TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer Of Love 2011 – zase nic….:/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Až na SOL budou hvězdy tipu Africa Islam,Carl Cox,westbam,

Sunrise
    Člen

[url=http://poslouchej.net/15221-Summer-of-Love-2012-zpet-v-Pardubicich.html]Summer of Love 2012 zpět v Pardubicích[/url]

Stoupa
    Účastník

Slibotechně Blehovi nevěřim ani rypák mezi očima, tak ať si SoL strčí tam, kam slunce nechodí…

2Sexy
    Člen

[quote Bemis]Za hranicema to je větší luxus.Tedka jsem byl na Black Sensation v Belgii a jako ČR tomu nemůže konkurovat.Za měsíc jedu na Armina Van Buurena do Bratislavy a lístky na všechno stojí kolem 40 Euro.Takže do 1000 se to vejde a je to lepší než u nás.Akorákt ta cesta nooo to je fakt.[/quote]

[img]http://www.dailyhaggis.com/wp-content/uploads/2009/08/o_rly.jpg[/img]

Bemis
    Člen

Za hranicema to je větší luxus.Tedka jsem byl na Black Sensation v Belgii a jako ČR tomu nemůže konkurovat.Za měsíc jedu na Armina Van Buurena do Bratislavy a lístky na všechno stojí kolem 40 Euro.Takže do 1000 se to vejde a je to lepší než u nás.Akorákt ta cesta nooo to je fakt.

Schmidt
    Člen

[b]majklhauske:[/b] Pokud víš, jak na to a cestuješ ve více lidech, tak výlet za hranice pod 5000 CZK hravě zvládneš.

D4ve
    Člen

SHP: presne tak, cesti promoteri jsou max. slibotechny sm3

Anonymní uživatel
    Host

Tak to je veľká škoda, že sa to nebude konať v roku 2011. Bol som na SOL 2007.2008 a nikdy nezabudnem na túto párty. Jazdili sme 700km z vychodu SR :)..Snáď o rok !

Lukin_
    Člen

klidně at je sol mrtvej.
    Nikdy jsem neměl nijak rád tento festák.

asi jen ze výlet za hranice nejde pod bůra sol jsem dával do 1500 🙂

SHP
    Člen

„vyberte si nějaký fajn fest za hranicema a jeďte se podívat. Zas tolik víc to nestojí a je to kotel.“

K tomu netřeba nic dodat.

dardic
    Člen

SoL 2008 byl skvělý …. doufám, že se ho za rok zase dočkáme a na Závodičti hlavně!

2Sexy
    Člen

At je Summer of Love klidne mrtvej i nadale :). Predposledni i posledni event byly vylozene spatny.

Co mi ale strasne chybi, jsou ty undergroundovy party v Abatonu. Treba ta se Super8&Tab byla zatracene dobra. Myslim ze FullMoon se to jmenovalo a poradali to stejny lidi, jako SoL… kde jsou ty casy..

[b]Tak tady mate vyjadreni….me prijde,ze se akorat bude slibovat…a stejnak se ho uz nikdy nedockame[/b]

Oficiální vyjádření Aleše Blehy:

Ahoj lidi!

Vítejte v Novém roce 2011.

Je to už rok a půl, co skončilo Summer Of Love. Loni se nekonalo nic, jen pár triček na podporu. Rok se sešel s rokem, píše se 2011 a mnoho z Vás se jistě ptá, jak to letos bude.

Bohužel, i pro tento rok mám špatnou zprávu: Ani v roce 2011 Summer Of Love nebude.

Mám ale také několik dobrých zpráv.

Po půl roce analýz a plánování se věci začínají hýbat. Zabere to ale ještě hodně času a vyžádá si to hodně úsilí. Cílem je, aby na konci toho všeho bylo: Summer Of Love 2012. Brzy uvidíme. Teď to vypadá víc, než dobře.

V roce 2011 se ale Summer Of Love trochu probudí. A to formou SOL CLUBBING, klubových akcí a mejdanů, ke kterým se připojí. První akce, ke které se SOL Clubbing připojil je párty GTFCKD v klubu Lávka v Praze, v pátek 18. února a hraje tu Corvin Dalek, Jakub Mildner, DJ Ketan & Rishin, Pete Walk, DJ Face aka Myclick, DJane Sonja a Dannloop. Víc info na http://www.getfcked.com. Rád Vás uvidím.

Další podobné akce budou následovat, navíc jsou i některé další plány, o tom později.

Též už můžu říct, že jsem začal dělat na knížce Summer Of Love. Cítím, že by to chtělo shrnout těch prvních 13 let, než na to zapomeneme… Pokud máte někdo doma hezký fotky, zajímavý suvenýry a tak, ozvěte se… Dík.

Letos doporučuju jedinou věc – vyberte si nějaký fajn fest za hranicema a jeďte se podívat. Zas tolik víc to nestojí a je to kotel. A za rok se už potkáme na Summer Of Love. Kde, to asi je jasné, že…

Přeji všem, ať je letošní rok 2011 fakt rokem Králíka, tak dobrý a plodný. Ať se podaří, co se podařit má!

Díky,

Aleš Bleha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.