TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Super8 & Tab – Suru

• Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Natix a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    6phoenix
    Člen

to snad netreba ani komentovat. ja tento sound proste zboznujem B-]

dance-girl
    Člen

Origoš – supr 🙂
    Nu-Style – nelíbí, ani trochu %-)
    Electrance – pěkný 🙂 ale originálu bych asi stejně dala o trošku víc…:-)

FDI
    Člen

tak tohle duo zase jednou vytvorilo neco noveho. uplne jinaci styl nez lonke kousky a rozhodne povedene dilko. vyber remixera taky dobry, kazda strana ma neco do sebe…

ceero
    Účastník

Helsinki Scorchin je najlepsia :´-)) 😛

M.i.k.e
    Člen

pro me typickej Anjuna singl…original tak 7,5/10…rothovy mixy sou ee…nelibi…

ceero
    Účastník

original mix celkom ujde …. taky pohodovy uplift …. 7/10
    rothove remixy sa mi absolutne nepacia … ani jeden %-)

Natix
    Účastník

Tady se krásně potvrzuje rčení „sto lidí, sto chutí.“ :oD Ale tak je to jenom dobře.:-)

Originál je pro mě takový lehce nadprůměrný uplifting, ale znám spoustu mnohem lepších věcí. Rothovy remixy oba překypují originalitou a z původní verze si berou jenom to nejnutnější. Podle mě to jsou snad nejlepší věci, co kdy vůbec udělal.:-P
    Electrance je originálu podobnější, dokonce i zazní původní melodie, ale mnohem tajemnější a atmosféričtější. To ale pořád není nic proti nu-stylu: ještě o kousek nižší tempo, parádní electro baskovka, která se skvěle doplňuje s úžasnou deep melodií, prostě nádhera!:oP:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pokud vim, vinyl by měl bejt kulatej a s drážkama..

dukelak
    Člen

pro mě originál žadnej zázrak, Oceanic mnohem lepší…jinak electrance řadím na stejnou úroven jako original, tzn. 7,5/10, nu-trance o bodík míň, ale jak řekl sickboy, aspon že další mixy nejsou upliftový, takhle by měl vinyl vypadat

Anonymní uživatel
    Neaktivní

original je dycky ten hlavní track (taky je to original že:oP)
    pecka
    rothovy remixy se mi nelíbí ani jeden

Showman
    Člen

Souhlas, originál je prostě jednička:-P
    Remixy Martina Rotha – Electrance Remix je celkem good, ale Nu-Style Remix se mi nelíbí..:-!

Sickboy
    Člen

Tak podle mě Rothovy mixy převyšuje originál. O tom snad žádná. Každopádně se mi líbí, že singl je doplněn remíchy s odlišným pojetím oproti původní verzi a každý si tak zde může vybrat. Nu-Style se mi nelíbí, ale Electrance – to je paráda! Vlastně celý track je jen o té vybrnkávané melodii, která přijde tak ve dvou třetinách skladby. A to už „shockwave“ trochu je. 😛

Roman
    Člen

tak ačkoliv v dnešní době Anjuna sound už moc nemusim, tak na Suru sem se celkem těšil a jinak ty remixy od Rotha se mi líběj, hlavně ten Nu Style Remix má supr deep atmosféru 🙂

Binary
    Člen

Taky mě Rothův „nu-style“ nezaujal, měl by se radši držet svýho „Shockwaves“ stylu. Originál je perfektní uplifting na kterej jsem dlouho čekal. 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já bych řekl, že hlavní je tu originál a Rothovi mixy jen do počtu 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.