TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sunrise Festival 2009, 24.-26.7., Polsko

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 28)
  • Autor
    Zochi
    Člen

Gizmo: Já viděl teď v sobotu holku zkolabovat ze strobáčů. Neni to moc příjemný.

ondrab
    Člen

jj, kamaradka pritelkyne takhle chodila na akce, az jednoho krasnyho dne chytla epileptickej zachvat primo takhle mezi tema uzasnejma svetylkama…od te doby ma zakazano kamkoliv jit…strobace sice delaj fajn efekt, ale me osobne staci pekny osvetleni a jak rika Gizmo, hlavne s nim musi osvetlovac umet pracovat…dokonce i bez laseru bych se kolikrat obesel…tedka kazdej cpe vsude super silny paprsky a kdyz se me to semtam zasviti do oka, tak mam dojem, ze sem oslepl-…

Gizmo
    Člen

[quote sompet]Nevím, proč u nás třeba taky někdy není podobná světelná show sm6 http://www.youtube.com/watch?v=x98zNBGnPbw%5B/quote%5D

podobná světelná show je u nás na většině akcí – možná ne vždy ve full colour ale to co obdivuješ je způsobené místem odkud je to pořizované a tím že na kvalitním videu to vypadá dost luxusně téměř pokaždé …

add TM 2008

koukni třeba na tohle … daleko méně kvalitní video a „horší místo“ (VIP)

jinak nejvíc mě asi zasáhla laser show na prvním Dykovi v TM – spousta zrcátek, spousta zrcadlovejch kouliček a při gradaci opravdu skoro zelený koberec …

Osobně strobo solo ne e (to tak před 10 lety) maximálně mě baví světla navázaná na hudbu (ať už přímo na konkrétní track nebo lépe maník co s tím prostě umí a světly podpoří hudbu-nebo dojem z ní)

2Skvarek: není od věci pokud máš ten dojem se stavit u pana dochtóor – tam ti zablikaj do očí v odborné péči a při napojení na přístroje (EEG ??? ) – vyloučí nebo potvrdí se tak tvůj sklon k epilepsii … BTW na čistém strobáči jsem jednu holčinu viděl zkolabovat – na nadarmo na jeho použití existují (nebo alespoň když jsem se o to zajímal existovali) normy…

f1d0
    Člen

Dovolím si trochu ontopic přerušení vaší debaty sm0

Náhodou set Kearneyho se někde neobjevil? Pokud ano, mohl by ho sem pls někdo hodit? (Nebo aspoň tracklist.) Díky

Sq4Raa
    Člen

Strobáč mi přijde ve tmě výbornej, ale zjistil jsem, že třeba kombinace se světlem ve mě vyvolává mdloby. A třeba světlo přes mlhu to samý. Nechci být OT, ale docela by mě zajímalo, jestli se někomu stává něco podobnýho.

ondrab
    Člen

starf:tak to zase nesouhlasim…ve tme jen strobace, to je tak na zachvat…a aby me vezla z akce sanikta, o to zatim nestojim sm4

Starf
    Člen

taky souhlasim, ze nej je tma…. a strobace, cim vic, tim lip 🙂

Sq4Raa
    Člen

Si vem sebou ten kapesní laser, budeš mít i červenou…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

světla sux, nejlepší party je potměsm2

deivis
    Člen

Djdkdave – slabé…?

Jen toto je lajna tak za milion..
    Sobota – 25 lipca (The Cube – Parking)

SHP
    Člen

Tak u nás na všech třech Sensation byla rozhodně lepší show.
    Chemical Brothers měli obří LED stěnu a pokud jde o ty lasery,
    tak ty snad na Transmission 2008 byly taky barevný.

Jinak lehce OT – Vision Impossible jsou podle mě rok
    od roku horší.

sompet
    Člen

Tak pro Tebe možná chabá je, nemám projetých plno akcí asi jako ty…ale tohle jsem u nás na žádné párty třeba neviděl…všude jen klasické zelené/modré lasery…

SHP
    Člen

Co je na ní tak speciálního? Přijde mi docela chabá.

sompet
    Člen

Nevím, proč u nás třeba taky někdy není podobná světelná show sm6 http://www.youtube.com/watch?v=x98zNBGnPbw

Anonymní uživatel
    Host

Cau, chtěl bych se zeptat lidí, kteří tam byly jestli si všimli ramen na točení videa, jestli vyjde i letos dvd dík. Jinak jsem poslech W & W a to už bych pařil jak malej sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 28)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.