[quote sompet]Nevím, proč u nás třeba taky někdy není podobná světelná show sm6 http://www.youtube.com/watch?v=x98zNBGnPbw%5B/quote%5D
podobná světelná show je u nás na většině akcí – možná ne vždy ve full colour ale to co obdivuješ je způsobené místem odkud je to pořizované a tím že na kvalitním videu to vypadá dost luxusně téměř pokaždé …
add TM 2008
koukni třeba na tohle … daleko méně kvalitní video a „horší místo“ (VIP)
jinak nejvíc mě asi zasáhla laser show na prvním Dykovi v TM – spousta zrcátek, spousta zrcadlovejch kouliček a při gradaci opravdu skoro zelený koberec …
Osobně strobo solo ne e (to tak před 10 lety) maximálně mě baví světla navázaná na hudbu (ať už přímo na konkrétní track nebo lépe maník co s tím prostě umí a světly podpoří hudbu-nebo dojem z ní)
2Skvarek: není od věci pokud máš ten dojem se stavit u pana dochtóor – tam ti zablikaj do očí v odborné péči a při napojení na přístroje (EEG ??? ) – vyloučí nebo potvrdí se tak tvůj sklon k epilepsii … BTW na čistém strobáči jsem jednu holčinu viděl zkolabovat – na nadarmo na jeho použití existují (nebo alespoň když jsem se o to zajímal existovali) normy…