TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer Of Love 2009

• Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 183)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

v rychlosti než pudu hajat..

děkuju radušce,ligi, dolikovi, hance, janě a vojtíkovi za supr kalbu!! taky zdravim všechny, který sem potkal (btw tibbyk je blázen :D)

k výkonům: trance stage otřesná, pro mě veliký zklamání (pomalu se to stává pravidlem, what the fck is going wrong??!!).. světla špatný, zase jako solárko.. k výkonům djs, za řeč stojí akorát woods, kterej to dobře načal. durand sice výbornej mixing skill, ale volba tracků a tempa fakt neeee. b&j katastrofa a tyas střídal světlý chvilky s tmavejma, podle tracků, ničim neoslnil, vyznělo to do prázdna..

některý stage sem vůbec nezkoušel, jiný si naopak rychle oblíbil.. krásně šlapal šranc někdy v 9 večer. pak sem tam byl od půl jedný do čtyř, viper xxl absolutní peklo!! tekno spirit stage nad ránem taky vynikající (hrál pan marwin – melodický hardtechno se všema možnejma prvkama, acídky jak z need for speed i pekloremix na rythm is a dancer), ikdyž to prostředí tam :D:D

to nejlepší nakonec, úplně najviac zone, pánové bon finix, tripmain, lazy a doctor a alkopublikum 😀 vynikající východ slunce s housovými rytmy, volejbálkem a supr náladou. mazec!

hellman končí a ještě jednou všechny zdraví a děkuje za supr mejdlo 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Mám z toho takové smíšené pocity……

Největším zklamáním bylo jednoznačně zašoupnutí Tranceové stage do hangáru a dost otřesný zvuk, nemít špunty, tak bych se asi v 9 otočil a jel domů……

Co se hudebních výkonů týče:

John B: sem tam dobrý, sem tam nic moc, takovej průměr 6/10
    Notrhern Live: celkem zajímavé, ale některé jejich songy jsou si celkem dost podobné, nicméně na hlavní stagei pro mě nejlepší vystoupení 7/10
    Marcel Woods: absolutní megamazec, rozhodně neměl hrát jako první, protože většinu již tak přidušeného publika (díky sauně v hangáru) totálně rozsekal!!! 10/10
    Richard Durand: uz jsem od něj slyšel mnohem lepší sety, nebylo to vyloženě zklamání, ale umí zahrát rozhodně lépe 7/10
    Blank & Jones: totální zklamání večera, nechápu co se s nimi stalo, ale toto byl beznápaditý děs (snad jen jejich Nightfly a D.F.F. mě pořádně rozproudili, což je žalostně málo) 3/10
    Bůh ví kdo na hlavní Stagei: díky slabému výkonu B & J jsem se cca 45 minut vydal sednout si na bar, to co se tou dobou hrálo na hlavní scéně byla nuda, jestli má být toto budoucnost techna, tak potěš – ani jsem neměl chuť jít blíž, abych se podíval kdo to hraje…. 1/10
    Sean Tyas: předvedl opravdu famózní energický a melodický Trance set, úplně mě dokázal probrat a díky úbytku lidu se dalo i dýchat 10/10

SHP
    Člen

Kdyby někoho zajímalo, proč jsem nepřijel na techno, tak protože jsem byl tady. sm15

seven
    Účastník

Durand je nejlepší sm3

Přesto, že mě to nijak nerozhodilo, na začátek pár negativ:

1) Chvilku nám trvalo než jsme se vyznali v plánku a jednotlivé „záchytné body“ šlo určitě vyznačit viditelnějš
    2) Díky informaci na webu SOL a poslouchej.net jsme žili v domnění, že hraje Marcel proti původnímu plánu až od jedenácti
    a přišli jsme tak díky tomu o půl hodinu jeho vystoupení.. sm7
    3) Hangáry… zvuk na prd a velký vedro… Ale co, zážitek mi to nijak nezkazilo..
    4) Ve tři ráno došly párky v rohlíku, což mi málem zkazilo celou akci… sm0

Djs:

[b]Marcel Woods[/b] – výbornej výběr tracků, potěšil se Zombie Nation, Everything but the girl v rmxu od Jonase Stenberga a Davida Flormana
    nebo klasikou Advanced a kdybysme dorazili dřív, určitě by potěšil i Lemon Tree a Inside me.. 8/10

[b]Richard Durand[/b] – tohodle pána jsem naživo slyšel tentokráte poprvé a musím říct, že reference spolupařičů o tom, že je to „Řezník Krkovička“,
    byly zcela pravdivé… sm5
    Kromě SVD na 1. Sensation jsem si snad nikdy v životě nezapařil líp, ten pán je likvidátor a způsobil, že jsem byl po zbytek večera chcíplej.. sm0
    Dvě hodiny jeho setu pro mě byly nekompromisní diktát, ve kterým Ríša podle mě šikovně skloubil energii a melodičnost v rozmanitej set,
    kterej šlapal od začátku do konce.
    Štáva Richardovým trackům a remixům rozhodně nechybí a když se k tomu přidá zapálení pro dj´ing, vynikající technický schopnosti a skvělá komunikace s publikem, nemám co vytknout… 10/10
    Určitě se najdou takový, kterým jeho styl nevoní a nazývají jeho sety „diskotékou“, podle mě ale komerce v menší míře neškodí, lepší aby se bavila většina lidí,
    než aby si 50 lidí skvěle zapařilo na „megaoriginální neotřelé tracky“ a dalších 400 jich zívalo nudou… sm4
    A kdyby někdo přesto protestoval, stačí zmínit Tiestovy hudební „eskapády“ s Justinem a další srajdy, Arminovo „Going wrong“ nebo to, že PVD zahraje naživo Dave Darrella – „Children“, „Infinity“ nebo Joe K. – „Born Slippy“ a uvidíme, že dneska je rozporuplný, co je komerce, potažmo diskotéka..

[b]Blank + Jones[/b]– já jim to vrzání nějak nevěřím… Přijde mi, že to sami hrát nechtějí, ale že už nevědí moc kudy kam a vědí,
    že po producentský stránce mají to nejlepší za sebou.. Vydrželi jsme na nich 30 min, takže těžko nějak uceleně hodnotit,
    ale co jsem slyšel mi přišlo jako +- průměr. 5/10

[b]Sean Tyas[/b] – chudák Sean odnesl odpálení jednoho repráku, zvuk už byl v týhle části noci docela velkej problém a lidi už trochu unavený,
    přesto si myslím, že zahrál velice solidní energickej set a kdyby mě Durand tak nezmrzákoval, docelo dobře by se mi na něj pařilo..
    Oceňuju na Tyasovi, že se snaží hrát energickej trance a že to není takovej ten vyloženě utahanej uplift, jakej bohužel podle mě naživo hrajou např.
    Above and Beyond. (jejich zarytým fanouškům se omlouvám, vlastně tomu moc nerozumím.. sm4 )

Celkově atmosféra celkem slušná, aspoň na Woodse a Duranda a celkově považuju včerejšek za maximálně vydařenej,
    jednak hlavně díky Durandovi a pak díky spoustě skvělejch lidí, se kterýma jsem si včera zapařil.

Tímto zdravím Honzyka, Pedrose, Lachtyho, Áju, Lukyho, Honzu, Davida, Basshuntera, Gigiho, Sickboye, Hellmana, Souču, Tibbyho, Tigiho,
    Flashe, Slunečnici a na koho jsem zapomněl, má u mě na Mácháči kořalku. sm4

milan
    Člen

stoupa – víš kam zmizelo pivo?teda hlavně pivo Litovel bylo včera na Litovelským otvírákusm0
    Jinak poslední dobou bych od Blank and Jones trance asi fakt nečekal, takže já bych překvapenej nebyl..Viz třeba jejich novinka Lazy life..Už to není to co to bývalo.

johny4
    Člen

id vs Durand – Lehtal Industry

K1aptcha
    Člen

diskoška hadr teda ty tracklisty sm0

TIGI
    Člen

Tracklist [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,130821]ZDE[/url]
    Prosím popřípadně doplnit

Dukelak: Woods to hrál hned jako první track.
    Starf: Byl jsem na hlavní stage více jak půl hodiny. A můžu ti říct že to byla neskutečná nuda.

Když jsem dorazil na místo nemohl jsem uvěřit že trance stage bude na tak malém prostoru. Tragický zvuk a šílené vedro. Po lonském úspěchu kdy na trance stage bylo více lidí jak main stage mi to přišlo uhozené. Zhruba kolem jedné jsem se šel podívat na main stage abych se občerstvil. (špagety za 85 korun) To co se tam však odehrávalo mě značně vyděsilo. V hlavním čase stage byla poloprázdná (každopádně bych tam čekal 2x tolik lidí při velikosti toho prostoru), lidi se zde pouze pohupovali, nikdo netacoval a také hodně lidí znechuceně odcházelo. Byl jsem zde více jak půl hodinky a hrůůůůza. Hudba nudná,monotoní. Tragédie. Jestli tohle pan Bleha nevidí a příští rok si na mainstage opět pozve minimal a techno DJje tak je u mě s prominutim idi*t. Abych zde pouze nekritizoval. Co mě naopak potěšilo byl velký sortiment jídla a pití. Ani jednou jsem nečekal žádnou frontu a vše bylo dá se říci levné.
    Největším plusem večera byl ale:

[b]Marcel Woods[/b] – Masakr. Starej dobrej tech-trance Marcel jak ho známe :o) Ten to tam rozbil neskutečnym způsobem 10/10

Richard Durand – Slyšel jsem ho počtvrté a zdaleka hrál teda nejhůře. 6/10

Blank and Jones – Měli dosti techy pasáží ale jinak průměrnej set. Jak říká kamarád: Nic co by mě zvedlo ze židle 7/10

Sean Tyas – Toho jsem slyšel pouze chvilku tak nebudu hodnotit. Ale ten začátek výbornej

Jinak pozdravuji všechny s kterými jsem se potkal. A díky za super pařbu. Hlavně u Woodse :o)

johny4
    Člen

upnu postupně všechny videjka… od Duranda mám asi 3 nebo 4 videjka…
    tedka ještě Marcel Woods po druhý..
    INSIDE ME

Starf
    Člen

ja sem relativne spokojenej, od trancu sem nic necekal, takze sem tam stravil tak 10min… pro neznale, to co bylo na mainu bylo vazne techno a moc dobry, jenze do toho stylu se clovek musi zaposlouchat, nefunguje tak, ze by clovek prisel a paril (aspon me uz nejakej rok ne) 🙂
    zklamala me jedina vec a to sice uz vyse zminene zruseni 2 avizovanych open stages, na obe sem se hodne tesil

seven
    Účastník

johny4: Mohle by jsi prosím upnout duranda? moc prosím :-)sm3

Sunrise
    Člen

Ted jsem se dočetla na plánku, který jsme dostali u vstupu, že prý po domluvě se starosty okolních obcí museli na poslední chvíli odvolat dvě malá open air pódia – Wenkowsoundsystem a Psychadelic trance. Další dvě pódia bylo potřeba sloučit do jednoho…
    Škoda mno…aspon by nebylo tolik udušených lidí z těch hangrárů…sm7

Anonymní uživatel
    Host

Ztráta času, zvuk v hangáru se tříštil a rezonoval, bylo to NAPROSTO neposlouchatelný!! Jediné kde se to dalo, bylo venku cca 2 metry od vstupu do hangáru. Ovšem tam už to začínala přeřvávat hlavní „techno“ stage, takže vznikaly zajímavý bootleky . FUCK OFF BASSLINE PROMOTION!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 183)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.