TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 404)
  • Autor
    TIGI
    Člen

Tak i ja se pridam k tradicnimu hodnoceni.
    Na UM stage jsem dorazil az na Joshe Gabriela kterej teda hral dosti nudne.
    Po nem nastoupil muj nejvetsi favorit vecera

Marco V: Zahral svuj typicky sound ale misty mi to prislo dost do techna. Kazdopadne me presvedcil ze je pro me porad cislo 1. 9/10

Blank: Musel jsem v jeho setu si odskocit do auta ale i tu chvilku co jsem ho slysel to byl narez 🙂 9/10

Menno de Jong: Podle me hvezda vecera. Platinum me totalne rozebralo na kousky a kdyz jeste zahral universal nation tak jsem byl v koncich. 10/10

Rush: Sry Hustej ale tenhle pan byl fakt po ranu nejvhodnejsi 🙂 Sice se v tom jeho hardtechu nebo co to hraje nevyznam ale ta chvilka co jsem tam tancoval stala za to 🙂 Jak rikam. Zatloukani hrebiku rulez 🙂

Richard Durand: Zahral presne to co jsem od nej cekal. Nejvetsi mazec byl kdyz na konci kdyz mixoval submerge a do toho fall v jeho remixu. 9/10

Jinak samozrejme zdravim vsechny ktere jsem tam potkal a posadce meho vozu dekuji za spolecnost. Skoda ze se tolik nepovedlo to pocasi ale snad to pristi rok bude lepsi. Jinak jak napsal Paya: UM stage opravdu zesmesnila zbytek festivalu 🙂 Mysleno v dobrem samozrejme.

P.S: Specialni podekovani Payovi za luxusni podpis Marca

Anonymní uživatel
    Host

Ja ho mam docela naposlouchanyho z cd, tesil jsem se na nej a tusil jsem ze to bude husty.
    Ale ze to bude HUSTY AZ TAK MOC ????

Proste mazec.

milan
    Člen

Tak Summer of love letos ve ztrátě… viz http://kultura.idnes.cz/summer-of-love-se-topil-v-rozmacenem-zavodisti-navstevnost-klesla-1d6-/festivaly.asp?c=A080817_124112_festivaly_jaz

Kdesi jsem četl v nějakém rozhovoru, že pokud to tak bude, tak by se příští ročník nemusel uskutečnit, ale konalo by se to ob rok…už nevím kde to bylo, jestli poslouchej.net, ale někde to zaznělo, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

alexx: šáhni na playery sm2

souca
    Člen

Tak nakonec parádní akcesm3 celou dobu jsem strávil na UM stagi a můžu říct, že takhle kvalitní zvuk jsem na fesťáku ještě neslyšelsm5 K djs: Burian celkem ušel, Dekay a Gabriel mě příliš nebavili, s nástupem Marca V pro mě de facto akce začalasm3 valil svůl klasický sound, který já můžu, a tak jsem se na něj dostatečně vyřádilsm11 Jones zahrál taky skvěle,ačkoliv jsem čekal více starších klasik. Menno de Jong se pro mne stal hvězdou večera. Předvedl naprosto luxusní set, který neměl hluché místo a na konci by se pro lidi snad rozkrájel. Fakt frajer. Díky němu absolutně nelituji, že jsem i přes nepřízeň počasí na Summer vyrazil, spíše naopak. Ze setu Richarda Duranda jsem bohužel stihl pouze první polovinu, ale i tak to byl masakr. Když čtu místní ohlasy a jeho tracklist, tak mě strašně mrzí,že jsem nevydržel do koncesm7 Snad se ho v brzké době opět dočkáme. Co mě štve asi nejvíc je,že jsem v celém areálu zaregistroval pouze 2 místa, kde se prodávalo pivo, z nichž jedno bylo od UM stage brutálně daleko a ke druhému vedla místo cesty bažina, a tak jsem musel kalit semtex+vodka, což bylo finančně poněkud náročnějšísm3 Závěrem zdravím všechny, co jsem během večera i rána potkal a doufám,že se brzy zase sejdeme na podobně vydařené akci, jako pro mne Summer bylsm3

alexx
    Člen

[quote mike_h]Traktor?sm15sm15[/quote]

nevím, čemu se čemu … Traktor s midi kontrolerem je úžasná věc sm0

Dolikus1
    Člen

[quote Amoondre]Wau uz dva se nasli, kteri zhodnotili jak hral Jones, jen skoda, ze tam ani nebyl :D[/quote]

sm15 Ty jsi ještě hodně mimo,co? A Tvůj příspěek na rave.cz o tom,že na UM bylo mrtvo jasně dokumentuje,že si možná tuhle stage ani nenavštívilsm4

Sickboy
    Člen

No, oni (v tomto případě Jaspa) hrajou z Traktoru a nějak moc se tim netají… sm17

M.i.k.e
    Člen

a teď sem se navíc dočet v Blesku,že největší ozdobou SOL byla bez pochyby Taťána Kuchařová,která se tam vydala trsat s tim svym pitomcem…a taky že tam vystoupili Stereo Mc´s,berlílnská M.A.N.D.Y. a Apparata…

Anonymní uživatel
    Host

no, nebyl tam Piet Blank, ale Jaspa, jinak ale ok:)

mike_h
    Člen

Traktor?sm15sm15

M.i.k.e
    Člen

taky doufám,že to někdo nahrával…sice sem nebyl,ale líbily se mi sety jak od Dekaye,tak od Gabriela…jinak opět reportáž na Nově rulez…tam už chybělo,aby zdůraznili,že tam byli všichni zfetovaný…a hlavně,že místní doufaj,že už se to příští rok bude konat jinde…hehe…

woody
    Člen

[quote Amoondre]Wau uz dva se nasli, kteri zhodnotili jak hral Jones, jen skoda, ze tam ani nebyl :D[/quote]

.. z fotek je patrne ze to Jaspa Jones je sm15

[url=http://techno.cz/gallery2/d/149421-3/6P2Q9526.jpg]jaspa jones[/url]

tracidek
    Člen

aha,a kdo je teda tohle??? [url=http://www.discogs.com/artist/Jaspa+Jones]www.discogs.com[/url]….já jsem fanouškem Blank & Jones už od jejich začátku a tak asi vím kdo je Piet a kdo Jaspa!!!!!sm3

niki
    Člen

Nejaka ta fotka z moji rajceci zahradky http://wire.rajce.idnes.cz/Summer_Of_Love_2008/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.