festusm16

No a počasí mi bylo celkem jedno…letos jsem zmokla na každym festu, tak už sem si zvykla…a to že jsem pak vypadala jak prase? No…stane se

Takže jen dodám…ať žije SOL a UM Stage!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.