Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Summer Of Love 2009
- Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 8. 2009 v 13:38 #137216
dukelak
Členhighlights:
Laydee Jane: Baker & Nash Projekt – Space racer o/
Marcel Woods: jeho mix/edit Kernkraftu 400, Inside me & obligátní Advanced…škoda že nedal Cherry blossom
Richard Durand: tak-nějak-všechno-dohromady…showman s vyjímečnym DJ skillem…ale na full Moonu byl lepší prostě…asi to bylo prostředím…
B&J: California sunset jsem zmeškal, tak aspoň D.F.F. na závěr…
Sean Tyas: Thomas Bronzwaer – Look ahead o/…při závěrečnym Liftu už byl hangár skoro prázdnej……jinak souhlas se všema negativama…jednoznačně převládaj, bohužel…pokud nebude příští rok „open air“, tak je SoL pro mě mrtvý…
16. 8. 2009 v 13:36 #137215Sunrise
ČlenNebudu už opakovat, co napsali lidi přede mnou…
Trance stage – převážně horko a nedýchatelno, zvuk no comment – zbytečně nahlas a kvalita opravdu úděsná, škoda, páč jinak bych měla z povedených setů lepší zážitek…Marcel Woods: nejlepší set večera, co jsem slyšela…Marcel nás nenechal chvíli ani vydechnout, nejvíc mě potěšil Inside Me…sm14
Richard Durand: začal Papillion, dál nechyběly pecky jako Underworld – Born Slippy (v jeho remixu), Tiesto – Lethal Industry (mno toho Tiesta si mohl odpustit), Paul Van Dyk – For An Angel, The Prodigy – Smack My Bith Up (tušim, že také v jeho remixu), Art of Trance – Madagascar (jeho remix – tuhle miluju, díky ní ted nemůžu mluvit), Armin Van Buuren – In & Out of Love…
A z nového alba zazněly: Always The Sun (výborný Fall Down Mix), Dr.Gorgo, Into Something a chvílema jsem zaslechla No Way Home…
Dyžtak mě může někdo doplnit…Sean Tyas: Nebylo to špatné, ale chvílema dost jednotvárné a pořád se držel stejného stylu…Jediný, co si pamatuju byla od Armina – Going Wrong…
Jinak super počasí, ceny taky dobrý, škoda jen toho zvuku…
16. 8. 2009 v 13:22 #137213Jules
Člendle toho videa to nevypada ze by tam byli navstevnici nejací rozmrzelí.. kdo chlastal a fetoval o trochu vic asi vyhral
16. 8. 2009 v 13:15 #137211trancemaniac
ČlenTeda nikdy jsem si nestěžoval na akci, ale teď musím. Nebudu vypisovat co všechno mě nas….lo, páč toho je hodně. Organizace hrozná, většina věcí, co sliboval na jednom fóru jeden jistej típek, nebyla. Včetně pár „drobností“ z oficiálních stránek. Někdo je tu asi pěknej lhář! sm17 Stage krom hlavní, příšerný, hroznej zvuk, dekorace: dvoje závěsy natažený u stropu?! Šetřilo se, kde se dalo! Zlatý Pardubice. Aspoň, že djs předvedli to co jsem o nich čekal. Paráda. Nejlepší byl pro mě Durand!!! Toho jsem si vychutnal. A i Woods zahrál dobře. Příští rok budu hodně přemýšlet, jestli pojedu do Festival parku. (Pokud to tam bude) sm7
16. 8. 2009 v 13:01 #137210johny4
Členseven> http://www.youtube.com/watch?v=efS4ubySMsg postupně jich upnu víc…
sety snad budou volně ke stažení, tak jsem zvědav 🙂16. 8. 2009 v 12:53 #137209seven
ÚčastníkMáte někdo videa nebo sety? 🙂
16. 8. 2009 v 12:49 #137208Kyana
ČlenTakže taky přidám své dojmy….
[u]1) kvalita stageí[/u]
Nejprve jsme omrkly s kamarádkou kde co je a kde se co hraje. Nejvíc nás zajímala TRANCE STAGE. Ehm, mno když sem to viděla poprvé hrál tam DJ Motka a pařili tam asi 4 lidi – nejprve jsem se trochu lekla toho jaký prostředí na mě čeká ale neřešila jsem to. Když jsme se vrátily na poslední půl hodinku LayDee Jane, bylo narváno a nedalo se pořádně dýchat a k tomu příšerný zvuk. Takto to tam vypadalo pak až skoro dokonce, lidi se začali rozcházet až ke konci Sean Tyase. Navštívily jsme i TECHNO STAGE hned když jsme přišly na fesťák a zrovna hráli Johnty Skruff & Fidelity Kastrow – na této hlavní stagei se mi líbilo – zvuk dobrý.[u]2) umělci[/u]
[b]Johny Skruff & Fidelity Kastrow[/b] – neviděla a neslyšela jsem je od začátku, ale jak hráli se mi líbilo a nevázla ani komunikace s lidma.
[b]LayDee Jane[/b] – byla jsem na její poslední cca půl hodince no a nezklamala.Pomalu ale jistě se mi rozhejbávali kosti v těle. Viděla jsem ji po druhé naživo a nemám nic, co bych ji vyčetla.
[b]Marcel Woods[/b] – na toho jsem se těšila, a stručně řečeno nezklamal. Řezal to od začátku do konce a za celé dvě hodiny jeho setu nás nenechal pořádně vydechnout. Pro mě nejlepší ze všech co jsem viděla!!!
[b]Richard Durand[/b] – druhý, na koho jsem se těšila, ale narozdíl od Marcela mě trošku zklamal. Hrál dobře, ale měl občas slabší chvilky, kdy strácel pozici nastavené laťky večera. Velké plus má za to jak krásně a neustále komunikoval s lidma, pařil div nevypustil duši a celkově bylo cítit, že ho hraní baví. Mě osobně se víc líbila druhá půlka setu.
[b]Blank & Jones[/b] – vzhledem k tomu, že mě zklamali v květnu v Liberci na Pulzarovi, tak jsem od nich zázraky nečekala. No myslím, že docela škoda slov. Hráli hrozně a k tomu ten otřesný zvuk = hrozná kombinace. Celej set jsem proseděla v křesýlku, jen na posledních 10 minut jsem „pařila“ – no spíše se rozhejbávala na Tyase.
[b]Sean Tyas[/b] – třetí, na koho jsem se těšila, no a nezklamal mě. Pro mě byl jeho set druhý nejlepší hned po Marcelovi. Oba by si mohli podat ruce, protože to oba řezali neuvěřitelným způsobem.[u]3) ceny[/u]
Ceny za nápoje nebyli přemrštěné, takže tomu dávám velké plus… celkově jsem spokojená, neměla jsem problém s obsluhou, lidi celkem vpohodě, dobré ceny, oblíbenci mě nezklamali tudíž pařba byla super a to je hlavní. Jediný co mi opravdu vadilo, byl ten hrozný zvuk.
16. 8. 2009 v 12:43 #137207johny4
Členmám podobnej názor jako Stoupa:-)
ale ne tak radikální… byl to dobře udělanej festival, ale v porovnání z lonskýma dvouma na kerejch sem byl v pce, tak to bylo horší.. Obzvlášt v porovnání s loňskem, kdy byla UM Stage stejně velká jako ta hlavní… včetně vizualizací atd…Byl jsem vlastně jen trance stage, kde Marcel Woods hrál hodně dobře 8/10, Durand – tradičně nemám slov, i když to možná nebylo tak dobrý jako na Full Moonu2, tak ten jeho mixing tj něco úžasnýho 10/10, Blank & Jones – v porovnání s tim co loni předved samotnej Jones, pro mě mnohem lepší.. ale i tak tam byli chvilku zábavný pasáže a chvilku to bylo nic moc.. ale celkově tak 6,5/10 (na to že hráli přes midikontroler za 8k :D), Sean Tyas – v životě jsem neslyšel takle nudnej monotóní set ! k mixingu výhrady nemám.. to že nemusim moc uplift, tak jsem od něj ani moc nečekal.. ale ty vole, dyt on hrál 2h pořád dokola stejný tracky jako přes kopírák… příšerná nuda!!! 2/10
Celkově slušnej festival… nehodnotil bych to špatně… ale ty stage v hangárech mě zklamali.. kdyby hlásili dopředu že bude hnusně a nebo kdyby to počasí bylo nejistý, tak bych to pochopil.. ale oni celej tejden hlásili že bude tak hezky, jak nakonec opravdu bylo… tak nechápu proč aspon některý „silněší“ stage jako třeba DnB, Trance, Schranz nedali ven…..
16. 8. 2009 v 12:42 #137206Tibbyk
Člentak mi zase ukazal ze je nejlepsi z nejlepsich …. SEAN TYASsm3
jinak BLANK & JONES nechapu jak se mohli tak zkazit … fakt sem je mel rad ale ted uz to nejde .. strasna nuda …dojebsm1716. 8. 2009 v 11:21 #137202D4ve
Člennecekal jsem ze trance stage bude v hangaru… malo sauna omg.. vsechny stage v hangarech jen main venku = o nicem
a to co hral Liebing, nebylo techno, to byly hovna! sm316. 8. 2009 v 7:50 #137200Stoupa
ÚčastníkTak sem přijechal domů a hned zatepla sdělíme dojmy…
1) WTF???????????????????????????
Teda mám HODNĚ smíšený pocity a ty negativní zatraceně převažujou… asi začnu plusama, protože to bude stručnej výčet… spíš je to jediná věc a to byly ceny na barech, protože to sem fakt valil bulvy… to je ale asi tak všechno.
Kterýho vola (no co, víme všichni koho myslim) napadlo dát kromě hlavní všechny stage do hangárů? Nevěděl sem to dopředu, proto to byla hned sprška na úvod. Ihned poté co sem jaksi neobjevil tu slibovanou úschovnu, čili sem se celu noc sral s báglem na zádech. Co se dělo celou noc na hlavní stagi to nebudu komentovat, protože takový s prominutím sračky sem v životě neslyšel… takhle dneska vypadá techno?????? Boha jeho… tohle bylo líný i na chillout… Se Bleha dušoval, že na Summeru nechce žádnej minimal a to co se tam hrálo mi ho dost silně připomínalo. Jediný co se tam jakžtakž dalo, byl John B, Northern Lite byli zajímavý kombinací kytar a elektroniky, ale znělo mi to všechno dost na jedno brdo.
A v kritice pokračujeme… jako první sme navštívili trance stage… takhle příšernej zvuk, no to sem nežral… lepší akustika je i u mě pod postelí… jediný místo, kde se to jakž takž dalo poslouchat (to platí pro všechny hangáry), byl plácek hned před vlezem. Další průser pro uši byla dnb stage a to sem tam chtěl většinu noci strávit. U schranzu to bylo celkem jedno, tam sem byl 10 minut na Viperovi XXL.
Další děs… odkdy na fesťáku docházej věci na barech eště před devátou večerní? Asi u dvou barů došlo pivo (ale stejně bylo tak hnusný, že se to nedalo), pak perlivá voda… no organizace jak hovado, fakt že jo.
Upřímně, po tomhle všem sme taky měli dost chuť se otočit zpátky do Práglu. Ale nakonec sme tam přetrpěli do čtyř a hned prvním vlakem mazali domů.
Z DJs co sem slyšel. Marcel Woods se mi líbil dost a celý 2 hodiny sem se na něj nezastavil. Duranda sem slyšel asi třičtvrtě hodinky a hrál moc parádně. Blankáči začátek humus, před odchodem sme tam eště koukli a evidentně připravovali půdu pro Tyase, čili už se to dalo. Co se dělo mezi tim, nevim. Na dnb stagi u mě vedla jako vždy IM Cyber, ta mi hraje dycky přesně do uší. Basslina Smithe sem kvůli otřesnýmu zvuku vzdal, Klute za tu chvíli co sem tam byl taky cajk a Roni Size, to nepotřebuje komentář, tenhle týpek je prostě king. Ale užijte si to, když uši mávaj bílou vlajkou, že tohle teda ne.
eště další příjemný překvapení (kromě cen druhý a poslední), byl hangár č. 7. Ve 3 ráno se tam hrál takovej luxusní hard, že nebejt dojebanýho kolena, asi bych tam pařil dlouho. Vůbec za celou noc co sme chodili okolo sem neslyšel, že by se tam hrálo špatně.
Shrnem to. Pokud se Summer bude eště někdy konat tady, tak tohle byl můj první a taky poslední. Tohle vědět, nejel bych tam.
Na závěr zdravim DkDavea, kterýho bych potkal asi i v milionovym davu, máme na sebe prostě kliku (jo a prosím dej mi vědět co je to za track jak sme se o tom u Duranda dohadovali, díky ) sm2
16. 8. 2009 v 2:16 #137199Anonymní uživatel
HostTigi: Lol, si měl jet s náma na Scot Project, Derb a Rude Awakening.
15. 8. 2009 v 21:42 #137191Anonymní uživatel
Hosttak trance stage je v hangaru o velikosti hlavniho salu fledy. Gratuluju panu blehovy mam chut se ihned otocit a vydat se smer praha. Sauna navic prebasovana. Navic jsem zvedavej kam se vejdou lidi.
15. 8. 2009 v 18:53 #137187Jules
Členje to někde live ? minule to bylo slysitelny na evrope2 myslim…
15. 8. 2009 v 18:28 #137185souca
ČlenTak trutnovská posádka právě vyráží, uvidíme se 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.