TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer Of Love 2009

• Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 183)
  • Autor
    lachty
    Člen

Akce výborná,Marcela Woodse sem slyšel jen hodinku,tady bych chtěl udělat výtku,jelikož na stránkách bylo,že bude až od 23:00,tak sme se zdrželi v jedné vinárně a poté se přesunuli na festival.Když sme dorazili na místo,tak sme nejdřív(složitě)museli najít trance stage a to už Marcel nějaký čas hrál.Richard Durand mě velice nadchnul,skvěle komunikuje s lidma,perfektně si hraje s mixákem,fanoušci mu nejsou lhostejní,jako jinejm djs.Navíc mi podepsal jeho album Always the sun,takže o to větší radost!Blank&Jones ze začátku dobrý,pak nic moc,tak sme odešli hledat něco k jídlu,páč hlad byl neskutečnej!Sean tyas mě docela bavil,ale mohlo to být i lepší.Jinak zdravím celou bandu,co jela se mnou vlakem a ty známý,co sem tam potkal.Jmenovat nebudu,oáč bych nerad na někoho zapoměl

GiGiDAGia
    Člen

Zdravím všechny známé i neznámé (lidi byli hodně v poho a všude;). Akce neskutečná ! Slabý (a papírově ohraný) lineup, trance v hangáru, Sean Tyas, obce co nemají rády TECHNO a flákající se mládež obzvlášť ! No dál určitě fronta na pivo, úplně nahý (opět) Sean Tyas ve 4 ráno, úpadek lidí po odchodu Laydee Jane, stojící lidi při CLR show… No to je asi tak všechno 😀 Michael C hrál výborně (Symfo to jistí, zvlášť když na něj paří celý hangár = 15 lidí 🙁 ) No pro mě první vystoupení Woodse – opravdu jsem se bál, ale to jak hrál, to co dělal, fakt borec, nezklamal. Richard Durand – to co jsem chtěl jsem dostal 😀 – Ano, Chasing Cars ! Pak to šlo dolů, ale energie bylo pořád hodně, takže skákání na prázdnou hudbu v podobě Tyase bylo opravdu fajn ! (Zde musím zmínit svého známého Radka ! Neskutečně mě ten chlapec překvapil, děkuji moc !). No a pak, ale i během celé akce motání se na hlavní stagi a v ostatních hangárech a na toitoikách, prostě paráda. Pořád se nemůžu vzpamatovat z těch 4 notebooků ráno 😀 No, ale akce by to byla dobrá, 700 korun + 200 vlak … hm, ale to bych nesměl chtít jít na BonTrip ! To bylo něco co absolutně posunulo tu akci jinam, hodně vysoko. Tripmainovi patří díky za Sweet Disposition a všem těm lidem pak za to koukání na jejich hraní si s míčem (mně to moc nejde) 😀 Nedá se to popsat, ale být tam bylo příjemné.

Speciálně zdravím Daniela, Ájinku, Radka, stykpohlavsona, drogově závislého Sickboye (sorry, že nic nemám :-D) a Ligi 😀 😀 a zbytek ! 🙂 Příští rok SoL nebude, tak snad bude aspoň fajnový HipHopKemp!, to mají i důchodci rádi.

EDIT: Moje sebedůvěra je na bodu mrazu, díky Hanny, prý je Richard hezčí 🙁

[i]Omluvte nějaké chybky, zbytečný komentář akci a moji energii díky nealku 😀 (na druhou stranu, ta cola není dobrá na zuby!)[/i]

Emilly
    Člen

A to já si zase nestěžuju. Já byla spokojená……

Raduška
    Člen

Sickboy, kdybys mi řekl, že ti je zima, půjčím ti svůj pivní svetr! Sice smrděl, ale hřál hezky!

Jo, a zařiď si Facebook, jsou tam fotky!

Sickboy
    Člen

Bylo dobře. sm3 Předně děkuju bandě a hlavně ségrám za perfektní víkend a servis.

Marcel Woods nebyl špatnej, ale na druhou stranu bůhvíco to taky nebylo. Na začátek ok.
    Richard Durand byl nudnej a pomalej. Fakt, že si s tim pěkně hrál, to nezachrání.
    Potom parádní zpestření na schranzu v podobě Vipera XXL, kterej byl sakra přísnej.
    Na Blank & Jones jsem byl snad čvrt hodiny a byla to tragédie. Na trancu se zkrátka sešla blbá lajna.
    Sean Tyas mě zklamal, umí zahrát rozhodně líp. I když tady to jde trochu navrub špatnýmu zvuku a mojí pitomý náladě. Nicméně jsem rád za ověření toho, že Tingle je výbornej track. sm3
    Marwin hrál super hardtechno, který mě bavilo a výborně se na něj pařilo. Jak psal Hellman, Rythm Is Dancer neměl chybu!
    No a nejbáječnější završení na Plugplay Zone v podobě Bona Finixe, Tripmaina, Lazyho a Docktora. Skvělá muzika, atmoška, sluníčko, volejbálek, Absolutka, plyšový cosi… Geniální!

I když to možná podle mýho příspěvku nevypadá, celkově to byla výborná kalba!

Jo a ještě něco… Jestli to, co se hrálo na mainstaige mělo bejt techno, tak je to ještě víc v řiti než současnej trance. sm17

EDIT: A nejhorší byla ta turistika v noci. V hangárech děsný vedro, venku smrtící kosa.

Petros99
    Člen

Summer of Love mazeeeec!! Jsem rád, že jsme vyrazili………….sice je pravda, že organizace trochu na 2 věci, ale to určo mě jen tak nerozhodí.
    I když na druhou stranu, taky by asi Blehu zabilo na každou stage pověsit nějakou tu ceduli, o jakou stage se jedná, sice u vstupu byl možný plánek s areálem festivalu, ale kdo se v něm měl vyznatsm8, hlavně že měli popsané nebo očíslované stánky s občersvením, fakt to je asi důležitýsm15, a taky příště víííc párků v rohlíku tam mít k dispozici a nee tam přijít ve 3 ke stánku, že už je nemaj a lízátek a žvejkaček se fakt člověk nenají, obzvlášť když má docela hlad……
    Co se DJs týče:
    Sean Tyas – slyšel jsem poprvý a bohatě mi to stačilo, kombinace takovýho řekněme progressive nebo „energy“ upliftu mě fakt neba,nudaaaasm12…..nehrál sice špatně, ale nějak mě to neoslovilo, navíc ve 4 ráno jsem byl dooost utahanej…..
    Blank and Jones – slyšel jsem je krátce, jen co si pamatuju The Nightfly nebo Miracle Cure v Martin Roth rmx – výborný tracky, zbytek nehodnotím –
    dali jsme si pauzu na jídlo….
    Marcel Woods – výborný tracky, super set, spousta jeho produkce, není co jiného dodat….prostě páradní rozjezdsm4
    no a RICHARD DURAND?!……………naprostej luxuuuus nejlepší, celý 2 hodky set našláplej to nejlepší muzikou, sice občas i nějakou komercí, ale
    pořád to šlapalo, slyšel jsem ho už potřetí a zatím ani jednou mě nezklamal………….prostě tracky typu: Predator vs. Cha cha, Into something, Always the sun, Papillion na začátek setu – na to se fakt nedá nepařitsm18……………takže fakt pro mě DJ no. 1, už ted se těším, jak si ho dáme znovu a to 9.10 v Sasazusm5
    Jinak též zdravím celou partu lidí a známých, kteří dorazili i tu naší pražskou bandu, s kterou jsem vyrazilsm0

nexus666
    Člen

Beyer s Liebengem a celkově main stage super.. Trance stage hrůza děs.. ostatní jsem vždycky jen tak prolítnul tak nevím.. na to že jsem SOL tento rok chtěl bojkotovat tak jsem se docela slušně bavil..

D4ve
    Člen

2 Flash: mi se Blankaci nahodou libili, na to ze kazdej rikal kdyz byli na Pulzaru a jak zahrali atd a tak celkove ze hrajou v posledni dobe strasne, tak se mi to zas nezdalo az tak strasne :o)

Flash2001
    Účastník

Moje dojmy jsou rozporuplné, zažil jsem rozhodně lepší fesťáky.

První, co mě zarazilo, byla absence značení ve směru k areálu (nebo jsem si aspoň žádného nevšiml), ale nakonec jsem to našel i tak. Po příchodu do areálu jsem pak zjistil, že psytrance stage (kam jsem se chtěl taky zastavit) musela být zrušena. K tomu připočítám zmatky ohledně lineupu na trance stagi (už bylo řečeno), ten mi navíc přišel nelogicky poskládaný (co je to proboha za nápad dávat Woodse už od deseti?). V hangáru vedro, ale naštěstí se tam dalo hnout, nebylo úplně narváno. Vepředu jsem byl ale stejně vpodstatě jen na Woodse, pak jsem byl buď vzadu, nebo venku na vzduchu. Tradičním negativem jsou drogový dealeři (např. týpek, co nám nabízel perník, když jsme kecali venku, fakt zastřelitsm13), ale to si holt člověk musí radši odmyslet, stejně jako další věci okolo.
    Co se mi naopak líbilo, tak byl docela i dostatek jídla (ten žrádlohangár byl fakt super), voda za 25 mi přišla taky docela slušná cena, i díky tomu jsem utratil fakt málo. Super na odreagování pak byly ty Wii konzole, s DkDavem jsme si byli zahrát pinčessm3

Výkony DJs (co jsem slyšel aspoň trochu):
    LayDee Jane – slyšel jsem jen konec, ale nebylo to zlé
    Marcel Woods – opravdu nechápu, proč hrál tak brzo. Každopádně pro mě set večera, vůbec jsem se nenudil, vyzdvihl bych rozhodně Zombie Nation, při kterém řval celý hangár, Inside Me nebo Advanced
    Richard Durand – nehrál špatně, ale slyšel jsem ho zahrát už líp. Nicméně DJské kvality má velké a potěšil mě třeba mým oblíbeným Into Something
    Blank&Jones – opravdu nevím, co se s nima stalo, vůbec se mi to nelíbilo, tak jsem se šel radši najíst
    Sean Tyas – slyšel jsem jen začátek, který nebyl špatný, ale dost silně se začala projevovat únava, tak jsem pak kolem půl páté odešel kompletně pryč

Závěrem chci pozdravit všechny známé tváře, které jsem potkal. Nebudu nikoho jmenovat, abych náhodou na někoho nezapomněl.

milan
    Člen

Kousek z článku na deníku:
    „Nová vize se začala rodit hned s ranním rozbřeskem. „Nonstop festival už asi nebude. Chceme se tím vyhnout těmto problémům. I když někteří lidé si budou stěžovat na všechno,“ doplnil Bleha.

Od příštího roku by mohl časový harmonogram vypadat tak, že se začne už kolem poledne a hlavní scéna skončí ve dvě hodiny ráno. Opět do chodu bude uvedena v šest hodin.

Mezeru by vyplnila menší pódia v hangárech, u nichž problém s hlukem nehrozí. “

Že by konec SoL?To už není festival, kdy budou scény jen v hangárech. To bude hangár partysm0..Festival má být venku, od toho to je festival přece ne?!

kreeki
    Člen

Z mého úhlu pohledu to zhodnotím dvěma slovy – ZASRANÁ MONONUKLEÓZA!!!

sm15

Dolikus1
    Člen

Tak já děkuju všem víše zmíněnejm co psal Hellman plus dalším moře známejch,co tam bylo..
    Prakticky celou noc,kromě začátku a občasnýho vydýchání sem prokalil na trance stagi a u mě spokojenost. Woods s Durandem paráda!! B&J sem moc neslyšel,vlastně jen California Sunset a nakonci D.F.F. kdy sme se chystali na Tyase.Kterej sice nezklamal,ale na Mindu to bylo rozhodne lepší. Celkově SOL dobrej, hlavně díky parádní partě lidí a celýho víkendu s nima. Co se týče hangáru, tak se přiklánim k tomu, že rozhodně radši ven…nevim no, byl sem na festáku a venku sem toho moc nepobyl:)
    Ještě bych se zastavil u hlavní stage…po těch masíráckejch promo řečí a všemu okolo…techno techno techno…sem byl celkem zvědavej,co se z toho vyklube..ale nevim no…at sem přišel kdykoliv,tak se hrálo pořád stejně, jak už psal Tigi…troufnu si říct,že Na Woodsovi a Durandovi to šlapalo o třídu vejš:) Řikám jen svuj laickej pohled…jestli tohle je budoucnost techna a to, co se za techno ted považuje tak aspon vim, že já to nikdy poslouchat nebudu.

Raduška
    Člen

Ty vole, to je ale dlouhej příspěvek. Hellman mi ho určitě smaže :o)))))

Raduška
    Člen

Chcete vědět jak se tam líbilo mě?

Mejdááááááán, vole!

Jelikož jsem jela především zakalit s kámošema, zatrsat a provětrat šatník, tak jsem mega spokojená! :o)

Jak kritizoval Stoupa nedostatek pití na barech, tak musím říct, že já problém neměla. Jen teda před desátou ráno došel pomerančovej džus a tak nám vodku dolévali Mirindou. (Což je od teď můj oblíbený drink.)

Chválím cisterny s vodou (ač je to prý povinnost na akci s větším počtem lidí) a stánky s jídlem, kterých bylo určitě dostatek (slečna Sylvie Špryňarová z Deníku buď na akci nebyla, nebo nevim).

Stage v hangárech mi nevadily, protože rozhodně nebyly přeplněné. (Když to porovnám s mega-strašlivě-velkejma akcema typu Transka, tak byl letošní Summer v tomhle zlatej.) Myslím, že areál byl akorátní velikosti, aby člověk nešel z jednoho konce na druhý hodinu a to ať už kvůli jeho rozloze, nebo hustotě lidu. I na toaletu a zpět i s cestou okolo baru to zabralo tak patnáct minutek. Mimochodem kromě hlavní scény byly venku ještě minimálně dvě.
    Nejbombastičtější ovšem byla after stage Plug and Play, kde to v šest ráno rozkotlil Bon Finix a Tripmain a po nich v půl osmý Lazy and Docktor. Tudíž „the best sunrise“ (jak řekl Hellman).

Jsem strašně ráda, že jsem hluchá a tak mě ani nenapadlo, že by někde mohl být špatný zvuk, juchů! A taky jsem ráda, že jsem si přes plavky ležérně přehodila tenký tričko v moderní lososové barvě moderního volného střihu a nebylo mi vedro.
    Dobře já :o)

Jo, a proč hodnotíte kvalitu mejdanu podle počtu světel a dekorací na zdi? Máte pařit a ne vočumovat disko koule! Když už, tak radši čumte po kočičkách!

Kdyby někoho zajímalo, jak se mi líbili DJ´s tak čtěte… Northern Lite byli pohodička na začátek a příjemnej poslech ve frontě na pivo. Marcel Woods a Durand zajímavej trance a určitě změna od toho, na co jsem byla zvyklá 2004-06. I přes to, že možná některý místa byly plochý, tak dokázali oba DJ´s udržet živej rytmus, což já oceňuji především.
    Nikdy by mě nenapadlo, že budu kalit na schranz stage. Ačkoliv jsem škatulkovací analfabet, tak si stejně myslím, že tohle nebyl uplně pure schranz. Hmmmm… a jak tak čtu fórum, tak se dozvídám, že jsme tam byli tři a půl hodiny.
    No ty kráááávo! Dobře my!

Nuže…. líbám svá kůzlátka, která za námi dojela na warm-up + after u nás doma a du dadat!

PS: Pokud by za rok Summer vypadal jak letos, idu znova.

Buchtak
    Člen

Mám docela radost,ještě,že jsme s Verčou nejeli,to by byla škoda peněz.O to víc se těším na Mácháč a na úžasnou lajnu.sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 183)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.