Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
Omlouvám se všem, ale mě přijde i ten Original Mix docela průměrný, tuctový, je to jen taková nic moc průletovka, bez nějakých gradací… asi mam radši energičtější beaty a melodie
a Ronski je, pokud to řeknu hezky, takový velice divný až zvláštní sm0
ten Ronski to je ale prase kde jsou stary leta Iris atd. to byla slast a kdyz jsem videl ze tam ma i remix pod projektem Sun Decade tak jsem jsi rikal ze by se Ronksi vzpamatoval ale ono prd prase jedno sm2
do breaku sou ty songy v pohode ale po breaku to je hruza a des aaa teda vrz sm6
original paradni song
remix – docela se da ten Sun Decade sice to po breaku zazdi ale pak je to celkem good
Je to tradičně kvalitní a pěkná práce, nicméně Super8 & Tab umí určitě lepší tracky. A doufam, že si jich pár schovávají na svoje autorský album, který má vyjít příští rok. sm3
No a Ronski je poslední dobou totálně odepsanej… sm8
Originál – 7,5/10
Remixy hodnotit nebudu, nebo bych se zase nas*al.
teď to zrovna poslouchám a připomíná mi to spíš Above & Beyond než S8&T
jinak po prvním poslechu mě to nějak nenadchlo, zní to dost tuctově…uvidíme po více posleších sm3
tak nám konečně vyšla tahle pecka, nádhernej melodickej track…já věděl že mám ještě s tou svojí top počkat až do úplného konce, ted tam chybí tento skvost 10/10
remixy od Ronskiho ani nebudu komentovat, tam bych snad musel použít i nějaká cenzurovaná slova, prostě 1/10…
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)