TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 404)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

Newman : mě se zrovna dneska líbil jak Dekay,tak se mi líbí i teď Gabriel…podobná hudba mi vůbec nevadí a určitě bych na ni zapařil…ale těm lidem tam nezávidim.Teď sem omylem vylez ven a je tam zima jak v ruskym filmu…brrr…

a protože se na to normálně tančí.. zkusím nekde vytáhnout to video cojsme delal tehdá v madarsku .. plnej klub a všichni svete div se tancí.. normálně v poho klidku tančí …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

newman: tak já to nemyslel až zas tak obecně, že se na ni netančí, tančit se dá na vše, co má rytmus (a mnohdy ani to neni podmínka :D).. a na akcích se to hraje, protože to lidi chtějí slyšet live

Newman
    Člen

M.i.k.e.: ale vůbec ne, jen jsem chtěl znát názor lidí, kteří tohle poslouchají sm6

hellman: tak proč se taková hudba na akcích hraje, když se na ni netančí? jsem asi lama, ale fakt se na to musím zeptat sm15

voe si poslechnite minimal..sm15 tohle je proti tomu šupec navíc dekay JINAK NEHRAJE )BYL UŽ TU NEKOLIKRÁT TAK NEVÍM CO SE DIVÍTE) TAK KDYŽ SE VÁM TO NELIBÍ CO HO POSLOUCHÁTE ???

newman: schranz se určo uraje opodál.. sm15 jinak ybs koukla jak je v madarsku an to co hrál dekay nebo tedka gabriel narváno na parketu.. holt jiný kraj…. nekde pod 150 proste nejdou sm15

me osobně se teda kupodivu libí i ten gabriel i když jeho jsme niajk nikdy nemusel dneska gut..:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no na to se netančí 🙂 špatný to neni, akorát je mi líto těch lidí, co se potřebujou v takový zimě zahřát pohybem

M.i.k.e
    Člen

Newman : mě ne…a i bych si na to dokázal představit pařit…a jen pro zajímavost,ty si snad od lidí jako Dekay,nebo teď Gabriel čekal něco jinýho?ja ani ne…

Euphon1c
    Člen

panove ja uz to nemuzu dal poslouchat , je to fakt des

Newman
    Člen

Neupliftářů se zeptám: na tohle se fakt dá naživo tančit? Zatím mám pocit, že bych si tam musel snad ustlat na té dostihové dráze, strašně mě to uspává, vás ne?

Natix
    Účastník

No já žádný uplftář nejsem, prog, electro i minimal mám rád, ale to, co tu hraje poslední hodinu není možný! sm17 To tam chtějí ty lidi uspat?!

M.i.k.e
    Člen

mě se Dekay taky hodně líbil,ale určitě bych si podobnej set vyslechnul radši v klubu…upliftáři asi nadšený nebudou,ale zase na druhou stranu všichni by měli vědět jak Dekay hraje…koneckonců,jak tak koukám na ten line-up,tak se celej večer (možná s vyjímkou Menna) ponese v podobnym duchu…

dekay je naprosto boží.. chtel jsem tam jet jenom kvůli němu jako už nekolikrát do madarska nebo i jednou na slovensko nekutečný ten neumí zahrát špatně.. 🙂 ale je pravda že litající upliftikáři asi nadšeni nejsou sm14

M.i.k.e
    Člen

todle je fajn music,ale spíš tak do klubu…kam se koneckonců Dekay hodí spíš než na velký akce…

Newman
    Člen

Zatím nuda, pustil jsem si radši Tyase sm0

Roman
    Člen

Partygirl: u reportu na techno.cz je line-up tenhle

UNITED MUSIC DJ STAGE 02:
    17.00 MARTIN GREDNER
    18.30 BON TRIP
    20.30 MIICHAEL BURIAN
    22.00 MATTHEW DEKAY
    23.30 JOSH GABRIEL
    01.00 MARCO V
    02.30 BLANK & JONES
    04.30 MENNO DE JONG
    06.00 RICHARD DURAND
    07.30 MICHAEL C
    09.00 THE END

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.