Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 183)
[b][BoRo[/b]je fajn,že The Advent opět vydává po několika leté přestávce,teď se z něho stal opravdu pan producent, i když on už byl když vydával na gigolorecords,ale vypracoval se sm5
Tak to byl styl CLR labelu,ktery prezentovali djs na SOL. Tzn.vetsi duraz na zvukove hratky. Jinak to classic techno se stale vydava,nova jmena jsou,jen je nesledujete(ja taky moc ne). Proste se prihodilo, ze na SOL se hralo pomalu. Ja taky mam rad duraznejsi techno nebo ve stylu Adventa s Industrialyzerem. Co jsem navstivil za akce-vsude se hralo svizne.
Možná už někdo postřeh, že na plánku, který jsme dostávali u vstupu, je pozvánka na Silvestra, kde jako hlavní hvězda vystoupí Richard Durand. Opět se to bude konat v Hradeckym Festival Parku…Moc se ale neradujte, páč jako další hvězdy vystoupí Divokej Bill, Indy & Wich, PSH,…….sm13 Chudák Ríša….
Ale ještě tu jsou Space Djz….
+1 boro a skvara … Sety byly luxusni … Dlouho jsem si neproparil takhle boty 🙂 … Jak rika boro : T technu clovek musi projit vyvojem … Snad uslysim jeste more tehle setu 🙂 …
[quote Stoupa]2 minuty killnutej beat a siréna... to je opravdu zlo sm15 Já teda nevim, ale na tohle snad nevysmaženej člověk může akorát tak usnout...[/quote]
uplne souhlas Stoupo… ja uz tam pak usinal.. a kdyz neusinal, tak jsem sel radsi od tama pryc.. to se neda ani poslouchat, natoz na to parit sm15