Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Summer of love 2008 zná termín
- Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17. 8. 2008 v 17:40 #95909
Binary
ČlenOd Dekaye trance asi nečekal nikdo, ale nějakej rozumnej progressive zahrát mohl. Na Transmission byl jeho výkon o několik tříd lepší. Ale fakt je, že i jeho současná produkce už dávno není co bývala v roce 2005-06, takže žádný překvapení.
17. 8. 2008 v 17:13 #95906DjDkD@ve
Člento mun:
Ja netvrdim, ze hraji spatne, ale me osobne styl music co prezentuji nezaujal…….. Prosim neprekrucuj slova, ktera ani nebyla napsana sm15
to majklhauske:
Nehral, ja jen poukazoval na fakt, ze si ho nekteri lide tady zcela evidentne spojuji s trancikem diky tomu, ze byl ucasten na jedne z prvnich TM.
17. 8. 2008 v 16:39 #95901majklhauske
Členmun.. to je normálka že si tady lidi myslej že se kolem nich točí svět.. 🙂
17. 8. 2008 v 16:35 #95899mun
Člen2 Dave: Že nehrajou trance přeci neznamená, že musej hrát špatně.
2 2 Sexy: „…Ostatni stage komentovat nebudu, fakt hruza co se tam hralo. Nema to zadnej rytmus, melodii, hlavu a patu…“ No všechno snad nemusí mít melodii a že to nemá žádnej rytmus to snad nemůžeš myslet vážně. Hlavu ani patu mi spíš nedává tvůj komentář.
17. 8. 2008 v 16:06 #958962Sexy
ČlenTak, „nejlepsi trancový zazitek leta“ mame uspesne za sebou :D. Mam z toho hooodne rozporuplny dojmy..
Do Pardubic jsme dorazili vlakem asi v pul desaty, totalne jsme netusili jak se na zavodiste dostat, tak jsme se zeptali mistnich, ti nam ochotne poradili (díky!). Cekal jsem teda vic vyresenou dopravu, a ne ze tam pojede jeden bus a navic jsme chytli jeden z poslednich, prijet do Pardubic o pulnoci, tak jedine taxík.
Po prijezdu na misto jsme cumeli, jaka masa lidi prijela :). Necekali jsme to za takovyho pocasi, nastesti jsem se teple oblekl a celou noc mi ani jednou nebyla zima :).
Ostatni stage komentovat nebudu, fakt hruza co se tam hralo. Nema to zadnej rytmus, melodii, hlavu a patu. Monotonni buseni.
A jak dopadla v mych ocich UM stage, kvuli ktere jsem prijel?
Dekay – nuda (this is trance?), Gabriel – nuda (this is trance?), Marco V – nuda az na 2 tracky(Lost Connection a nejaky ID s zenskym vokalem).
Pak prisli BlankJones a ti aspon za neco stali.. Riff, This is That, Perfect Silence, Nightfly… I tak je to ale v porovnani s ostatnimi akcemi nic vic nez prumernej set.
A konecne.. Menno de Jong: Co dodat, špička nejvetsi. Tenhle kluk hraje presne ten styl, co ja mam rad! Kazdej druhej track classic sound a az na 10minutovou nudou pasaz jsem celou dobu skakal a rval jak smyslu zbavenej :D. Sice pro me vetsinou samy ID uplifty, ale me to silene bavilo :). Co jsem poznal tak napr. Sprit, Quicksand od Bissena, Endless Ocean Wave (skoda, ze uprostred tracku vypadl zvuk :/ ale za to Menno nemohl), Dont Give Up a pak taky rozsekavaci zalezitost Platinum :). Luxus, neni nekde ten set ke stazeni? 9/10!Musim rict, ze kdyby na akci akci nevystoupil Menno, tak je to pro me nejhorsi akce v zivote. Totalne se muj vkus neslucoval s hranou hudbou. Priste uz nepojedu…
Bahno bylo, ale nebylo to zas tak strasny, ovsem boty to odnesly docela dost.17. 8. 2008 v 14:46 #95892beyond infinity
ČlenTak už jsem konečně doma sm0. Akce dobrá, za celý večer jsem ochutnal všechny možné hudebmí styly, déšt skoro nebyl, na zimu jsem byl dobře vybaven. Akorát to bahno no, ale s tím se toho moc dělat nedá…
Na UM stagi mě tentokrát nikdo zvlášť nezaujal, ale je pravda že Dekaye a Gabriela jsem neslyšel vůbec. Pěkné sety předvedli Renato Cohen a nesmrtelný Loutka… sm317. 8. 2008 v 14:37 #95891Partygirl
Členjeste,ze sem tu udalost vynechala a nezkazila si zazitek z lonskyho SOL sm15
17. 8. 2008 v 14:36 #95890M1chl
ČlenTrancová událost roku…klamání spotřebitele řekl bych, i když přiznávám, že spotřebitel nebyl zřejmě moc znalý toho co mu bude naservírováno…
17. 8. 2008 v 14:26 #95889majklhauske
Člendave: dekay hrál někdy trance kdy ?? hraje porad ten samej sound..
17. 8. 2008 v 14:06 #95888DjDkD@ve
ČlenKoukam, ze jsem udelal dobre, ze jsem si na toto datum naplanoval grilovacku s kamosi, prasatko bylo super, pocasi se odpoledne taky vycasilo, skoda jen, ze se setmelo tak rychle sm15
No a hlavne jsem udelal dobre, ze jsem si nezkazil sezonu zadnym ceskym „festakem“ sm15
Jinak nevim co jste cekali od Buriana, Dekaye, Gabriela a Marca V, kdyz uz davno tito panove trance nehraji (az na par vyjimek v setu kdyz si spletou desky sm15 )
17. 8. 2008 v 13:52 #95886dardic
ČlenZávidím lidem co měli GUMAKYsm15….já mám boty pěkně na vyhození…ale snad to nějak jeste zachránímsm13
Každopádně se mi splnil jedem z mých snů….RICHARD DURAND……něco tak neuvěřitelného sem fakt nezažil.sm13
Ze začátku se mi libily BonTrip…..ti to pěkně rozjeli…:)…..Burian….no klasika!!…pak sem se šel podivat na Moguai do Red Zone…ten byl taky luxusní……Marco V….libilo se mi to…..bylo to super…:)…..Jaspa to ze začatku drsně rozjel….pak se šel kouknout na chvílí na Felixe Kroechera s Ericem Sneem….ti si to taky luxusně dávalism13…….no a potom Menno….ten byl celkem fajn….ale nejlepší RICHARD DURAND při východu sluncesm1317. 8. 2008 v 13:51 #95885Anonymní uživatel
HostTak mě se nejvíc ze všeho líbyl zvuk u UM stage. Co se týče DJs, Dekay,Marco V hrůza. Jen Jones to zachránil, ale byla taková kosa a jelikož jsem neměl holinky ani žaludek na ty toitoiky tak jsem se vypařil. Myslím, že to vysušení a ten štěrk tam nebyl znát tak, jak to prohlašoval pořadatel. Na druhou stranu je prdel vidět týpka v bílejch hadrech se válet v blátě.
Ocenil bych možnost stažení setů od Jonase, Jonga a Duranda…
Příští rok už na to asi peču, před měsícem jsem zůstal trčet v Břeclavi na nádru se stupenkou za litra v kapse a summer…..žádnej zázrak.17. 8. 2008 v 13:29 #95883Binary
ČlenJá to zabalil už kolem půlnoci… Burian s Dekayem to zazdili natolik, že už jsem zmrzlej a zmoklej neměl náladu čekat do rána na Menna… takže docela provar tahle akce, ale hlavně za to mohlo počasí, kdyby bylo hezky, tak bych snad i zapařil na ty Dekayovy housový zpívánky…
Jinak mě mrzí, že spoustu lidí odtud jsem ani neviděl, ale fakt se mi nechtělo v tom bahně to tam celý procházet.. Tak snad někdy příště někde jinde…17. 8. 2008 v 13:23 #95882M1chl
ČlenNo….takže abych se podělil a vetřel sem své dojmy. Můj první open-air a pokud takhle budou vypadat v čr další tak i poslední. Dle mýho organizátoři moc nezvládli úpravu ploch, hlavně teda u UM stage. Ovšem to mě až tak nemrzelo, sem přece z vidlákova, tak na nějaký chození po poli sem zvyklej….no ale co se to tam hrálo za sračky? Jestli je tohle další vývojový stádium trancu, tak držim palce Shahovi a Arminovi, ať radši prosaděj pop-trance, než tohle. Kromě Menna fakt špatný, za to Menno mě vážně mile překvapil a jeho set až na výpadek super. Navíc po výpadku mi zarál věc, kterou bych na akci vážně nečekal, už jenom díky tomu, že je dost stará a možná trochu pop – Chicane feat Bryan Adams – Don’t give up…jinak ostatní umělci mě vážně nudili, až na pár tracků vod Blank & Jones (proti T3 vo hodně horší), to bylo nic moc. Nevim jestli sem sám, ale u dosti tracků mi připadalo jako kdyby byl podklad z Funkagenda – What the Fuck, ale to je nejspíš jenom použitím stejnějch perkusí. Nevim teda, za litr fakt bomba…no tak aspoň sem se projel po dlouhý době ve vlaku….
17. 8. 2008 v 13:02 #95876Partygirl
Člentak nevim vydrzela sem to poslouhchat do 11ti pak sem usinala tak sem se radsi sbalila a vypadla se bavit.. ani pak to prej nestalo za nic co sem slysela takze nelituju absolutne niceho sm15
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.