TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer Of Love 2009

• Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 183)
  • Autor
    BoRo
    Člen

“ i když on už byl když“ Jsem tuto frazi studoval par minutsm15
    Ano, je to tak

*_Marek_*
    Člen

[b][BoRo[/b]je fajn,že The Advent opět vydává po několika leté přestávce,teď se z něho stal opravdu pan producent, i když on už byl když vydával na gigolorecords,ale vypracoval se sm5

Smiky
    Člen
    BoRo
    Člen

Tak to byl styl CLR labelu,ktery prezentovali djs na SOL. Tzn.vetsi duraz na zvukove hratky. Jinak to classic techno se stale vydava,nova jmena jsou,jen je nesledujete(ja taky moc ne). Proste se prihodilo, ze na SOL se hralo pomalu. Ja taky mam rad duraznejsi techno nebo ve stylu Adventa s Industrialyzerem. Co jsem navstivil za akce-vsude se hralo svizne.

Sunrise
    Člen

Možná už někdo postřeh, že na plánku, který jsme dostávali u vstupu, je pozvánka na Silvestra, kde jako hlavní hvězda vystoupí Richard Durand. Opět se to bude konat v Hradeckym Festival Parku…Moc se ale neradujte, páč jako další hvězdy vystoupí Divokej Bill, Indy & Wich, PSH,…….sm13 Chudák Ríša….
    Ale ještě tu jsou Space Djz….

Nulda
    Účastník

DjDkD@ve +1

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja nevim, ja jsem kdysi davno (kolem prelomu tisicileti) techno poslouchal, to dnesni je oproti tomu mnohem nudnejsi, utahanejsi…….

Posledni vyvoj smeruje dost okate k minimalu a vubec bych se nedivil, kdyby se za par let techno a minimal sloucili v jeden styl……

iamek
    Člen

+1 boro a skvara … Sety byly luxusni … Dlouho jsem si neproparil takhle boty 🙂 … Jak rika boro : T technu clovek musi projit vyvojem … Snad uslysim jeste more tehle setu 🙂 …

BoRo
    Člen

Ano, k technu clovek musi projit vyvojem. Hned prejit na techno neni dobry. neoceni

D4ve
    Člen

nevite jestli se to nahravalo? kdyby nekdo vedel o necem, hodte linka na nejaky set.. prevazne trance, main a schranz stage.. thx

Sq4Raa
    Člen

Techno není o tom, že uslyšíte sampl a hned se vám to líbí. I proto ho mám stále radši.

D4ve
    Člen

[quote Stoupa]2 minuty killnutej beat a siréna... to je opravdu zlo sm15 Já teda nevim, ale na tohle snad nevysmaženej člověk může akorát tak usnout...[/quote]

uplne souhlas Stoupo… ja uz tam pak usinal.. a kdyz neusinal, tak jsem sel radsi od tama pryc.. to se neda ani poslouchat, natoz na to parit sm15

Stoupa
    Účastník

2 minuty killnutej beat a siréna… to je opravdu zlo sm15 Já teda nevim, ale na tohle snad nevysmaženej člověk může akorát tak usnout…

D4ve
    Člen

[quote Starf]zlo tyhle jeho najezdy

[/quote]

vzdyt to je uplna nuda.. zadnej odvaz, zadna energie.. proste shit.. sm15

Starf
    Člen

zlo tyhle jeho najezdy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 183)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.